BIF
Részvény / Deviza / Áru Látványosan nőtt Schmidt Máriáék vállalatának az eredményessége 
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 31. 17:29
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. első féléves adatai alapján a cég árbevétele stagnált, ám a nyereség és az EBITDA szépen növekedett.
Részvény / Deviza / Áru Az egykori Posta-központtal gazdagodhat Schmidt Mária cége 
Csabai Károly | 2020. január 2. 16:43
A budapesti Városmajorban található irodaház eladója egy olasz cégek és magánszemélyek tulajdonában lévő társaság.
Részvény / Deviza / Áru Zsíros harminc százalékkal ér többet a magyar ingatlanbefektető társaság? 
Eidenpenz József | 2019. június 3. 06:06
Legalábbis a korábbi becslésnél. Durván megemelte a BIF részvényekre vonatkozó célárát a menedzsmenttel való elbeszélgetés után az elemző, de még így sem annyira, hogy érdemes lenne venni a papírt. A CIG Pannónia túlértékelt lehet, viszont nagyon szép osztalékkal kecsegtet a jövőben is.
Részvény / Deviza / Áru Felülvizsgálták a magyar részvények célárait – megéri bekerülni a BUX-ba? 
Eidenpenz József | 2019. április 12. 18:46
Több közepes nagyságú magyar részvénytársaságnál emelték kissé a célárat az elemzők az utóbbi hetekben, egynél viszont, a Rábánál jelentősebb vágást hajtottak végre. A CIG Pannónia alaptőke-csökkentését jól fogadták. A BIF-nél a BUX indexbe kerülés pozitív hatását jósolták meg, ami be is igazolódhatott. Ezért vagy sem, a részvény mindenesetre nagyot ugrott az esemény után.
Részvény / Deviza / Áru Jönnek a szit-lovagok: átalakul Schmidt Máriáék cége 
Privátbankár.hu | 2018. december 27. 14:17
Néhány napon belül tényleg SZIT-té válik a BIF.
Részvény / Deviza / Áru Klimax a parketten, csúcson az euró 
Fellegi Tamás | 2018. január 12. 11:01
Tavaly ugyan sokszor meglepődtünk a pesti börzén a kisebb részvények vágtáit és visszaeséseit látva, de a mai nap mind közül egy unikum, angol nevén klimax, csúcsra járás utáni visszazuhanás. A nagyok közül a Telekom esik, Amerika megint nagyot emelkedett, a dollár viszont 3 éves mélyponton.
Részvény / Deviza / Áru Jól járhatnak a tőzsdei befektetők: osztalékpapírnak szánják a BIF részvényeit 
Privátbankár.hu | 2017. december 8. 14:40
Miközben a tőzsdén jegyzett ingatlanfejlesztő, hasznosító társaságoknak - közöttük a BIF Nyrt-nek is - jelentős adóelőnye származik abból, hogy szabályozott ingatlanbefektetési társasággá (SZIT) alakul, a formaváltás a magánbefektetők számára is magasabb osztalékfizetéssel járhat. A tőzsdei társaságok előnye a hagyományos ingatlanbefektetési formákkal – ingatlanalapokkal – szemben, hogy likviditásukat nem saját maguk, hanem a tőzsdei jelenlét biztosítja, tehát portfóliójukban nem szükséges alacsony kamatozású eszközöket – például Államkötvényeket – tartaniuk. Így akár évi 5-10 százalékos hozamot is elérhetnek.
Makro / Külgazdaság Gyengélkedik a forint, adni kezdték a magyar részvényeket 
Privátbankár.hu | 2017. november 28. 10:16
Ma is adják a részvényeket Budapesten, a Duna House és a BIF viszont szépen emelkedik. Gyengélkedik a forint.
Részvény / Deviza / Áru Erős az euró, Konzum mindenekfelett 
Privátbankár.hu | 2017. július 18. 10:44
A hazai börzét ismét a Konzum vezeti mind forgalomban, mind árfolyam emelkedésben. Erősödik az euró avagy gyengül a dollár. Jó negyedévről számolt be a Netflix.
Részvény / Deviza / Áru Valaki már tud valamit? Nagyobbacskát gyengült a forint 
Privátbankár.hu | 2017. július 17. 18:58
A kínai makroadatok nem tudták eléggé felvidítani az európai tőzsdéket, az amerikai piac is nagyon visszafogott. Számos gyorsjelentés és makroadat jön még azonban a héten, amelyek alaposan megkavarhatják a piacokat. Az MNB-ülés előtt 1,2 forinttal ugrott meg az euró ára, valaki már tud valamit?
Részvény / Deviza / Áru Emelkedik az olajár, na meg a Konzum 
Fellegi Tamás | 2017. július 17. 10:48
Az arany és az olaj egyaránt felfelé vette az irányt, utóbbi már-már az 50 dollárral kacérkodik, legalábbis a Brent típus. A forint őrzi múlt héten elért erejét, szépen emelkedik Mol. Ismét szárnyal a Konzum és az Opimus, lefordult a BIF, zuhan a Csepel.
Részvény / Deviza / Áru Erősödik a forint, szállnak a pulykák 
Privátbankár.hu | 2017. július 15. 11:19
A hét folyamán nőtt a hazai valuta értéke, a tőzsdén pedig az Opimus és a Konzum foglalkoztatta leginkább a résztvevőket, de a BIF is beállt a szárnyalók közé.
Részvény / Deviza / Áru Leeresztett a Konzum-lufi, fújnak helyette a BIF-ben 
Fellegi Tamás | 2017. július 14. 11:10
A napokig-hetekig tartó vételi őrület után most itt a kijózanodás: vevő híján lefelé áll a limiten a Konzum. Az Opimus feljövőben a mélységből, az OTP és a Mol kevesebb, mint egy százalékot esnek, viszont van egy felfelé limites papírunk is: a BIF. Vadásznak a kispapírokra a befektetők, ahogy szokták mondani: szállnak a pulykák.
Részvény / Deviza / Áru Nem megmondták, adj el májusban? – a Trump körüli vihar lenyomta a tőzsdét 
Eidenpenz József | 2017. május 17. 18:50
Az amerikai belpolitikai botrányok miatt már reggel Ázsiában is estek a részvényárak, de a haddelhadd az amerikai tőzsde nyitása után kezdődött. A BUX az OTP-nek köszönhetően úszta meg, a forint is erősödött kissé. Mindenütt csökkent a kockázatvállalási hajlandóság és drágultak a menekülőeszközök.
Részvény / Deviza / Áru Újabb csavar Schmidt Máriáék cégénél - vége a felfüggesztésnek 
Gáspár András | 2017. május 17. 11:36
Leadta megkésett éves jelentését a BIF, így visszaengedték a tőzsdére - az új számok alapján viszont meg kellett emelniük a korábbi vételi ajánlat összegét, ami így már milliárdos hasznot hozhat a tökéletes időzítéssel megjelent titokzatos svájci befektetőnek, ami mögött magyarokat sejtenek.
Részvény / Deviza / Áru Összeomlott az olajár, közben szárnyal a Mol 
Fellegi Tamás | 2017. május 5. 11:08
Begyorsult az olajár napok óta tartó esése, mélyen 50 dollár alá került. A Mol remek negyedévet tud maga mögött, emelkedik is a papír. Esik az Opimus, felfüggesztve a BIF. Jól tartja magát a Facebook a cég figyelmeztetése ellenére, esett viszont a Tesla a vártnál nagyobb veszteség után.
Részvény / Deviza / Áru Megbüntették és felfüggesztették Schmidt Máriáék cégét 
Privátbankár.hu | 2017. május 5. 08:47
A felügyelet megvizsgálta, minden tőzsdei cég időben közzétette-e a 2016-os évről szóló jelentését - két társaság mulasztott.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG