Részvényjegyzés
Részvény / Deviza / Áru Részvényjegyzésre felkészülni – ezek az előnyei és a veszélyei
Eidenpenz József | 2016. június 13. 14:13
A Budapesti Értéktőzsdén új részvények bevezetését tervezik, ami a múltban sokszor jó, időnként azonban rossz üzlet volt a kisbefektetők számára. Hogyan kerülhetjük el a nagyobb buktatókat, milyen nyereséget várhatunk? Milyen távra érdemes tervezni?
Részvény / Deviza / Áru Véget ér Norbi tőzsdei pályafutása - hogyan jönnek ki a befektetők ebből a kalandból?
Fellegi Tamás | 2016. június 1. 10:05
Tegnap tartotta közgyűlését a Norbi Update Lowcarb, ahol a tőzsdei kivezetés mellett döntöttek. A részvényesek 440 forintért kiszállhatnak, ami ugyan nagy veszteség a jegyzéskor befektetett pénzhez képest, az adott körülmények között azonban még egy viszonylag jó ár. Tanulságok befektetőknek és kibocsátóknak.
Részvény / Deviza / Áru Norbi nyilatkozik a védjegyekről és jegyzéshosszabbítást kér
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 20. 08:53
Miután pénteken felfüggesztette a részvények értékesítését az MNB, a Norbi Update megteszi majd a szükséges nyilatkozatokat a kérdéses védjegyekkel kapcsolatban. Emellett a félbeszakadt részvényjegyzés meghosszabbítását is kérni fogja – derül ki a cég közleményéből.
Részvény / Deviza / Áru Részvényjegyzésre és tőzsdére lépésre készül az Altera
Privátbankár.hu | 2013. február 20. 15:21
Nyilvános forgalomba hozatali eljárás során vásárolhatják meg a BÉT-re készülő Altera Vagyonkezelő Nyrt. új kibocsátású törzsrészvényeit a befektetők – közölte a mai napon a társaság Igazgatósága.
Friss
hírlevél
depositphotos