<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Steve Bannon
Makro / Külgazdaság Bevonul Európába Orbán Viktor barátja
Wéber Balázs | 2018. szeptember 24. 13:15
Európából segíti majd a bevándorlás-ellenes politikai erők kampányát Steve Bannon az EP-választások előtt. Donald Trump egykori főtanácsadója a többi közt stratégiai központokat fog létrehozni. Sajtóhírek szerint Bannon vasárnap ismét találkozik Orbán Viktorral, aki egyre közelebb kerül a Salvini-Le Pen-Strache alkotta radikális jobboldali szövetséghez.
Makro / Külgazdaság Trump hadjárata Kína ellen – a világnak kezd elege lenni a dollárból
Káncz Csaba | 2018. szeptember 24. 08:56
Trump a november 6-i félidős választásokig folyamatosan játssza ki a Kína-kártyát. Washington a szellemi tulajdonjog védelmére fogja kényszeríteni Kínát. Ázsiában és Európában egyre erősödnek a hangok az amerikai deviza megkerülésére.
Makro / Külgazdaság Felejtsétek el Merkelt: itt jön Orbán Viktor barátja
Wéber Balázs | 2018. július 26. 12:40
Habár Steve Bannon európai nacionalistákat támogató alapítványa várhatóan nem fog milliárdokból gazdálkodni, mégis komoly hatással lehet Európa politikájára. Trump volt főtanácsadója Soros György ellenpólusa szeretne lenni, és olyan jobboldali forradalmat vizionál, amelynek vezére Orbán Viktor miniszterelnök.
Makro / Külgazdaság Kémek és katonák veszik át az amerikai demokrata pártot
Káncz Csaba | 2018. május 25. 12:34
A demokrata párt Hillary Clinton bukása óta nem újult meg, sem személyi állományában, sem programját tekintve. Az idei demokrata kongresszusi jelöltek negyede katonai-hírszerzői háttérrel rendelkezik. Elkezdhetünk aggódni a civil ellenőrzés rohamos visszaszorulása miatt az Egyesült Államokban?
Makro / Külgazdaság Szorul a hurok Trump körül: a kínos nyomozás elérte a legbelső kört
Privátbankár.hu | 2018. január 17. 08:45
Az amerikai elnökválasztásra gyakorolt oroszországi befolyást vizsgáló testületek nagyon közel értek Donald Trump elnökhöz: a képviselőház hírszerzési bizottsága Trump korábbi főtanácsadóját, aki nemrég botrányos körülmények között vált kegyvesztetté. Steve Bannon itt egy szót sem volt hajlandó szólni - a következő kör azonban eggyel komolyabb lesz.
Makro / Külgazdaság Van egy ország, ami még Észak-Koreánál is veszélyesebb?
Privátbankár.hu | 2017. október 24. 10:16
Nem enyhülnek a körülmények a katari blokád körül.
Makro / Külgazdaság Új párt jöhet Amerikában – összeesküvés a Brexit kulcsembereivel
Káncz Csaba | 2017. október 2. 12:48
Az amerikai fehér nacionalisták és az evangéliumi keresztények népi mozgalmat alapítottak, amely már egy „háttérpárt” jellegét ölti. Ez a Republikánus Párton belüli polgárháború kitörésével fenyeget. Az új mozgalom a Kína által jelentett veszélyt tűzheti zászlajára.
Karrier Őrült húzás Trumptól – ezzel befellegzett az elnökségének?
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 19. 09:45
Újabb fontos emberét tette lapátra az amerikai elnök: megvált stratégiai főtanácsadójától, Steve Bannontól. A stratéga elbocsátása az eddigi legmagasabb szintű változtatás a Fehér Házban zajló személycserék sorában. Bannon szerint befellegzett az elnökségnek, közben az Egyesült Államokban azt latolgatják, hogy mi várható menesztése után.
Makro / Külgazdaság Egy elbaltázott amerikai lépés tízmillió embert végezhetne ki
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 17. 08:29
Steve Bannon, az amerikai elnök stratégiai főtanácsadója szerint az észak-koreai fenyegetésre nem létezhet katonai válasz.
Makro / Külgazdaság 44 százalékos adókulcs? Elvennék a legnagyobb fizetések felét
Privátbankár.hu | 2017. július 27. 09:31
Végre valaki az amerikai kormányból a leggazdagabbat is megadóztatná.
Makro / Külgazdaság Már nem Trump a főnök Washingtonban
Káncz Csaba | 2017. április 21. 08:51
Az elnök és a külügyminiszter már csupán gyenge kellékei az amerikai kül- és biztonságpolitikának. A Pentagon átvette a parancsnokságot és Korea mellett Iránt tette fókuszba. De mi az a „könnyű lábnyom” koncepció, amelyet napjainkra magáévá tett a vezérkar?
Makro / Külgazdaság Tisztogatás az amerikai nemzetbiztonságnál: Raszputyin színre lép?
Káncz Csaba | 2017. január 31. 08:40
Komoly tisztogatás indult az Egyesült Államok nemzetbiztonsági vezetésében, Trump főideológusa tábornokokat fúrt ki. Közben azzal hipnotizálja Trumpot, hogy bármit megtehet, amit a kampányában megígért. De miben különbözik Steve Bannon Raszputyintól, vagy akár Habony Árpádtól?
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG