<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Pricewaterhouse Coopers
Makro / Külgazdaság Budapesti olimpia: súlyos milliókért rendelt újabb tanulmányt a kormány
Privátbankár.hu | 2016. január 20. 10:45
Újabb, 240 millió forintos megbízást adott a kormány a PricewaterhouseCoopers (PwC) tanácsadó cégnek a 2024-es budapesti olimpia megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésére és a kapcsolódó feladatok elvégzésére - írja a Népszabadság.
Adó Így próbálják összehangolni az EU-tagállamok adórendszereit
Privátbankár.hu | 2014. május 27. 12:52
Az adózás egyre inkább nemzetközi kérdéssé válik, például sok cég az egyik országban gyárt, a másikban forgalmaz, a harmadikban védjegyeit jegyezteti be. A harmonizációra az EU és az OECD is tesz erőfeszítéseket – mondták el a Privátbankár Versenyképesség 2014 konferenciáján.
Makro / Külgazdaság Majdnem minden harmadik magyar céget érintett gazdasági bűncselekmény
Privátbankár.hu | 2014. február 24. 15:05
Gyakori a csalás, a vesztegetés, a kiberbűnözés. A cégek sokat tehetnének a megelőzésért, de vagy sok az adat, amit fel kell dolgozni, vagy kevés a szakember.
Adó Padlót fogott a társasági adós sporttámogatás
Privátbankár.hu | 2013. április 17. 16:57
A sportfejlesztési támogatás korábbi 10-19 százalékos társasági "adóelőnye" legfeljebb 2,5-4,75 százalékra csökken.
KKV A magyar gazdaság legnagyobb problémája a bizalomhiány - állítják a cégvezetők
Privátbankár.hu | 2013. március 6. 17:20
Bevételeik növekedésére számítanak a hazai cégvezetők. Azonban úgy látják, hogy a túlszabályozás visszafoghatja a cégeket. Csak minden harmadik cég készül leépítésre. Minden negyedik viszont venne is fel új dolgozókat.
Adó Így adóztatná meg a kormány a külföldieket
Privátbankár.hu | 2012. december 1. 12:15
A NAV honlapján megjelent állásfoglalás új szemléletmódot tartalmaz a kiküldetésekhez kapcsolódó, az OECD kettős adóztatás elkerüléséről szóló modellegyezmény alapján munkaviszonyból származó jövedelem adóztatásával kapcsolatban - hívja fel a figyelmet PwC.
Karrier Nem érdekel a pénz, élvezni akarom!
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 28. 18:00
A felsővezetők akár 28 százalékos fizetéscsökkenést is örömmel elfogadnának, ha olyan munkát végezhetnének, amelyet valóban élveznek. Ez is mutatja, hogy a pénz nem boldogít, az ösztönzők átfogó rendszere képes csak megteremteni a motiváltságot. A PwC nemzetközi kutatása szerint a felsővezetők jobban szeretik a kézzelfogható premizálást, mint a jövőben megvalósuló, akár nagyobb volumenű jutalmakat.
Karrier Így alakul át a PricewaterhouseCoopers vezetése
Privátbankár.hu | 2012. június 29. 16:05
Több vezetői posztot érintő személyi változást jelentett be a PwC Magyarország. A menedzsmentben július elsejétől esedékes változások összhangban vannak a cég 2010-ben meghirdetett stratégiájával, amelynek célja a PwC magyarországi piaci pozíciójának további erősítése, a hazai vállalatokkal kialakított kapcsolat fejlesztése, valamint az egyes üzletágak hangsúlyosabb támogatása - közölte a tanácsadó cég.
Adó Az adóhatóságról őszintén
Privátbankár.hu | 2012. április 24. 16:47
Első alkalommal készített felmérést az adóhatósággal kapcsolatos adózói kérdésekről és véleményekről a PwC Magyarország. A kutatásban a válaszadók névtelenül elmondhatták véleményüket az adóhatóság tevékenységéről az adóellenőrzési, adóeljárási és adóigazgatási területeken.
KKV PwC: Magyarország még mindig vonzó befektetési célpont
Privátbankár.hu | 2012. március 29. 12:46
A Pricewaterhouse Coopers szerint Magyarország még mindig vonzó befektetési célpont, fontosak a befektetőknek nyújtott támogatások és kedvezmények, ez ugyanis belátható időn belül megtérül mind az állam, mind pedig az adófizetők számára. A cég szerint a nemzetközi befektetők hosszú távra terveznek, a pozitív országimázs mellett a kedvezmények és támogatási rendszerek stabilitása játszik kulcsszerepet döntéseikben.
Karrier Nyártól új vezetőt kap a Pricewaterhouse Coopers
Privátbankár.hu | 2012. február 9. 16:43
2012. július 1-től Nick Kós (44) személyében új vezérigazgatója lesz a PwC Magyarországnak. A cég a világ 158 országában van jelen, 169 ezer szakértője van és könyvvizsgálati, adó és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt
Ingatlan Egyszer volt Budán kutyavásár: befektetési ingatlanpiac 2011
Privátbankár.hu | 2012. január 2. 16:54
Rekord értékben fektettek be, elsősorban külföldi cégek a hazai ingatlanpiacon, tavaly. A sikerhez egy nagy tétel járult hozzá főleg, ez a TriGránit irodaházainak eladása volt. Befektetők szerint csak azért nem lehet megismételni idén a 2011-es sikerszériát, mert elfogytak a nagy telkek és ingatlanok Budapesten. Az ipari ingatlanok fejlesztése közben szinte teljesen leállt.
Részvény / Deviza / Áru Tetszik a Rába vezetőinek az állam ajánlata
Privátbankár.hu | 2011. november 16. 16:41
A Rába igazgatósága méltányosnak találja a részvényenkénti 815 forintos ajánlatot, és arra biztatja a részvényeseket, hogy egyezzenek bele a felvásárlási ajánlatba. A dolgozók nem tudják mik a további tervek, ezért nincs határozott véleményük.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG