<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Adószám
KKV Adószám keresés egyszerűen!
Márkázott tartalom | 2020. június 26. 10:09
Nem tudja a partnere adószámát? Az alábbiakban 3+1 lehetőséget ismertetünk, amellyel gyorsan és egyszerűen hozzájuthat a megfelelő információkhoz.
KKV Néhány kattintással le lehet ellenőrizni a főnököt - nehogy bukjon az egész cég
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 29. 11:25
Ha valakinek a múltjában sötét foltok vannak, de mégis rábízzák a cég vezetését, azzal az egész cég elbukhat - érdemes inkább előre ellenőrizni, nincs-e valami kizáró feltétel.
Adó Csupa szív, szeretet: ezt ellenőrzi a NAV a héten
Privátbankár.hu | 2014. február 12. 09:38
A Valentin-nap kapcsán kiemelten ellenőrzi az árusokat a NAV. Az adóhivatal elsősorban azt figyeli, hogy a boltosok adnak-e a bevételről nyugtát, számlát a vevőnek.
KKV Üzletelne másokkal? Sok múlhat néhány kattintáson
Privátbankár.hu | 2013. december 20. 20:00
Idén háromszor annyi cég adószámát függesztette fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal mint tavaly. A legtöbb problémás cég a fővárosban van, viszont néhány nagyobb vidéki városból pozitív változásokról számoltak be.
Adó Bejelentkeztél az adóhatóságnál? Lehet, hogy már listáztak
Privátbankár.hu | 2013. november 18. 13:32
Akár 200 vagy 500 ezer forintig is terjedhet a bírság, ha valaki elmulasztja bejelentkezési kötelezettségét az adóhatóságnál. Közzétették a legfrissebb listát azokról, akik mulasztottak - de kire vonatkozik ez egyáltalán?
KKV Nem számlagyárat, -gyárláncot leplezett le a NAV-ot, többet is
Privátbankár.hu | 2013. július 9. 14:35
Budapesten és Pest megyében kellett a legtöbb vállalkozás adószámát felfüggeszteni.
Adó Nem adtak számlát a kutyákról, bírságolt a NAV
Privátbankár.hu | 2013. április 3. 10:23
Kutyatenyésztőket ellenőriztek az elmúlt hetekben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) revizorai a Dél-Alföldön, akik szinte minden esetben találtak szabálytalanságokat - közölte a NAV regionális adó főigazgatóságának sajtóreferense.
Adó Buktad az adószámod? Holnapig még visszakérheted
Privátbankár.hu | 2013. február 14. 12:11
Akiknek tavaly azért törölték az adószámát, mert nem, vagy késve küldték vissza az adóhatóságtól kapott kockázatelemzési kérdőívet, azok holnapig még visszaigényelhetik. Érdemes sietni, mert a határidő jogvesztő!
KKV Kötelező cégmódosítás: közel a határidő, de kevés az ügyvéd
Privátbankár.hu | 2013. január 15. 17:30
Már csak két hét van a kötelező cégmódosításra, amelynek során a cégjegyzékben szereplő adatokat kell kiegészítenie vagy módosítania a cégeknek. Az ügy egyszerűnek hangzik, de csak erre jogosult ügyvéd vagy jogtanácsos intézkedhet. A probléma az, hogy két héttel a határidő előtt egyre nehezebb ügyvédet találni, aki a határidőre vállalja a módosítások elvégzését.
Adó Jó hír az új vállalkozásoknak: enyhít az adóhatóság
Privátbankár.hu | 2013. január 2. 07:52
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem törli automatikusan a cégek adószámát, ha nem küldik vissza 10 napon belül a kockázatelemzésre szolgáló kérdőívet, február 15-ig pótolhatják azt.
KKV Kötelező cégmódosítás! Ne feledje a határidőt, mert csak bukhat
Privátbankár.hu | 2012. december 27. 06:15
Egy március óta hatályos, csendesen agyonhallgatott salátatörvény szerint azok a március előtt bejegyzett cégek, amelyek nem csatoltak székhely-, telephely- és fióktelep használati jogszerűségről szóló nyilatkozatot, a cégjegyzékben vezetett adataik első változásakor, ennek hiányában legkésőbb 2013. február 1-ig kötelesek azt a cégbíróságnak benyújtani.
Adó Megenyhült az NGM: nem törlik azonnal cégek adószámát
Privátbankár.hu | 2012. november 9. 16:18
Az NGM szerint szükséges és arányos a kockázatkezelési kérdőívvel kapcsolatos szigor, ami miatt tiszta cégek is könnyen a megszűnés sorsára juthattak. Változtatnak a jogszabályon: nem törlik azonnal az adószámot.
Adó Csődbe ment a cége? Tárt karokkal várja a közszféra!
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 17. 15:17
Elhelyezkedhet az állami szférában az, akit köztartozásai miatt a magánszférában eltiltottak a cégalapítástól -javasolta Lázár János a Parlamentben hétfőn. Lázár azzal érvelt, hogy "az állam esetében nem merül fel csalárd cégalapítási szándék".
Adó Nagyon kell a pénz az államnak - mindent belead az adóhatóság
Privátbankár.hu | 2012. május 10. 09:56
Egy friss felmérés szerint 2012 első negyedévében annyi végrehajtást indított a NAV, mint 2011-ben fél év alatt. Márciusban naponta közel 3000 cég ellen indult NAV végrehajtás, míg 2011 márciusában ez a szám alig napi 700 volt. Jól látszik, hogy a központi költségvetést megillető követelések behajtásában a NAV a korábbiaknál határozottabban lép fel - pedig saját maga is az adósok listáján van.
Adó Bekeményített az NAV: a cégek 15 százalékának felfüggesztették az adószámát
Privátbankár.hu | 2012. január 19. 13:02
Az elmúlt évben szokatlanul sok, összesen 77 643 cég adószámát függesztette fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, azaz a működő több mint félmillió társaság mintegy 15 százalékát. Már azoknak a cégeknek is ilyen szankcióval kell szembenézniük, akik nem teszik közzé éves beszámolójukat, vagy nem találhatóak a bejegyzett székhelyükön.
Friss
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló