Családvédelmi akcióterv
Makro / Külgazdaság Kósa: jó néhány javaslatunk lesz a családok helyzetének javítására 
Privátbankár.hu | 2019. október 20. 08:58
A családtámogatási rendszer bővülése és újabb gazdaságvédelmi program várható az Országgyűlés őszi ülésszakában - jelentette ki a Fidesz alelnöke, egyben önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Makro / Külgazdaság Babaváró hitel: 180 milliárd forintnyit igényeltek már 
Baka F. Zoltán | 2019. szeptember 12. 11:54
Ezt a tájékoztatást kapta a kormány a tegnapi ülésén – közölte Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter a mai kormányinfón.
Személyes pénzügyek Már kifizették az első babaváró milliókat - kedvezményeket ígérnek a bankok 
Privátbankár.hu | 2019. július 2. 17:35
Egyelőre nem minden kereskedelmi banktól tudjuk igényelni a 10 millió forintos babaváró kölcsönt, de vannak olyan pénzintézetek, ahol már folyósították is az első hiteleket.
Makro / Külgazdaság Megváltoztathatja az életedet a jövő hét - összegyűjtöttük, mi mindenre kell figyelned 
Privátbankár.hu | 2019. június 30. 10:40
Piacmozgató adatra nem kell számítani a következő héten, azonban hétfőtől milliókat kaphatnak a fiatal, nagy családot tervező házasok. Életbe lépnek ugyanis a családvédelmi akcióterv elemei. Napokra lebontva mutatjuk, mire lehet számítani.
Vásárló Orbánék ajándéka az autópiacon is fordulatot hozhat 
Privátbankár.hu | 2019. április 7. 10:31
A Lízingszövetség szerint a nyár közepétől elérhető, nagycsaládosoknak szóló autóvásárlási támogatás plusz keresletet hozhat a lendületesen növekvő autópiacra és a lízingfinanszírozásban is bővülést eredményezhet. A gépjármű-kereskedők a családokat célzó programmal készülnek az új időszakra.
Makro / Külgazdaság Van valami, ami a menekülteknél is rosszabb lehet Orbánéknak  
Privátbankár.hu | 2019. március 27. 17:01
A kormánypártok által indított családtámogatási programok olyan szakpolitikai orientációs pontot akarnak jelenteni, mint a 2010-2014-es ciklusban a rezsicsökkentés volt. Ugyanakkor ennek az intézkedéssorozatnak az a politikai kockázata, hogy a sikeressége nem csak a kormányon múlik, és könnyű a számok szintjén vereséget szenvedni. Ennek okait vizsgálta a Policy Agenda.
Makro / Külgazdaság Orbánék családvédelmi akciótervéről indul a vita 
Privátbankár.hu | 2019. március 18. 09:17
Az Országgyűlés négynapos üléssel folytatja munkáját mától.
Személyes pénzügyek Orbán szülőgépei - a babaprogramot ekézi az osztrák sajtó 
Privátbankár.hu | 2019. március 8. 15:00
Több osztrák újságcikk is kétségbe vonja, hogy működni fog Orbán Viktor családvédelmi – gyerekszülést ösztönző – programja. Egyrészt azért, mert ez nem csak anyagi kérdés, a nők sok más szempontot is mérlegelnek. Másrészt pedig a kedvezmények eddig is főleg a jómódúaknak szóltak, akik várhatóan az amúgy is tervezett gyerekvállalásukat fogják előre hozni. Szerintük a komolyabb hatás így valószínűtlen.
Makro / Külgazdaság Orbánék családvédő intézkedései felpörgetik a gazdaságot? 
Privátbankár.hu | 2019. március 7. 17:19
A londoni elemzők szerint lehetnek pozitív hatásai az intézkedéseknek.
Személyes pénzügyek Pénteken a parlament előtt lehet a családvédelmi akcióterv 
Privátbankár.hu | 2019. március 7. 10:46
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón árulta el, hogy már pénteken a parlament elé kerülhetnek a családvédelmi akciótervet érintő törvényjavaslatok.
Makro / Külgazdaság A magyarországi születésszám szinten tartása is nagy eredmény lenne 
Fellegi Tamás | 2019. február 28. 20:20
A KSH legújabb adata szerint tavaly kevesebb, mint 90 ezer gyermek született Magyarországon. Ugyan valamit javult a termékenységi mutató, de a születésszám mégis csökken. A szülőképes korosztályok csökkenése miatt már a születésszám stagnálása is igen nagy sikert jelentene a kormányzati politika számára. Megnézzük a számokat.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG