Régely Károly
Részvény / Deviza / Áru Van-e ma Magyarországról vagyonmenekítés? Ír céget alapított a Concorde 
Eidenpenz József | 2019. február 6. 13:05
Miért erősödött az utóbbi időben a forint? A Concorde Ireland egyelőre magyar, később régiós privátbanki ügyfelek számára kínál szolgáltatásokat tavasztól. Utoljára 2011-2012-ben volt érezhető jelentős vagyonmenekítés az országból, ma nem tapasztalható, de külföldi eszközöknek ma már minden összetett portfólióban helyük van. A magyar jegybank a többivel szembemenni látszik.
Pénzügyi szektor Hova tűnt a Quaestor 150 milliárdja? A jegybank beszáll a tőzsdébe? 
Gáspár András | 2015. szeptember 4. 13:20
Mekkora bizalomvesztést okoztak a brókerbotrányok, hány brókercég éli túl? Meddig veszik még a magyarok az állampapírt, és mikor fordulnak a magyar részvények felé? Segít, ha az osztrákok helyett a jegybank növeli a tulajdonrészét a tőzsdében? Ki csap le a magyarok rengeteg készpénzére? Komoly szakemberek vitatták meg a brókerbotrány utáni helyzetet.
Részvény / Deviza / Áru Brókerklub: a tőzsdén változás kell, de az időzítés nem az igazi 
Füstös Móni | 2012. október 11. 15:19
A Dorsum Zrt. által szervezett BrokerClub rendezvénysorozat kerekasztal-beszélgetésén a meghívott brókercégek képviselői abban egyetértettek, hogy a Xetra bevezetése ha nem is ideális időpontban történik, elkerülhetetlen. Az új rendszertől való félelem alapja, hogy megkönnyíti a külföldi brókercégek piacralépését, így még nagyobb lesz a verseny a befektetési szolgáltatók között. A váltástól és az árjegyzői rendszer bevezetésétől azonban a BÉT-en a forgalom és a likviditás növekedését várják.
Részvény / Deviza / Áru A bankbetét a sláger a vagyonos magyarok között - interjú 
Gáspár András | 2012. szeptember 25. 06:30
Szétszakadt a lakossági befektetési piac: a bankok, brókercégek figyelme a vagyonukat tovább gyarapító privátbanki ügyfelek felé fordult, akik a kedvező kamatkörnyezetben elsősorban a hazai eszközöket kedvelik. A Concorde Értékpapír vezérigazgatója szerint a kiszámíthatatlan gazdasági környezet elriasztja a befektetőket a magyar tőzsdéről. Interjú Régely Károllyal.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG