<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Nyílászáró
Ingatlan Negyedével kerülhet többe az új ház, ha közel nulla energiaigényű
Mester Nándor | 2021. október 4. 05:33
Egyelőre kevesen áldoznak arra, hogy új családi házukban az építés után részben megújuló forrásból fedezzék az energiaellátást. A társasházi beruházásokat indító cégek sem jeleskednek ebben. Nem feltétlenül a legmodernebb műszaki tartalommal dobták piacra a lakásokat és csak mostanában kezdenek megfelelni a szigorodó követelményeknek. A plusz költségeket természetesen igyekeznek beépíteni az árakba.
Makro / Külgazdaság Roham indul az építőanyagokért
Privátbankár.hu | 2017. április 25. 13:30
Jelentős bővülés mellett csaknem 300 milliárdos forgalmat értek el 2016-ban.
Uniós pályázatok Lehet, hogy még neked is vesz hűtőt az állam
Privátbankár.hu | 2015. április 16. 13:20
Már 27 ezer pályázó támogatásáról döntöttek az elavult háztartási gépek, kazánok és nyílászárók cseréjére tavaly szeptemberben meghirdetett Otthon Melege Programban - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A kizárt pályázatokat is felülvizsgálják, és tavasszal is jöhet még döntés.
Ingatlan Társasházi lakók, figyelem: ez lesz a panelprogram helyett
Privátbankár.hu | 2015. január 7. 10:32
10 milliárdos kerettel indít társasházi energetikai pályázatot a kormány, amelyen már nem csak panelházak vehetnek részt. A legnagyobb házak ebből a körből kimaradnak, a 60 lakásosnál kisebb társasházakban 300-600 ezer forint juthat egy-egy lakásra, amit megújuló energiát használó rendszerek kiépítésére is lehet használni.
Vásárló Se kazán, se ablak, se hűtő - teljesen lehalt a rendszer
Privátbankár.hu | 2014. október 28. 16:37
Bizonytalan időre felfüggesztették a pályázatok befogadását a hűtőgépek és fagyasztók cseréjére, a kazáncserére, illetve a nyílászárók cseréjére - derül ki a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján megjelent tájékoztatóból.
Vásárló Szeretnél egy hűtőt állami támogatással? Kösd fel a gatyád, kemény menet lesz!
Privátbankár.hu | 2014. október 22. 20:10
Látszólag sorra jönnek a jó hírek lakossági pályázatokról, mint az állami kazáncsere-támogatás, hűtőszekrénycsere-támogatás, nyílászáró-támogatás. A probléma csak az, hogy mindegyiknél van valami korlátozás és óriási a bürokrácia. Pedig állítólag jövőre „bürokrácia-lebontó” csomagot terveznek.
Vásárló Új hűtőre is ad pénzt az állam - ez lesz a panelprogram helyett
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 15. 17:00
Már szeptemberben megnyílnak az első lakossági energetikai pályázatok, melyek háztartási nagygépek cseréjét, fűtéskorszerűsítést és külső nyílászárók cseréjét támogatják majd. A panelprogram utódjaként indul egy nagyjából 10 milliárdos pályázat, amiben már nem csak panelesek vehetnek részt komplex felújítási projektekkel.
Vásárló A magyarok negyede korszerűsítene, hogy csökkentse a rezsit
Privátbankár.hu | 2013. március 5. 17:29
A legtöbben szigetelnének, vagy ablakot cserélnének, hogy legalább harmadával csökkentsék a rezsit. Sokan azonban rokonoktól kérnek tanácsot, szakértőt csak kevesen keresnek meg.
Ingatlan Már csak a renoválásokból él a hazai építőipar
Privátbankár.hu | 2012. november 5. 17:33
A magyar építőipari kivitelezők munkáinak háromnegyedét ma már a felújítások teszik ki - olvasható egy friss felmérésben.
Ingatlan Megérheti az ajtó-és ablakcsere hitelből
Privátbankár.hu | 2012. október 18. 09:05
Már évi 2 százalékos energiaár-emelkedés esetén megéri hitelből felújítani a lakást, ha nagyobb lesz az áremelkedés, akkor pedig már jelentősebb haszonhoz juthat a tulajdonos - közölte az OTP Lakástakarék.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG