<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Pénzügyi innováció
Személyes pénzügyek Mi jöhet a legjobb mobilalkalmazás után?
Gáspár András | 2016. november 30. 11:00
Az emberek egyre kevésbé szeretnek bankfiókba járni, miközben világszerte fiatal programozók ezrei dolgoznak azon, hogy innovatív alkalmazásokkal minél nagyobbat harapjanak ki a bankok tortájából. Hogy a végén bebetonozzák magukat a fintechek vagy néhány botrány visszatereli az ügyfeleket a hagyományos szolgáltatókhoz, azt egyelőre nem tudni – addig viszont kellő elszántsággal és okos innovációval egy kis bank is elviheti a díjakat a nagyok elől. Interjú.
Személyes pénzügyek Ki nem találnád, miért egyre vékonyabb a nők pénztárcája
Privátbankár.hu | 2016. február 11. 13:29
Nincs szükség kártyákra, készpénzre, apróra, a gyerek fotójára - minden benne van a mobilban. A divattervezők alkalmazkodnak a pénzügyi innovációhoz.
Személyes pénzügyek Minden megváltozik, amit a fizetésről tudunk - így alakul át az életünk
Czímer József | 2016. február 2. 06:10
Az Egyesült Államokban is bevezetik az azonnali fizetési rendszert, Magyarországon is készülnek rá - ha megvalósul, alapjaiban változik majd meg minden, amit most a fizetésekről gondolunk. A kocsmázó egyetemistától a tudatos kisvállalkozásig mindenki jól járhat - mit kell tudni az azonnali fizetésről?
KKV Rengeteg pénzt adnak fejlesztésre - te is pályázhatsz!
Privátbankár.hu | 2015. november 12. 11:33
A kutatás-fejlesztéshez, az innovációhoz egy dolog biztosan kell: pénz. A Privátbankár.hu Pénzügyi Innováció 2015 konferenciáján konferenciáján Dr. Wootsch Attila, az Ateknea Solutions regionális igazgatója mutatta be azokat a pályázati lehetőségeket, amelyekhez a Horizon 2020 keretében a magyar cégek is hozzáférnek.
Személyes pénzügyek Vásárolni szeretünk, nem pedig fizetni - így próbáltad már?
Privátbankár.hu | 2015. november 11. 15:41
Van egy olyan mobilalkalmazás, ami az összes bankkártyánkat kezeli, egyre több dolgot vásárolhatunk vele, gyűjti a hűségkártyáinkat és még kuponokat is szerezhetünk vele. A Privátbankár.hu Pénzügyi Innováció 2015 konferenciáján be is mutatták.
Pénzügyi szektor Kinek köszönhetjük, ha megszabadítanak a készpénztől?
Privátbankár.hu | 2015. november 11. 15:00
Ki miatt indulnak el a fejlesztések a pénzügyi világban? Az ügyfelek, a bankok, a szolgáltatók vagy a szabályozók lépnek először? Megtérülhet-e, ha alternatív fizetési módszereket találunk ki a jó öreg készpénz helyett? Miért nem tanítják, hogyan kell kitölteni egy csekket?
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG