Pataky Péter
Makro / Külgazdaság Szakszervezeti kritika: több a munka, kevesebb a pénz
Privátbankár.hu | 2013. december 28. 10:53
A szakszervezetek évértékelője szerint a közmunka nem megoldás, az egykulcsos adó miatt elszakadtak egymástól az emberek, egyértelműen a magas keresetűek jártak jól.
Karrier Egyesültek a magyar szakszervezetek
Privátbankár.hu | 2013. december 7. 09:50
68 szakszervezet összefogásával létrejött a Magyar Szakszervezeti Szövetség, már elnöke is van. Mitől lesz ez jobb nekünk?
Karrier Megalakult az ország legnagyobb szakszervezete
Privátbankár.hu | 2013. december 6. 16:29
Három érdekvédelmi szövetség tömörül egy szervezetbe, 250 ezer taggal.
Makro / Külgazdaság 5 százalék feletti emelést akar az MSZOSZ
Privátbankár.hu | 2013. február 6. 11:24
Az MSZOSZ szerint a kiskeresetűek kárpótlására nincs esély, gondjuk van az új Mt.-vel, és a cafeteria megemelt adóterhével. 5,2%-os emelést tartanak elfogadhatónak.
Makro / Külgazdaság Semmi nem indokolja a béremelést, csúszik is a bértárgyalás
Privátbankár.hu | 2012. november 21. 08:08
A kormány lemondta a jövő évi minimálbér emeléséről szóló egyeztetést, és még nem jelölt ki új időpontot. Az Áfeosz-Coop Szövetség elnöke szerint az a munkaadók véleménye, hogy a GDP-csökkenés, és az adózási és egyéb feltételek mellett semmi sem indokolja a teljesítmény nélküli béremelést.
Karrier Pataky: az új Mt. elveszi a dolgozók megbecsültségét
Privátbankár.hu | 2012. június 26. 13:19
Magyarországon mintegy félmillió új munkahelyre lenne szükség a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) szerint ahhoz, hogy a foglalkoztatotti ráta elérje az európai uniós átlagot.
Karrier Az MSZOSZ szerint tényleges keresetnövekedésre nagyon kevés az esély
Privátbankár.hu | 2012. február 14. 15:52
Tényleges keresetnövekedésre nagyon kevés az esély az idén - mondta Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke kedden Kaposváron. A bérkompenzáció Somogy megyében a munkavállalók 75-90 százalékát érinti. Azzal nem szembesült, hogy a bérkompenzáció miatt elbocsájtottak volna munkavállalókat, azzal azonban igen, hogy munkaidőt csökkentettek annak érdekében, hogy ki tudják fizetni a béreket.
hírlevél
depositphotos