3D
Vállalat Forradalom a kereskedelemben: ilyen a jövő bevásárlása
Privátbankár.hu | 2018. június 28. 12:20
Már az otthonunkat sem kell elhagyni, hogy valós környezetben nézzük meg új bútorainkat.
Részvény / Deviza / Áru Amazon az égben
Fellegi Tamás | 2015. július 24. 11:00
Tegnap bár esés volt Amerikában, az Amazon.com-ot a nemhivatalos zárás utáni kereskedésben széttépték a negyedéves eredményre. Az ázsiai piacok többsége ma esett, és Kína is ismét a lejtőre került. Az olaj, az arany, sőt a többi fém, élen a rézzel, zuhan tovább. Itthon a Mol mutat erőt.
Részvény / Deviza / Áru A nagy 3D-illúzió - avagy ezt a hibát mindenképp kerüljük el
Privátbankár.hu | 2015. július 7. 14:32
Tavaly a 3D nyomtatás illúziója vakította el a befektetők egy részét, gondolkodás nélkül vettek részvényeket, és most papírjuk alig ér valamit.
Részvény / Deviza / Áru Szétszaggatnak mindent, még a forintot is
Fellegi Tamás | 2015. június 23. 10:34
A tegnapi őrület folytatódik: Amerika csúcsokon, Párizs újra 5000 pont felett, Kína is elfelejtett esni, még a BÉT is összeszedte magát, nem is beszélve a forintról.
Részvény / Deviza / Áru Ekkora pénzgyárat még nem látott a világ!
Fellegi Tamás | 2015. április 28. 10:43
Ismét brutálisan nőtt az Apple részvényenkénti eredménye, ezúttal már jórészt a sajátrészvény vásárlások miatt. Kevesebb papírra több nyerő: maga a Kánaán a részvényeseknek. A Tesla is szárnyal, a 3D viszont tovább zuhan. Ázsia ma esett, az olaj is egy kicsit, az arany összeszedte magát.
Részvény / Deviza / Áru A felhőkbe szállt az Amazon – vége egy álomnak
Fellegi Tamás | 2015. április 27. 08:35
Amerika eseménydús a gyorsjelentési szezon miatt, és most amúgy is ott húz a bika, különösen a Nasdaqon. A fő húzóerő most az Amazon.com volt. Európa lagymatagabb, mondhatni pihenőt tart. Zuhan az arany és a forint. A pesti börze remekel, itthon a Richter lett a főszereplő, akár még csúcsra is mehet.
Részvény / Deviza / Áru Beindult a pénznyomda, megöntötték a görögöket
Privátbankár.hu | 2015. március 9. 18:55
Ma az EKB megkezdte az állampapír vásárlásokat. A tőzsdék ma alig mozdultak, csak a görögök zuhannak. Az OTP-t megtépték, a Richter gyengélkedik.
Részvény / Deviza / Áru Ma épp zuhant a görög tőzsde, gyengélkedik a Richter
Privátbankár.hu | 2015. február 11. 18:10
Folytatja a libikókázást a görög tőzsde: a tegnapi 8 százalék plusz után ma 5 százalék mínusz jött össze. Leminősítés hatására esett a Richter. Az olaj is, az arany is gyengélkedik ma.
Részvény / Deviza / Áru Széttépték Európát, száguldott az OTP
Privátbankár.hu | 2015. február 3. 18:20
Az európai piacok szárnyalnak, élükön a görögökkel. Amerika is szépen emelkedik, a hazai tőzsde is az égbe ment, az öröm teljes. Ráadásul a forint is elbánt a 310-es szinttel. Az olaj is száguld tovább.
Részvény / Deviza / Áru Hullanak a Wall Street üstökösei
Fellegi Tamás | 2015. január 20. 15:22
Miközben az európai tőzsdék új csúcsokat döntögetnek, és az amerikai indexek sincsenek túlzottan messze az eddigi tetőktől, a tavalyi év legkedveltebb részvényei már távolról sincsenek ilyen jó állapotban. Gyengélkednek a vezetők.
Friss
hírlevél