Buda
Vásárló Nyílt egy új Spar - lehet, hogy épp melletted? 
Privátbankár.hu | 2017. május 25. 11:35
A Retek utcában bővített az üzletlánc.
Ingatlan Megvesztek az eladók: ki vesz lakást ilyen áron?  
Privátbankár.hu | 2016. április 5. 17:10
Miközben továbbra is keresleti piacról beszélnek a szakértők, egyre erősebb túlkínálat alakul ki a fővárosi ingatlanpiacon, ami főleg túlárazott lakásokból áll. A hirdetési árak egyre emelkednek, ugyanakkor a valós eladási árak nem követik ezt a folyamatot, ráadásul a csoknak sem érződik a hatása.
Makro / Külgazdaság Buda-Cash-ügy: az államkincstár nem tud mindent biztosítani 
Privátbankár.hu | 2015. március 9. 09:43
Az államkincstár nem tud teljes banki szolgáltatást nyújtani, hiteleket adni, készpénzfelvételt biztosítani - jelentette ki Tállai András a Buda-Cash-ügy miatt befagyott önkormányzati pénzek elhelyezése kapcsán.
Ingatlan Mennyibe kerül egy lakás az ország legdrágább kerületeiben? 
Privátbankár.hu | 2014. december 16. 20:25
Miközben a budapesti ingatlanpiacon elsősorban a panelek és az olcsóbb téglaépítésű lakások iránt élénkült meg a kereslet, kérdés, hogy miként jelentkezik a mostani felívelő szakasz egy más jellegű ingatlanpiac, Belbuda esetében. Mennyibe kerül ott egy lakás, mi nyomja fel az árakat?
Ingatlan Egy régi pláza lesz Budapest új bulicsakrája?  
Valkai Nikoletta | 2014. július 2. 10:20
Buda Entertainment & Gastro néven új szórakoztató központ nyílik Budán. A harmadik kerületi Új Udvar Bevásárlóközpont helyén tucatnyi étterem, bár, disco, kézműves piac, de még egy ágymozi is lesz. Az első szakasz már ősszel elkészül. Ez lesz az új Gozsdu udvar?
Ingatlan Lakást keres 10 millióig? Ezekben a kerületekben biztosan szétnéz 
Privátbankár.hu | 2013. október 29. 10:40
A Duna House elemzése szerint jól körülhatárolható, hogy a különböző árkategóriákban melyik kerületeket favorizálják a vásárlók. Az olcsó lakásokat főleg a Józsefvárosban keresik, ahol naponta csaknem 4 lakást vesznek meg. A belvárosban ugyanakkor a 25-50 milliós lakásokból fogy sok.
Ingatlan Az állami kamattámogatásokkal fellendül az ingatlanpiac? 
Privátbankár.hu | 2013. május 28. 10:52
Vajon hozhat-e élénkülést a kormányzati kamat- és szociálpolitikai támogatási rendszer a lakáspiacon a következő időszakban? Ha igen, akkor vajon milyen ingatlantípusok járnak ezzel jól?
Ingatlan Megroggyant a Buda környéki lakáspiac 
Privátbankár.hu | 2013. május 13. 09:31
A válság előtti időszak felére zuhant az ingatlanok értékesítése a budai agglomerációban, de van olyan település, ahol háromnegyedével csökkent az eladások száma 4 év alatt.
Utazás Nyár végén már használhatjuk az M0-s déli részét 
Privátbankár.hu | 2013. április 27. 18:27
A nyár végére befejeződik az M0-s autóút déli szektorának bővítése, biztonságosabb és kényelmesebb lesz az ország legforgalmasabb tranzitútja.
Ingatlan Kezdik a Várbazár felújítását, 9 milliárdot költenek a Várra - videó 
Privátbankár.hu | 2013. január 31. 16:07
Aláírták a Várkert Bazár fejlesztésére, valamint a budai Vár és környéke közlekedés-fejlesztésére kiírt közbeszerzési pályázat kivitelezői szerződését.
Ingatlan Jövő tavaszra elkészül Budapest új és menő látványossága 
Privátbankár.hu | 2013. január 24. 14:35
Megjelent a lágymányosi Tüskecsarnok építésének közbeszerzési felhívása.
Ingatlan Budai luxus: egy négyzetméter a havi átlagkerest négyszereséért 
Privátbankár.hu | 2012. június 26. 08:23
Egyre élénkebb a luxusingatlanok piaci idehaza, főleg Budapesten. A 600-700 ezer forintos négyzetméter árak mellé azonban ma már nem alapelvárás a közös wellnesrészleg vagy a portaszolgálat. Hogy miért nem? Mert drága.
Ingatlan Nem költözhetnek akárhova a szocpolosok 
Privátbankár.hu | 2011. december 13. 11:38
Egy december 6-i rendelet szerint a szocpol felhasználásával megvásárolható ingatlanok ára, illetve bekerülési költsége egy négyzetméterre vetítve nem haladhatja meg a nettó 300 ezer, illetve bizonyos esetben a 350 ezer forintot. Ezt az értékhatárt az előírt energetikai minősítési osztállyal kombinálva jelentősen beszűkülhet a lakásépítési támogatással (szocpollal) elérhető ingatlanok köre.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG