SWIFT
Részvény / Deviza / Áru Kiderült az ég az év legrosszabb hete után 
Eidenpenz József | 2023. február 27. 12:26
A múlt heti volt az év legrosszabb hete a tőzsdéken, de hétfőn ismét pozitív a hangulat, kivéve Budapesten. A magyar részvények esnek, a forint viszont tartja magát. A háború “járulékos vesztesége” az orosz részvényt tartó kisbefektetők, csak Németországban 50 ezer lehet belőlük. Egy új szabvány megkönnyítené a kriptodevizák integrálását a banki rendszerekbe.
Makro / Külgazdaság Kizárnak hét orosz bankot a SWIFT-ből  
Privátbankár.hu | 2022. március 1. 21:03
A Bloomberg információi szerint ebben állapodtak meg az Európai Unió nagykövetei.
Makro / Külgazdaság A tűzzel játszanak – hátat fordítottak a dollárnak az oroszok  
Káncz Csaba | 2017. augusztus 9. 13:00
Az újabb amerikai szankciókra adott válaszként Moszkva teljesen kiszorítja a dollárt. Az oroszok és a kínaiak már 2014 óta koordinálják lépéseiket a dollár ellenében. De a kisebb államok könnyen vékony jégre tévedhetnek, ha olajüzleteikben megkérdőjelezik a dollár egyeduralmát.
Pénzügyi szektor Nyakunkon a jövő: kezd kiderülni, hogyan fogunk fizetni  
Czímer József | 2016. október 4. 12:23
Elindult a közös gondolkodás az azonnali fizetési rendszer bevezetése körül, a folyamatból Magyarország sem maradt ki. Sőt, inkább büszkék lehetünk magunkra, mivel a rendszere bevezetésére irányuló program májusi időzítésével együtt csatlakoztunk a világszerte felgyorsuló tendenciához. De mi az a Sibon és mi köze az azonnali fizetéshez?
Pénzügyi szektor Folyamatosan támadják a bankközi átutalási rendszert - bármikor elemelhetik a pénzt? 
Privátbankár.hu | 2016. június 3. 14:20
Több mint egy tucat támadás kellett ahhoz, hogy a világ pénzintézetei rádöbbenjenek: a bankközi átutalási rendszerek kijátszása egyáltalán nem okoz már akadályt, ahogy milliárd dollárokat elemelni sem egy nagy művészet egy elég képzett betörőnek. Túl későn ébredtek ugyanakkor a döntéshozók: ezt a rést nem lehet egy éjszaka alatt betömni.
Pénzügyi szektor Megint támadják a bankközi fizetések rendszerét 
Privátbankár.hu | 2016. május 13. 08:46
Egy újabb kereskedelmi bank számláját hekkelték meg ismeretlenek a nemzetközi bankközi fizetéseket lebonyolító SWIFT rendszerében.
Pénzügyi szektor Több támadás érte a bankközi fizetések rendszerét 
Privátbankár.hu | 2016. április 26. 10:48
Az úgynevezett SWIFT rendszeren belül számos visszaélésről ír egy a rendszert használóknak küldött bennfentes levélre hivatkozva a Reuters.
Vásárló El sem hinnéd, hány Suzuki Swift szaladgál az utakon 
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 8. 15:02
2014 augusztusában eladták a négymilliomodik "új" Suzuki Swiftet.
Makro / Külgazdaság Így büntethetik meg az oroszokat  
Privátbankár.hu | 2014. május 13. 10:23
Attól függően, hogy Vlagyimir Putyin milyen további lépéseket tesz, a nyugati országoknak rendelkezésükre áll az eszköz arra, hogy teljesen kizárják Oroszországot a nemzetközi pénzügyekből, és ez nem más, mint a Swift-rendszer.
Vásárló 1,5 millió felett már drága egy használt autó? 
Privátbankár.hu | 2013. július 4. 08:16
Elsősorban az eladási számok emelkedésének köszönhetően ismét növekedni kezdett a használtautó-index: a második negyedévben 2,1 százalékponttal, 98 százalékra emelkedett az időszakban elkelt használt autók összértékének változását jelző mutatószám. Az eladott autók átlagéletkorának növekedése miatt az átlagár egy év alatt 3 százalékkal 1,45 millió forintra csökkent. A forgalom negyedét hat modell adás-vétele tette ki, közülük az Opel Astra és a Suzuki Swift kiemelkedően uralja a mezőnyt.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG