<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Bilibók Botond
Befalap Ha világszínvonalú magyar teljesítményt akarunk látni, erre érdemes keresgélni
Gáspár András | 2017. április 7. 06:05
Az alapkezelői szakmában világszínvonalú teljesítményeket láthatunk Magyarországon – véli Bilibók Botond. A Concorde Alapkezelő vezetője beszélt arról, hogy miért nem könnyű új portfóliómenedzsert találni, új befektetési alapokat indítani – utánpótlásra pedig szükség van, 5-10 éven belül mindenképp előáll majd valami újdonsággal a Concorde szellemi műhelye.
Befalap Csökkenhetnek a befektetési alapok díjai Magyarországon
Privátbankár.hu | 2016. április 4. 06:07
A Concorde Alapkezelő saját befektetésijegy-forgalmazó társaságot hozott létre, hogy több lábon álljon. Az alacsony kamatszint egyik következménye lehet az alapok költségeinek csökkenése. Az új online felületen elengedik a forgalmazási jutalékokat. Interjú Bilibók Botond vezérigazgatóval.
Vállalatok Adjuk meg a pénznek azt, ami jár neki
Balla Györgyi | 2014. november 7. 06:10
Húszból tizennyolc ember nem tudja, mihez kezdjen azzal a pénzzel, amit a vállalatáért kapott. Ezért nemcsak ő, az egykori cégvezető a felelős, hanem a még mindig hiányos intézményrendszer is - mondta a Privátbankár.hu-nak Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója. Kevesen mernek kockáztatni, és mire észbe kapnak, elfogyott a vagyon. Videóinterjú
Befalap 20 év, világszínvonalú munka - interjú az Év Alapkezelőjének vezetőjével
Privátbankár.hu | 2014. április 2. 14:35
Húsz éve nem tapasztalt olyan tőkebeáramlást az Év Alapkezelője, mint az elmúlt másfél évben, ömlött a pénz a betétekből részvény- és kötvényalapokba. A Concorde Alapkezelő vezérigazgatója a Privátbankár.hu-nak azt mondta: a közeljövőben a jegybank alapkamat-politikája és a külföldi befektetők megítélése lehet meghatározó. Videóinterjú
Befalap A Concorde Alapkezelő felkerült a norvég vagyonalap listájára
Eidenpenz József | 2014. április 2. 10:01
Az idén tovább nőhet és az 5000 milliárdot is elérheti a hazai befektetési alapokban levő tőke nagysága – mondták el a Concorde Alapkezelőnél. A cég egy átvilágítás után felkerült a norvég állami vagyonalap kezelőinek listájára, ami jó referencia lesz másutt is.
Befektetés Sokat kockáztatnak, akik kiveszik a pénzüket a betétekből
Privátbankár.hu | 2014. március 4. 12:07
Egy alapkezelő szerint sokan esnek abba a hibába, hogy a visszatekintő hozam alapján teszik a pénzüket betétből befektetési alapba. A várható hozam azonban csalóka.
Befalap Miért menjünk külföldre? „Ott többen vannak, és sokkal több a pénzük”
Eidenpenz József | 2013. november 7. 19:30
Külföldi terjeszkedésbe kezdett a Concorde Alapkezelő, mert a jó vagyonkezelési teljesítményt nem érdemes csak a nem épp gazdagságáról híres Magyarországon hasznosítani. Ha marad az alacsony kamat, a hazai kisbefektetők rátalálhatnak a részvényalapokra is. De csalódni fognak, akik a múltbeli hozamot figyelik.
Befalap Máltai hedge fundokat indított a Concorde Alapkezelő – interjú
Privátbankár.hu | 2013. november 7. 09:31
A magyar befektetési alapok egyes területeken komoly piacbefolyásoló tényezővé válhatnak, van, amelyiknél már a tőkebeáramlás korlátozását fontolgatják. A Concorde Alapkezelő úttörő lépést tett, négy hedge fundot indított külföldön. Interjú Bilibók Botond vezérigazgatóval.
Befalap Abszolút hozamú alapok: a népszerűség megbosszulja magát?
Zsiborás Gergő | 2012. október 30. 17:33
Nem a portfóliómenedzserek, hanem a termékek között kell keresni a sztárokat a hazai befektetési alapok piacán, ahol a válságban elvérzett ingatlanalapok után most az abszolút hozamú alapok a népszerűek. A nyugdíjállamosítás alaposan betett ennek a szektornak, hiszen a hazai alapkezelők így vagyonuk 30%-át, és árbevételük negyedét elvesztették, de van még potenciál a magyar piacon, a sok-sok elszenvedett pofon után a lakossági szegmenst célozzák a hazai alapkezelők.
Befalap A Euromoney öt díját zsebelte be a Concorde
Privátbankár.hu | 2012. február 9. 10:16
A Euromoney éves felmérése szerint a Concorde Alapkezelő 2011. évi eredményei alapján öt kategóriában is első helyet ért el a magyar privát banki szolgáltatók között. A magyar szolgáltatók között a legjobban teljesít többek között az abszolút hozamú portfóliókezelésben, és a családi vagyontervezésben is.
Deviza / Áru Magyarország még sokáig gyenge láncszem lesz - interjú
Zsiborás Gergő | 2012. február 2. 15:20
A Concorde Alapkezelő vezérigazgatója szerint ha az IMF olcsóbban kínál forrást, mint a piac, botorság lenne azt nem igénybe venni. Bilibók Botond szerint most nem a forint árfolyama a legfontosabb, eladható stratégiát kellene alkotnia a gazdasági kormányzatnak. Mit tudnak a csehek, amit mi nem? És mihez mérjük a forintot, hogy valós képet kapjunk: az euró vagy a zloty a befutó?
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG