<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Találmány
Vállalat Újabb őrült ötlettel állt elő Elon Musk - most a tömegközlekedést forradalmasítja?
Privátbankár.hu | 2018. március 10. 17:16
A Tesla vezér bemutatta legújabb metrórendszerét, ami forradalmasíthatja a városi közlekedést.
Vállalat Őrült vagy zseni? Ezek voltak Elon Musk legnagyobb dobásai
Balkó Rita | 2017. december 31. 10:10
Nem véletlenül illetik Elon Muskot a való élet Tony Starkjaként, a Tesla-vezér ugyanis gyakorlatilag mindent megreformál, amit a fejébe vesz. Az űripar mellett a közösségi közlekedés is profitálhat Musk ötleteiből, de hatalmas sikereket ért el a Tesla is az idén. Bár profitot nem sokat termel, a befektetők mégis imádják, és van is miért: lássuk, mit hozott össze Elon Musk 2017-ben!
KKV Magyar találmány: ha a budapesti metróban bevált, az egész világnak jó lesz
Privátbankár.hu | 2017. június 22. 09:00
Kínai gyártópartnerrel erősíti jelenlétét a világpiacon a hazai fejlesztésű innovatív bevonatrendszer, amely többek között a budapesti metró mozgólépcsőinek korlátjain is pusztítja a baktériumokat.
Makro / Külgazdaság Trump betesz a legjobb amerikai üzletnek, az agyelszívásnak?
Privátbankár.hu | 2017. február 6. 15:00
Az USA-ban folyik a bírósági huzavona Donald Trump beutazási korlátozás körül, ma is születhet egy döntés, de a végső szót a Legfelsőbb Bíróság mondhatja ki. Akiket érint, azok most lázasan igyekeznek beutazni az országba. Az üzleti élet nagyjai azonban mintha egységfrontba tömörülnének a jól kvalifikált munkavállalóikat is érintő rendelet ellen.
Vásárló Közeleg a forradalom: csomagolással együtt esszük majd az ételeket
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 23. 11:21
Már most is létezik ehető csomagolás, az Egyesült Államokban azonban most egy sokkal jobbat találnak ki a kutatók. Ha beválik, a kazein nem csak az edzőtermek közönségénél lesz a mindennapok része - nem csak tartósabb lesz az élelmiszer, hanem akár táplálóbb is, ha a csomagolással együtt esszük meg. Vajon mikor ugranak rá az élelmiszeripari óriások?
Vállalat Vállalkozók, legyetek bátrabbak; állam, oktass - interjú
Eidenpenz József | 2015. november 23. 06:08
Magyarországon van versenyképes szürkeállomány, születnek találmányok, világszínvonalú cégek. Az EU közvetlen brüsszeli forrásai nagy segítséget jelenthetnek az innovátoroknak. A vállalkozók nálunk még mindig túl kockázatkerülők, sőt még a kockázati tőkések is. Interjú Zoltai Miklóssal, az Ateknea Solutions Hungary vezérigazgatójával.
Vásárló Rég láttunk ilyen zseniális találmányt - a tenyeredben elfér Budapest
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 27. 11:11
Kapcsold le a GPS-t és égesd el a térképet: stresszlabdával még biztos nem navigáltad magad, pedig eljött az ideje. Egy magyar srác fogta, és rátette Budapest térképét a közkedvelt tojásokra. A szerkesztőségünk minden tagja ilyet akar most, de a nemzetközi oldalak is felkapták a fejüket az új találmányra.
KKV Rangos díjat kapott egy magyar találmány
Privátbankár.hu | 2015. május 21. 08:29
Egy magyar fejlesztésű fertőtlenítőszer, a Solumium kapta idén a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület Gran Prize interdiszciplináris díját.
KKV Könnyebb lesz a jövő Big Brothereinek
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 12. 11:07
Az emberi szemnél is pontosabb arcfelismerésre képes rendszert fejlesztettek ki hongkongi tudósok.
KKV Új magyar találmány: olyan, mintha gránit lenne
Privátbankár.hu | 2014. április 16. 13:50
150 országban szabadalmaztatja újonnan kifejlesztett gránithatású kövének gyártási technológiáját a térkövek gyártásával foglalkozó magyar vállalkozás, a Barabás Téglakő Kft., amely jelentős árbevétel-növekedést vár a szabadalmaztatástól.
Részvény / Deviza / Áru Papírbeton és agyvédő sapka – ilyen találmányokat hoznak a pesti tőzsdére
Eidenpenz József | 2013. november 8. 12:03
November végén újabb társaság részvényeit vezethetik be a tőzsdére, bár egyelőre csak technikai jelleggel. A Blue Seven Group névre keresztelt cég magyar innovációkat, feltalálókat karol fel, segítene a gyártásban, értékesítené a termékeket. A palettán szerepel fakezelés, biogáz, takarmány, papírbeton, bőrön keresztüli aszpirin és az elektroszmog elleni sisak is.
KKV Engem az emberek lustasága sért - Úton a sikerhez VII.
Zsiborás Gergő | 2013. június 26. 06:06
Történet egy cégvezetőről, akinek pénze nem, csak víziója volt, ma pedig komoly pénzügyi partnerekkel dolgozik azon, hogy forradalmat hajtson végre felhő alapú szolgáltatásával az energiahatékonyság területén. Interjú.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG