<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Sármellék
Makro / Külgazdaság Menetrendszerűen landolt az állami pénz a hévízi reptéren
Vég Márton | 2020. március 29. 17:20
Lassan kérni sem kell, automatikusan érkezik az évi 200-300 milliós állami támogatás a sármelléki reptérre. Az utasok viszont egyre kevesebben vannak. Ugyanakkor nagyszabású tervekből mindig tele a padlás, idénre is elképesztő fejlesztéseket ígértek.
Vásárló Törökországba a Balatonról? Mától nincs akadálya
Privátbankár.hu | 2015. június 16. 14:15
Elindult a sármelléki repülőtérről az első törökországi charterjárat, szeptember elejéig hetente szállít utasokat Antalyába és vissza.
Vásárló Indul a szezon: 77 német máris rárepült a Balatonra
Privátbankár.hu | 2015. április 11. 14:11
Megnyílt az idei repülési főszezon a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton.
Utazás Több, mint 30 ezren repültek a Balatonhoz
Privátbankár.hu | 2015. január 13. 14:21
Csaknem ötödével bővült a sármelléki repülőtér forgalma tavaly az előző évhez képest.
KKV Köddé válnak Széles Gábor tervei? Bíróság előtt a sármelléki reptéreladás
Privátbankár.hu | 2014. november 12. 09:48
Soron kívüli eljárásban vizsgálja a Zalaegerszegi Törvényszék a sármelléki repülőtér eszközeinek nemrég lezárt értékesítési eljárását - tájékoztatta a bírósági kifogást benyújtó Linusz Imre.
KKV Kinek kell? Hangár, garázs és egy kifutópálya eladó!
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 5. 08:20
Még ebben a hónapban új tendert ír ki a felszámoló a sármelléki repülőtér eszközeinek értékesítésére, az előző pályázat eredménytelenül zárult.
Utazás Az oroszok már a Balatonon vannak
Privátbankár.hu | 2014. március 23. 12:38
Közel 180 utassal a fedélzetén szállt le vasárnap délelőtt Sármelléken az első orosz menetrend szerinti repülőgép, amely ezentúl hetente szállítja az utasokat Moszkva és a Hévíz-Balaton Airport között.
Ingatlan Még mindig a szovjetek után takarítanak Sármelléken
Privátbankár.hu | 2014. március 22. 10:49
Speciális eljárásokkal megtisztítják Sármelléken az egykori szovjet katonai légi bázis területén a kőolajszármazékokkal szennyezett talajt és a felszín alatti vizet, a munkálatok 2015 nyarán fejeződnek be.
Utazás Orosz és német turisták költik a pénzüket Nyugat-Magyarországon
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 21. 07:32
Hetente repülnek Sármellékre. Innen Hévízre és más, nyugat-magyarországi üdülőhelyekre mennek tovább.
Utazás Landolt Sármelléken a legújabb járat
Privátbankár.hu | 2013. május 5. 11:19
A lett Air Baltic légitársaság Rigából érkező járata landolt szombat este a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton, ahol öt év után - a német és orosz charterek mellett - ez az első menetrend szerinti járat.
Utazás Új sármelléki járat indul
Privátbankár.hu | 2013. április 24. 16:01
A sármelléki Hévíz-Balaton Airportra indít járatot májusban Rigából az airBaltic lett légitársaság, és növeli budapesti járatainak számát is - jelentette be a légitársaság kedden a Lett Köztársaság budapesti nagykövetségén tartott turisztikai rendezvényen.
Utazás Ciprus helyett Balaton? Moszkvai járatdömping Sármellékre
Privátbankár.hu | 2013. március 24. 12:13
Két-két utazási iroda párhuzamos szervezésének köszönhetően április közepétől vasárnaponként két orosz charterjárat is közlekedik Moszkva és Sármellék között, az utazásszervezők júniustól azonban már egy közös járatot üzemeltetnek - tudta meg az MTI az érdekeltektől.
Utazás Közvetlen járat indul Moszkvából a Balatonra
Privátbankár.hu | 2013. március 13. 10:33
Charter légijáratokat indít két utazási iroda Moszkvából Sármellékre, ahonnan Hévízre és környékére szállítják utazókat - jelentették be a Moszkvai Magyar Kulturális Központban tartott tájékoztatón.
Utazás Sármellékről is repülhetünk Moszkvába
Privátbankár.hu | 2013. március 3. 10:06
Moszkva és Sármellék között hetente közlekedő új charterjáratot indít április közepétől november elejéig az 1000 Út utazási és ingatlaniroda - tájékoztatta az orosz tulajdonú vállalkozás hévízi menedzsere az MTI-t.
Utazás Hévíz reptere nem zár be télre sem
Privátbankár.hu | 2012. november 9. 17:13
A korábbi évekkel ellentétben az idén télen nem zár be a sármelléki repülőtér, a németországi charterjáratok szezonzárása után novemberben és decemberben a keleti piacokról várhatók újabb gépek - közölte a Hévíz-Balaton Airport Kft. felügyelőbizottságának elnöke pénteken az MTI érdeklődésére.
Utazás Norvég turistákat vár Hévíz és a sármelléki repülőtér
Privátbankár.hu | 2012. május 31. 11:11
A skandináv államok turistáival szeretné bővítené vendégkörét Hévíz, ahol a pünkösdi hétvégén fogadták a Norvégiából a sármelléki repülőtérre érkezett első repülőjárat utasait. A város célja, hogy rendszeressé váljon a norvégiai Stavanger és a sármelléki Hévíz-Balaton Airport közötti légi kapcsolat.
Utazás Landolás Sármelléken: újabb lökés a balatoni turizmusnak
Privátbankár.hu | 2012. április 8. 08:57
A korábbi éveknél hosszabb szezonban, nagyobb kapacitású gépekkel, gyakoribb charterjáratokat indít a Lufthansa a jövő hét végétől a sármelléki repülőtérre. Frankfurtból és Düsseldorfból ezúttal is minden szombaton érkezik gép, de a tavaly csak kéthetenként felszállt hamburgi és berlini járat idén már szintén heti rendszerességgel repül.
Utazás Nem döglik be a balatoni repülőtér
Privátbankár.hu | 2012. március 23. 08:42
Hévíz-Balaton Airport néven üzemel ezentúl a sármelléki repülőtér, amelynek új üzemeltetője a hévízi önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló, újonnan bejegyzett társaság. A FlyBalaton reptér korábbi üzemeltetői jelenleg mind felszámolás alatt állnak.
KKV Újabb cég szállt el: felszámolják a FlyBalaton üzemeltetőjét
Privátbankár.hu | 2011. november 30. 09:01
Rossz ómen az üzemeltető cégeknek a sármelléki repülőtér: lapértesülés szerint az FB Airport Kft. is elődje sorsára jutott, a bíróság elrendelte felszámolását.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG