<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Soros Fund Management
Részvény / Deviza / Áru Megreformálják az Instagramot, már Soros is bitcoinra spekulál?
Eidenpenz József | 2021. július 1. 11:38
Ma szép emelkedés látható az európai tőzsdéken, Budapesten is egy százalékkal megy az index. Különösen jól teljesít az OTP, a forint viszont lassan gyengülget. Az Instagram nehezen állja a versenyt a TikTokkal, reformok jönnek. Egyre magasabban állnak a gázárak, és már Sorosék is bitcoinra spekulálnak.
Részvény / Deviza / Áru Feltartóztathatatlannak látszik a kriptodevizák terjedése
Privátbankár.hu | 2021. március 30. 18:24
A kriptodevizák, rácáfolva a pesszimista hangokra, ismét népszerűek, és egyre több cég jelenti be, hogy valamilyen módon felül a vonatra. A múlt héten például a Soros Fund Management is pozitívan nyilatkozott, a Teslákat pedig bitcoinért is meg lehet vásárolni. A trendekről lapunk munkatársa beszélt a TrendFM műsorában.
Részvény / Deviza / Áru Megbüntették Sorosékat a mezítelen shortolásért
Privátbankár.hu | 2018. december 6. 14:02
A hongkongi hatóság 1,5 millió dollárra büntette a Soros Fund Management-et, amiért az 2015-ben olyan értékpapírokat adott el, amelyek még nem voltak forgalomképesek. Rosszhiszeműségre utaló jel nem merült fel, technikai hiba történhetett.
Makro / Külgazdaság Soros elárulta, mi jelenti a legnagyobb fenyegetést a világra
Privátbankár.hu | 2018. január 26. 11:29
Nem, nem a menekültekről van szó.
Részvény / Deviza / Áru Soros zsebre tette az aranyon elért szép nyereséget
Fellegi Tamás | 2016. augusztus 16. 15:05
A Soros Fund Management még az év elején vett nagy mennyiségű aranyat és aranybánya részvényt, és miután alaposan felszaladt ezek ára, a félév vége előtt a nyereség nagy részét realizálta az alap. Továbbra is ügyesen kezeli a pénzt a magyar származású guru, és ma már erre mindenkinek lehetősége van akár egy telefonos kereskedési felületen.
Deviza / Áru Csúszós lejtőn az aranyár
Privátbankár.hu | 2013. február 18. 08:59
Elintézte a múlt héten a nemesfémeket a kínai tőzsde zárva tartása, és az is, hogy Soros György kiszállt az aranyból. Az aranypiac.hu elemzése szerint technikai szempontból kritikus napok jönnek.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos