<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
EBRD
Pénzügyi szektor Kiszállnak Orbán Viktorék az Erstéből?
Csabai Károly | 2021. szeptember 9. 05:21
A napokban volt öt éve annak, hogy a magyar állam, valamint az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) 15-15 százalékos részesedést szerzett az addig az osztrák anyabank kizárólagos tulajdonában állt hitelintézetben. Most az a pletyka kering bankárberkekben, hogy az Orbán-kormány eladná a pakettjét. Utánajártunk, lehet-e ennek realitása.
Makro / Külgazdaság Örülhetnek a családok, ha bejön az EBRD jóslata
Privátbankár.hu / MTI | 2021. június 29. 12:45
Az európai feltörekvő térség gazdaságai, köztük Magyarország az eddig vártnál valószínűleg gyorsabb ütemben lábalnak ki a koronavírus-járvány sokkjából, bár a közfinanszírozási kockázatok is emelkedtek az adósságállomány növekedése miatt - áll az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) kedden Londonban ismertetett friss előrejelzésében.
Makro / Külgazdaság Új Magyarország-stratégiát fogadott el az EBRD
MTI | 2021. március 11. 18:04
Elfogadta új Magyarország-stratégiáját az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatótanácsa.a célok között a koronavírus-járvány hatásainak felszámolása.
Karrier Megvan az EBRD új elnöke
MTI | 2020. október 8. 17:13
A részvényes országok és szervezetek képviselői francia elnököt választottak az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank élére. Ő az első nő az EBRD élén. 
Makro / Külgazdaság Az EBRD gyakorlatilag lekopírozta Varga Mihályt
Csabai Károly | 2020. október 1. 09:28
Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) a most közzétett őszi regionális felmérésében és előrejelzésében a magyar gazdaság 5 százalékos idei visszaesését jósolja - ugyanezt helyezte kilátásba Varga Mihály pénzügyminiszter -, szemben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 5,1-6,8 százalékos prognózisával. 
Makro / Külgazdaság A magyar GDP-érték jövőre elérheti a járvány előtti szintet
MTI | 2020. június 16. 16:35
Londoni makrogazdasági elemzők várakozása szerint Magyarország azon európai feltörekvő gazdaságok között lesz, amelyekben a hazai össztermék (GDP) értéke már a jövő év végére újból eléri az új koronavírus okozta Covid-19-járvány előtti szintet.
Vállalat Az Erste is megérezte a koronavírust
Csabai Károly | 2020. május 5. 15:59
A tavalyi azonos időszak profitjának kevesebb mint felét, közel 4 milliárd forintot hozta az első negyedév.
Makro / Külgazdaság Orbán Viktor telefonált: az EBRD elégedett Magyarországgal
Privátbankár.hu / MTI | 2020. április 21. 20:03
Orbán Viktor telefonon beszélt a szervezet fejével.
Makro / Külgazdaság Londoni elemzők: erősen megviseli Kelet-Európát a válság, Magyarországon biztos a recesszió
Privátbankár.hu | 2012. július 30. 18:31
Növekedési szempontból valószínűleg kiábrándító második negyedéven vannak túl a közép- és kelet-európai gazdaságok - vélekedtek londoni felzárkózó piaci elemzők, egyöntetűen idei egész éves recessziót jósolva a magyar gazdaságban.
Makro / Külgazdaság A JP Morgan feltalálta a spanyolviaszt
Privátbankár.hu | 2012. július 25. 17:48
Nagy meglepetést nem okozott a JP Morgan azzal a jóslatával, amely szerint a magyar gazdaság recesszióban tölti az idei év egészét. A cég elemzői azzal számolnak, hogy a magyar hazai össztermék 2012-ben 1,2 százalékkal csökken, jövőre ugyanakkor 1 százalékkal növekedhet. A Cityben vannak ennél borúlátóbb előrejelzések is.
Pénzügyi szektor Ex-kommunista országok aggasztják az IMF-et
Privátbankár.hu | 2011. november 8. 12:02
Bajba kerülhet az ex-kommunista blokk bankszektora a közeljövőben, és ismét komoly hitelezési gondok adódhatnak a térségben ha tovább eszkalálódik az európai pénzügyi krízis – erről beszélt a Nemzetközi Valutaalap vezetője Christine Lagarde egy moszkvai egyetemi előadáson, miután találkozott Dmitrij Medvegyev orosz elnökkel.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos