<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Wellness szálloda
Turizmus Milyen a wellness, ha magyar? Itt lenne az ideje rendet tenni
Elek Lenke | 2022. június 19. 11:28
Minden valamirevaló fogadó, szálloda, panzió wellnessnek hirdeti újabban magát, holott csak egy kicsi jacuzzijuk van – panaszkodott a minap egy belföldön sok helyütt járt ismerősöm. Lehet ezt büntetlenül tenni? Nem átvágásról van-e szó Igen, mintha mostanában ez a szó devalválódott volna. Pedig ha tartalmas, ötletes, nívós, akkor valóban vonzerő.
Makro / Külgazdaság Szlovén wellnessközpontot vett a magyar állam
Privátbankár.hu | 2020. február 16. 12:27
A magyar állam ígéretet tett arra, hogy a dolgozók többségét megtartja és az eddig veszteséges létesítményt turisztikai célokra hasznosítva felfuttatja.
Vásárló Mégsem zár be a wellness szálló - tartozásaival is tovább üzemel
Privátbankár.hu | 2016. február 2. 16:18
Biztosítja a zavartalan működést az a soproni Fagus wellness szálloda, ahol tegnap még úgy volt, hogy elzárják a vízellátást.
Vásárló Elzárták a csapot a wellness szállodában - ez lett a vesztük
Privátbankár.hu | 2016. február 1. 13:15
Közműtartozások miatt korlátozzák a vízellátást a soproni Hotel Fagus-ban.
Vásárló Ide rohantak a magyarok a hosszú hétvégén
Privátbankár.hu | 2015. október 23. 16:48
Egy átlagos őszi hétvégéhez képest több mint 2,5-szeresére nő a belföldi vendégforgalom az október 23-ai hosszú hétvégén. A 10 legnépszerűbb település közül 9 fürdőváros, a lista élén Eger, Hajdúszoboszló és Hévíz áll. A friss felmérésből az is kiderült, hogy ilyenkor gyógyvízre, szaunára és masszázsra vágynak a magyarok leginkább.
Utazás Teltház: mennyiért alszik az átlag magyar hosszú hétvégén
Privátbankár.hu | 2014. október 16. 10:00
Azok a szállodákban, ahol van wellness részleg már most teltház van. Az átlagos foglalási érték a négynapos hétvégére meghaladja az 50 ezer forintot.
KKV Új wellness szálloda épül
Privátbankár.hu | 2014. április 8. 14:54
Medical wellness szálloda épül Mórahalmon, a a szomszédos gyógyfürdő szolgáltatásait szeretnék beépíteni kínálatukba.
Utazás Többet fürdőznénk, ha rugalmasabb lenne a SZÉP-kártya?
Privátbankár.hu | 2013. május 21. 12:29
A vendégek gyakran szeretnének SZÉP-kártyával fizetni a fürdőkben, de nem tudnak, mert kiderül, hogy neki csak a vendéglátás és a szállás zsebbe van feltöltve pénz. A Magyar Fürdőszövetség ezért azt javasolja, hogy SZÉP-kártya felhasználási területei között nagyobb legyen az átjárhatóság.
KKV Az erős forint nyomta lejjebb a szállodai árakat
Privátbankár.hu | 2013. január 10. 11:22
16 százalékkal nőtt a külföldivendég-éjszakák száma a belföldivendég-éjszakák számának 3 százalékos csökkenése mellett. A szállodai vendégforgalom összességében 7,6 százalékkal élénkült, melyben változatlanul a négycsillagos házak szerepe volt jelentős. A kereskedelmi szálláshelyek árbevétele folyó áron 1 százalékkal nőtt - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal adataiból.
Utazás Ha nem otthon tölti az ünnepeket: ajánlatok belföldön és külföldön
Czervan Andrea | 2012. november 23. 13:06
A német és osztrák városok híresek adventi vásáraikról: vásárolhatunk helyi kézműves termékeket, megkóstolhatjuk a különleges kolbászokat vagy a karamellizált gyümölcsöket. Egynapos bécsi városnézésre 4000, más közép-európai városokba szóló útra 7000 forinttól fizethetünk be. Belföldi szállodába 12-13 ezer forint/fő/éj ártól találunk szobát, ünnepi extrákkal. A tavalyi SZÉP-kártyás feltöltéseket az idei év végéig lehet felhasználni.
Utazás Jön a vénasszonyok nyara és a hosszú hétvégék: mennyiért welnessezhetünk?
Czervan Andrea | 2012. október 17. 17:15
Már fejenként 8000 forintért/éj áron találhatunk a hosszú hétvégékre szóló, last minute ajánlatot a wellness szállodák honlapjain. Sok helyen kínálnak különleges programokat is az alapszolgáltatások mellé, a szálláshelyeken fizetett éjszakánkénti ár pedig mindössze 470 forinttal magasabb, mint tavaly. Az üdülési csekket még december 31-ig tudjuk felhasználni.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG