USD/HUF
Részvény / Deviza / Áru A rossz adat a jó adat, négyből három részvényünk drágult
Eidenpenz József | 2016. szeptember 15. 18:39
Kezdetben alig változtak az árfolyamok a tőzsdéken, de néhány rossz amerikai makroadat paradox módon felvidította a befektetőket. A pesti tőzsde is emelkedett, csak a Mol bukta el felét annak, amit szerdán nyert. A forint szilárd volt, de egy brókercég szerint gyengülhet a dollárral szemben.
Vásárló Árzuhanás után: lassan újra drágulni kezd a benzin
Privátbankár.hu | 2014. november 1. 13:30
Ezen a héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 0,9 százalékkal lett drágább, a gázolajnál 0,7% volt az áremelkedés mértéke. A forint árfolyama heti átlagban 0,9 százalékkal gyengült. A mediterrán piaci árak és az árfolyam heti változását figyelembe véve jövő hét szerdán az üzemanyagok ára várhatóan 2-3 forinttal emelkedik.
Deviza / Áru Vékony jégen a benzinár - ez van a háttérben
Borbély Péter | 2012. november 27. 06:20
Bár a világgazdasági folyamatok többsége szerint csökkennie kéne az olaj árának, az amerikai és a közel-keleti feszültség akár tartósan is drágíthatja a nyersanyagot. Magyarországon a forint árfolyama is bizonytalanná teszi a jóslatokat. Akár jelentős drágulás is jöhet az év végéig.
Deviza / Áru Újabb áremelés érik a benzinkutakon
Privátbankár.hu | 2012. március 23. 15:05
Újabb üzemanyagár-emelést jósol a GKI. Szerintük az elmúlt héten a nemzetközi folyamatokban megfigyelhető változások a benzin esetében 1-2 forint emelést, míg a gázolaj esetében 2-3 forint árcsökkentést indokolnak 26-án, hétfőn. A benzin kiskereskedelmi átlagára így 444 forint, a gázolajé pedig 442 forint lehet március 28-án, szerdán.
Deviza / Áru Erősödik a forint, sírás lehet a vége
Privátbankár.hu | 2012. február 1. 14:35
Folytatódott a forint erősödése, miután jelentősen javították a piaci hangulatot a széleskörű európai adatok, az eurót délután 292 forint alatt jegyezték. Elemzők ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy a hazai deviza nagyon erős technikai ellenállási szintre érkezett, amit valószínűleg nem tud tartósan áttörni. Igaz, a gyengülését pedig a 300 forintos euró állíthatja meg. A KBC Equitas elemzése végigveszi a technikai és fundamentális érveket az árfolyamok erősödése illetve gyengülése mellett.
Friss
hírlevél