Politikus
Makro / Külgazdaság Putyin azért segít Trumpnak, mert el akarja rejteni a millióit?
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 25. 16:30
Egy üzletember szerint Putyin azért segít Trumpnak, mert el akarja rejteni a titkos pénzeit – legalábbis ezt állította nemrég a neves Newsweek. De nem ez az első híradás arról, hogy Putyin valójában hatalma egy részét készpénzre váltja. Lehet, hogy valójában a Föld leggazdagabb embere 200 milliárd dollárral?
Vásárló Biztonságos mobilok: Angela Merkel is twitterezhet Blackburryről
Privátbankár.hu | 2013. március 3. 18:22
A német minisztériumok és hatóságok titokgazdáit valamint felső politikai vezetőket, közöttük Angela Merkel kancellárt is teljes mértékben biztonságos új mobiltelefon készülékkel látják el az év közepéig - írja a WirtschaftsWoche online kiadása.
Részvény / Deviza / Áru Szörnyű rossz befektetések 5.: A beválthatatlan és elinflált kárpótlási jegy
Eidenpenz József | 2012. október 16. 10:45
Nemsokára húsz éve annak, hogy bevezették a kárpótlási jegyet a tőzsdére, azóta reálértékben elveszítette értékének több mint 92 százalékát. Semmi jele nincs annak, hogy ezt a furcsa hazai értékpapírt a jövőben bármikor is értelmesen fel lehet majd használni, így az értékpapírok elinflál(ód)ása tovább folyhat. Utoljára hat éve volt keletje a jegyeknek, árfolyamuk is akkor érte el csúcsát.
Makro / Külgazdaság A kommunisták visszavágtak, koncepciós jellegű per a sztárpolitikus ellen
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 29. 08:10
Némi hezitálás után visszavágtak a pekingi keményvonalasok és az egykori nagy hatalmú csungkingi pártvezetőt bíróság elé állítják és kizárták a pártból.
hírlevél