Reorganizáció
Pénzügyi szektor Tényleg szépen gatyába rázták az MKB-t, mielőtt eladták
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 30. 07:56
Nyereségbe fordult az MKB bank eredménye.
KKV Amikor már csak a rosszfiúk segíthetnek - interjú
Zsiborás Gergő | 2013. szeptember 10. 06:21
Mit csináljon a bank egy felszámolt cég székházával? Jobban jár, ha még időben megegyezik az adóssal, mondja a rosszfiú szerepét időnként magára vállaló Pilhál Zsolt, aki "válság szülte" cégével bajba jutott vállalkozásokat épít újra. Csodaszer nincs, csak éjszakába nyúló tárgyalások - interjú a Reconcept ügyvezető partnerével, aki több mint 14 éve foglalkozik a hazai kis- és középvállalatokkal.
KKV Felszámolják a Malt, állami vagyonfelügyelő veszi át az irányítást
Privátbankár.hu | 2013. február 27. 17:06
Bírósági döntés nyomán elrendelték a Mal felszámolását és hogy biztosítani lehessen a folyamatos működést, ezért a cég irányítását mostantól az állami tulajdonú Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. veszi át.
KKV Átszervezik a Malt, a bankok támogatják
Privátbankár.hu | 2012. december 19. 08:38
A bankok támogatják a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. reorganizációs programjának végrehajtását, az intézkedési csomagot mind a négy bank elfogadta a múlt héten és még karácsony előtt megküldik a cégnek kidolgozott feltételrendszert - közölte Bakonyi Zoltán, a timföldgyár vezérigazgatója szerdán.
KKV Megmenthetik a Malt, a cég Demjánék aláírására vár 2 hónapja
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 21. 09:01
A Mal Zrt. reorganizációs tervet dolgozott ki, a beszállítók nagy részét sikerült meggyőzni, fél évet hajlandóak várni. A Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Bakonyi Erőmű még nem lépett.
Friss
hírlevél