Prostitúció
Makro / Külgazdaság Bezár a bazár: Európa egyik legnagyobb bordélyát is csődbe vitte a vírus
Wéber Balázs | 2020. szeptember 5. 14:21
Mintegy száz szexmunkásnak kell új munka után néznie vagy illegalitásba vonulnia a kölni Pascha csődje miatt. Berlinben viszont már újranyithattak a bordélyok.
Vásárló Bezárnák Amszterdam vörös lámpás negyedét
Privátbankár.hu | 2019. július 4. 14:35
Amszterdam első női polgármestere be kívánja záratni a város vörös lámpás negyedét és a helyébe egy prostitúció nélküli vigalmi negyedet képzel el.
Makro / Külgazdaság Új felmérés: Amióta kevesebb a menekült, egyből többen fogadnák be őket
Privátbankár.hu | 2016. április 16. 11:10
Hetek alatt fordult a hangulat Berlinben, amióta kevesebb menekült érkezik, ma már többen gondolják azt, hogy további menekülteket is be tud fogadni a város, mint ahányan azt, hogy nem. Még a konzervatív CDU szavazói is hasonlóan vélekednek. A terrorveszélytől viszont nagyon sokan tartanak.
Karrier Menekülnek vidékről a férfi szexmunkások
Privátbankár.hu | 2015. október 20. 17:04
Nem csak nők kínálnak szexuális szolgáltatásokat, tudjuk nagyon jól. Arról viszont, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézniük a férfiaknak, mennyire hasonlít a két nem helyzete, csak kevés szó esik. Földi Ágnessel, a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének vezetőjével folytattuk a beszélgetést.
Vásárló Vajon a politikusok kérnek számlát szexmunkástól?
Privátbankár.hu | 2015. október 19. 17:03
Megkérdeztük Földi Ágnest, a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének elnökét, hogy mi a véleményük a Direkt36 által közölt, Répás Lajos nevével fémjelzett prostiügyről.
Vásárló Kizsákmányolták és verték őket - magyar prostihálózatot számoltak fel
Privátbankár.hu | 2014. március 16. 13:31
Több tucatnyi magyar lány lett szexuális kizsákmányolás áldozata a belgiumi Gent városában - jelentették be a belga és a magyar rendőrség képviselői vasárnapi sajtótájékoztatójukon Budapesten.
Makro / Külgazdaság Hungarikum: többet költünk prostituáltakra, mint drogokra
tgcs | 2014. február 21. 06:05
Az ezredforduló után ugrásszerűen megnőtt a hazai drogpiac nagysága, amivel magunk mögé utasítottuk a hollandokat is. Prostituáltakra azonban még így is többet költünk – derül ki egy friss tanulmányból, amely összehasonlítja mire jutottak szigorúbb svédek és a liberálisabb hollandok e két területen.
Karrier Be nem jelentett magyarok Burgenlandban, hazai prostituáltak Salzburgban
Privátbankár.hu | 2013. március 1. 17:11
Nemcsak Londonba és nemcsak mosogatni járnak honfitársaink, sok más szomorú sorsról tudósítanak a külföldi lapok. Burgenlandban a vendéglátóipari foglalkoztatásukkal vannak gondok, sokszor csak részmunkaidőre jelentik be őket, amivel jogaik is csorbulnak. Salzburgban pedig első helyen említik őket a prostituáltak között.
hírlevél
depositphotos