Egészségügyi járulék
Adó Túl sok táppénzt kaptál? Vissza kell fizetni 
Privátbankár.hu | 2014. október 31. 12:00
Akinek az adóhatóság utóbb módosítja a jövedelemadatait, annak a korábban megállapított és a módosított jövedelem alapján járó táppénz különbözetét vissza kell fizetnie a hatóságnak - egyebek mellett ezt tartalmazza a kormány honlapján megjelent törvénytervezet.
Adó Egy gyerek nem gyerek, legalábbis adózás szempontjából 
Privátbankár.hu | 2013. július 26. 10:38
Elkészültek az első számítások. Valójában csak azoknak éri meg a családi adókedvezmény kiterjesztése, akiknek legalább két gyerekük van. Jól azonban csak a háromgyerekese családok járhatnak, azok alapján, amit most lehet tudni a tervekről.
Adó Frissen végzettek, figyelem! Fontos határidő közeleg 
Füstös Móni | 2013. január 11. 06:00
Azoknak a diákoknak és hallgatóknak, akik a 2012-es tavaszi félévben végeztek, december 15-ig volt érvényes a társadalombiztosításuk. Ha azóta nem kerültek alkalmazásba, vagy egyéb módon nem fizet utánuk senki egészségügyi járulékot, akkor január 14-ig kell a december-január havi részletet befizetniük. De hogyan? És mennyit? Utánajártunk.
Személyes pénzügyek A nyugdíjasoknak is kellene egészségügyi járulékot fizetni 
Privátbankár.hu | 2012. november 21. 11:56
Valahogyan meg kell oldani, hogy a nyugdíjasok egészségügyi járulékot fizessenek - mondta Bodrogi József, a Semmelweis Terv végrehajtásának koordinálásáért felelős volt miniszteri biztos szerdán egy budapesti konferencián. Bodrogi József úgy véli, például a nyugdíjak bruttósításával fedezni lehetne a nyugdíjasok egészségügyi ellátását. Hozzátette, hogy ez jelenleg még nincs napirenden.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG