Pénzpiac
Makro / Külgazdaság Az Európai Unió legszegényebb országa hamarosan bevezetné az eurót 
Privátbankár.hu | 2019. január 28. 17:43
Jól haladnak a bolgárok az előkészületekkel, bevezetnék az eurót.
Makro / Külgazdaság Pénzpiaci kockázati tényezők, amelyekre érdemes lesz figyelni 2019-ben 
Privátbankár.hu | 2019. január 10. 20:10
Az elemzői konszenzus szerint idén a világgazdasági növekedés lassulni fog, azonban a mindennapokban ez még nem válik érezhetővé. Ugyanakkor több olyan kockázati tényező van, amelyek közül bármelyik okozhat a vártnál nagyobb mozgást a pénzpiacokon. Barlai Róbert, az OTP Treasury regionális igazgatójának előrejelzése.
Személyes pénzügyek 258 millió forint bírság – mivel volt a legtöbb baj? Itt az MNB jelentése  
Privátbankár.hu | 2017. április 26. 13:13
Közzétette a jegybank a tavalyi évre vonatkozó pénzügyi fogyasztóvédelmi jelentését. Az MNB fogyasztóvédelmi fókuszában tavaly többek közt a lakáshitelek kamatkockázata, a fogyasztási hitelek THM-en kívüli költségei, a biztosítási félreértékesítés és a KGFB-szerződésekkel kapcsolatos tájékoztatások álltak.
Pénzügyi szektor Elég nagy szélben a pulykák is repülnek... 
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 1. 16:14
...de kérdés, meddig fúj az a szél és ki fog pulykának számítani – teszi fel a kérdést a tőkepiacot belülről ismerő szakember. A hazai intézményi befektetői szektorról, a külföldi bankok itteni leányvállalatainak gondolkodásáról, az OTP nemzetközi üzletágáról beszélt Barlai Róbert, az OTP ügyvezető igazgatója a Gazdasági Rádiónak.
Makro / Külgazdaság Itt a fordulat? Végre javult a magyar adat 
Privátbankár.hu | 2013. július 8. 12:47
Hat hónapnyi csökkenés után májusban már nem romlott tovább a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) által készített magyar konjunktúramutató.
Makro / Külgazdaság A pénzpiacra is kiterjedhet az USA és EU közötti egyezmény 
Privátbankár.hu | 2013. március 17. 15:31
A jövő év végére születhet megállapodás az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti szabadkereskedelmi egyezményről, amelynek részét képezhetik a pénzpiaci szolgáltatások is - mondták az EU és az Egyesült Államok illetékes döntéshozói egy brüsszeli konferencián, szombaton.
Makro / Külgazdaság Nincs IMF-hitel kényszer, de tovább gyengülhet a forint 
Privátbankár.hu | 2013. március 13. 11:31
Továbbra is kedvezőek a közép- és kelet-európai régió kilátásai. Rövid távon még nőhet a volatilitás, a befektetők ugyanis nagyon érzékenyen reagálnak a makrogazdasági adatokra – derül ki a Pioneer Investments osztrák cégének elemzéséből.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG