<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Apple Pay
Személyes pénzügyek Egyre kevesebbet fizetünk készpénzzel
Privátbankár.hu | 2022. július 5. 08:26
Átléptek egy határt a K&H-sok: májusban már 100 ezer felett volt az okoseszközzel fizetők száma, ami majdnem háromszorosa az egy évvel korábbinak.
Személyes pénzügyek Mire használható a Google Pay és az Apple Pay idehaza és más országokban?
Privátbankár.hu | 2022. június 12. 15:19
Egyre több szó esik a nagy techcégek fizetési megoldásairól idehaza is, miután a bankok csatlakoztak vagy hamarosan csatlakozni fognak ezekhez. De vajon mire használhatók ezek és mennyire vagyunk lemaradva más országoktól ezekben a szolgáltatásokban?
Személyes pénzügyek Újabb bank ügyfelei örülhetnek
Privátbankár.hu | 2020. július 27. 16:03
Ezúttal a CIB vállalati bankszámláinak tulajdonosai számára vált lehetővé, hogy Visa üzleti bankkártyájukat az okostelefonjaikba, -óráikba applikálva rendezzék a számláikat. 
Pénzügyi szektor Ha Visa-kártyás, a CIB-nél is fizethet Apple Pay-yel
- | 2019. október 2. 14:40
Amennyiben legalább iPhone 6-os verziójú okostelefonnal, valamint iPad-del és okosórával rendelkezik.
Makro / Külgazdaság Ennek örülhetnek az Erste és a Gránit Bank ügyfelei
Csabai Károly | 2019. július 2. 12:10
Mindkét hitelintézet ugyanis elérhetővé tette a legalább iPhone 6-os verziójú készülékkel rendelkezőknek, hogy okostelefonjuk érintésével fizessenek.
Pénzügyi szektor Itt vannak a részletek az OTP iPhone-os mobilfizetéséről
Csabai Károly | 2019. május 21. 10:56
Az OTP Bank mintegy 300 ezer ügyfele fizethet mától a mobiljával, ennyien rendelkeznek ugyanis 6-os, vagy annál modernebb verziójú iPhone-készülékkel.
Személyes pénzügyek Minden, amit az Apple Cardról, avagy az Apple új hitelkártyájáról tudni kell
Privátbankár.hu | 2019. április 18. 10:39
Az Apple évek óta azon munkálkodik, hogy a hardverek mellett a szoftverek és a mindennapi kapcsolódó szolgáltatások tekintetében is egy teljesen átfogó ökoszisztémát tudjon a felhasználók kezébe adni. Ennek a szemléletmódnak a részeként valósult meg az Apple Pay szolgáltatás, amivel a cupertinói óriás egy külföldön már szinte megkerülhetetlen dolgot indított útnak. A magyar Apple felhasználók még nem élhetnek a lehetőséggel, de Európa több országában már egyfajta biztonságos hitelkártyaként, egy univerzális és kényelmes fizetőeszközként alkalmazzák a mindennapokban.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG