<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Rémhír
Makro / Külgazdaság Ráuszítják a német titkosszolgálatokat az orosz rémhírterjesztőkre
Privátbankár.hu | 2016. február 20. 13:00
Már régóta gyanítják, hogy Oroszország tudatos, célzott, szervezett rémhírterjesztő propagandával Angela Merkel kancellár gyengítésére és Németország, sőt az EU destabilizálására törekszik. A német kormány most megbízta a titkosszolgáltatokat, hogy járjon utána a bizonyítékoknak. Tisztáznák azt is, támogatják-e az oroszok a német szélsőjobboldalt, mint Magyarországon és Franciaországban.
Makro / Külgazdaság Putyin propagandaháborúja? – újabb hatalmas hülyeségeket osztanak a neten
Privátbankár.hu | 2016. február 5. 16:02
Az ingyen bordélyjegytől a meg nem erőszakolt lány esetéig, a meg nem halt migránstól a több éves videofelvétel felmelegítéséig – továbbra is rengeteg olyan hírt osztanak a közösségi oldalakon az emberek, amely egyszerűen nem igaz. A oroszok különösen élen járnak ebben. A Kreml még hozzá is járul ahhoz, hogy az európai menekültválság problémáját minél nagyobbnak tüntessék fel.
Vásárló Mérgező pletykák – nem, a menekültek senkit sem fejeztek le vagy ettek meg
Érces János | 2015. december 18. 14:12
Abszurd és ijesztő pletykákkal rágalmazzák Németországban a menekülteket, amelyek különösen azért veszélyesek, mert széles körben elterjednek és szilárdan beeszik magukat az emberek fejébe – írja a német N24.de. Az is elképzelhető, hogy egy viccnek szánt ál-rémhír is igazként terjedt el és bevették az emberek. És nálunk?
Makro / Külgazdaság Ne higgyünk el mindent! Rémhírek a párizsi merényletek után
Privátbankár.hu | 2015. november 15. 13:27
Rengeteg a hamis állítás, újrafelhasznált kép, tweet és rémhír.
Pénzügyi szektor Rémhír terjed az OTP csődjéről
Privátbankár.hu | 2013. július 23. 12:19
Rémhír kezdett terjedni a neten, az OTP azonnal cáfolt: a bank Európa harmadik legstabilabb pénzintézete. Jogi lépéseket terveznek.
Makro / Külgazdaság Giró-Szász hamarosan újra beszélni fog a bankbetétekről
Privátbankár.hu | 2012. január 6. 12:25
 
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló