<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Paraszolvencia
Vásárló Dugdossuk a borítékot a zsebbe: elképesztő összeget fizetünk ki hálapénzre
Privátbankár.hu | 2016. január 28. 09:20
A kormány a rezidens-ösztöndíjprogramtól vár javulást.
Karrier Hálapénz-ügy: módosíthatják a törvényt
Privátbankár.hu | 2014. május 27. 09:54
Jogszabály-módosítást kezdeményezett a hálapénz ügyében a Legfőbb Ügyészség, amely a Magyar Rezidens Szövetség kezdeményezésére vizsgálta meg ezt a kérdést.
Karrier Milliárdok mennek hálapénzre - miért fizetünk és ki kapja a legtöbbet?
Privátbankár.hu | 2013. november 6. 17:00
Havonta több mint 16 ezer forintot tömnek az egészségügyi dolgozók zsebébe átlagosan a hálapénzt fizető páciensek. Aki nem fizet, az legtöbbször csak azért nem teszi, mert nincs miből - egyre kevésbé utasítjuk el a paraszolvenciát.
KKV Így mentették meg a svábhegyi gyerekkórházat az enyészettől
Zsiborás Gergő | 2013. július 26. 06:12
2007-ben zárták be a több mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező és nagy presztízsnek örvendő Svábhegyi Gyermekkórházat, mely főleg az allergiás gyerekek kezelésében járt élen. Igazi szakmai műhely volt, amiből már hat évvel ezelőtt is kevés volt az országban. Egy orvos-vállalkozó éppen ezért nem engedte, hogy szétszéledjen a kiváló szakembergárda. Miközben a kórház svábhegyi épülete a telekspekulációnak áldozatul esve ma az enyészeté, a kórház és a "név" megmenekült, és kiváló példája annak, hogyan képes a magánegészségügy együttműködni az állami ellátórendszerrel.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG