<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Fazakas Péter
Makro / Külgazdaság Csodát nem láttunk a magyar iparban, de bizakodhatunk
Privátbankár.hu | 2015. február 6. 11:23
Elemzők szerint továbbra is kedvezőek az ipari termelés kilátásai, annak ellenére, hogy az autógyárak decemberi leállása miatt számítani lehetett a havi csökkenésre.
Makro / Külgazdaság A számokból is látszik: fehéredett a gazdaság
Privátbankár.hu | 2014. július 3. 12:09
Májusban lassult a kiskereskedelem bővülése, de már látható, hogy az online pénztárgép-rendszer bevezetése kedvező folyamatokat indított el a szektorban - mondták az MTI által megkérdezett szakértők a legfrissebb kiskereskedelmi adatokról.
Makro / Külgazdaság Az NGM a rosszban is meglátta a jót, az elemzők nem
Privátbankár.hu | 2013. február 28. 11:52
Idén sem várható beruházási fordulat Magyarországon a Buda-Cash és az Erste elemzői szerint, akik úgy vélik, kedvezőtlen képet mutatnak a frissen publikált, tavalyi utolsó negyedéves beruházási adatok, az NGM viszont azt emeli ki, hogy a feldolgozóiparban a beruházások a tavalyi magas bázis ellenére a 2012 negyedik negyedévében is emelkedtek.
Részvény / Deviza / Áru Nem kell nekünk erősebb forint - mibe fektessünk 2012-ben?
Gáspár András | 2012. február 10. 15:47
Az amerikai gazdaság gyorsulása lehet a fő hajtóereje a világgazdasági talpraállásnak; Európa számos nehézséggel küzd, de várhatóan megússza az összeomlást. Magyarország jövője csak az IMF-megállapodás tükrében értelmezhető, az elemző szerint pedig a magyar gazdaságnak nincs szüksége erősebb forintra. A Buda-Cash elemzői a részvények és kötvények között is találtak jó hozammal kecsegtető befektetéseket.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos