<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Felhő
KKV A jövő a felhőben van: mikor eszmélnek a magyar cégek?
Privátbankár.hu | 2019. május 16. 13:45
Egy fél évtizeden belül, optimista becslések szerint akár már 2025-re a vállalatok mintegy nyolcvan százaléka be fogja zárni hagyományos adatközpontját és helyettük a céges információtárolás helyei privát vagy éppen publikus felhőközpontok lesznek világszerte – hangzott el az Invitech és a Trend FM szervezésében megtartott konferencián.
KKV Amit minden kkv-nak tudnia kellene: mire jó a felhő?
Privátbankár.hu | 2018. október 22. 14:45
A Gartner már 2017-ben arra jutott egy felmérés során: az amerikai kkv-k 62 százaléka már használja a felhőszolgáltatásokat - ez a szám azóta biztosan emelkedett, mivel további 33 százalék már akkor azt fontolgatta, hogy bevezeti valamilyen formában a technológiát a hétköznapi üzletmenetbe. A felhőalapú szolgáltatások az adattárolás és adatbiztonság területén talán már nálunk is sokaknak eszébe jutnak, pedig ennél sokkal többet is elérhetünk a felhő használatával: hatékonyabban dolgozhatunk, pontosabb üzleti döntéseket is hozhatunk. Mire jó a felhő egy kkv-nak?
Részvény / Deviza / Áru Tart még a Mészáros-láz, az Amazon uralja a felhőt
Fellegi Tamás | 2017. április 28. 11:00
Még mindig Konzum és az Opimus a kedvencek a hazai börzén. A nagyok közül emelkedik az OTP, esik a Richter. Tegnap este több amerikai óriáscég is nyilvánosságra hozta első negyedéves eredményét, tarol az Amazon és a Google, lesz ma izgalom az amerikai kereskedésben. Végre erősödik a forint.
Vásárló Szerinted okos játékot vettél a gyereknek? Vigyázz, mit mondasz előtte!
Privátbankár.hu | 2016. december 24. 15:10
Újabb kisgyerekeknek szánt játékokról derült ki, hogy túl sok személyes adatot gyűjtenek össze, és azokat külső szolgáltatóhoz továbbítják. Marketingcélokra remekül felhasználható információkról beszélgetnek a gyerekek robotjaikkal és okosbabáikkal,
Vállalat Gyorsabban fejlődik a technológia, mint ahogy alkalmazkodunk hozzá?
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 3. 11:04
A felhő-technológiában rejlő teljes üzleti és gazdálkodási potenciál kiaknázásához kultúraváltásra van szükség a cégek informatikai döntéshozatali folyamatában - állapítja meg az Oracle és a Coleman Parkes közös tanulmánya.
Közérdekű Megázunk vagy sütkérezünk? Erre számíts holnap
Privátbankár.hu | 2016. július 27. 17:20
Ma már nem kell tartani az elázástól, de a felhők még jó ideig velünk maradnak.
KKV Az adataink már csak Európában vannak biztonságban?
Privátbankár.hu | 2015. december 11. 16:02
Fordulópontot hozhat az Európai Bizottság adatvédelmi határozata a felhőszolgáltatásokról.
Részvény / Deviza / Áru Jön-e az új aranykor a hazakerült börzén?
Fellegi Tamás | 2015. november 25. 19:40
Megoszlanak a vélemények, hogy jó-e a hazai tőzsde ún. nemzeti tulajdonba kerülése, és hogy mit tehet az új tulajdonos a tőzsde felvirágoztatásáért, egyáltalán mennyire lehetséges ez még, amikor bárki bármilyen befektetési terméket elér világszerte.
KKV El se hinnéd, hogy miről marad le a céged, ha nem bízol a felhőben
Privátbankár.hu | 2015. június 9. 14:20
Az európai cégekkel ellentétben a magyar nagyvállalatok mindössze 8 százaléka használ felhőmegoldásokat, előnyeit pedig alig ismerik a cégvezetők.
KKV Zavar volt a felhőben: újra működnek az Apple szolgáltatásai
Privátbankár.hu | 2015. március 12. 07:29
Szokatlanul hosszú, 12 órás kimaradás után, szerda éjjeltől ismét elérhetővé váltak az Apple felhőszolgáltatásai.
KKV Nem kell saját számítógép ahhoz, hogy dolgozzunk - fordulópont előtt állunk
Privátbankár.hu | 2014. november 22. 18:00
Az International Data Corporation tanulmánya szerint az EMEA régió (Európa, a Közel-Kelet és Afrika) desktop virtualizáció piaca 2016-ra átlépi az 1 milliárd dolláros határt. Ha a felhőben ott van minden számítástechnikai kapacitás, amire a munkánkhoz szükség van, fölösleges egy saját számítógépet fenntartani.
Adó Könyvelés és bérszámfejtés: minek papírozni, ha nem muszáj?
Privátbankár.hu | 2014. május 15. 11:10
A gazdasági válság minden vállalkozást a költségcsökkentés és a még hatékonyabb működés felé terelt. Különösen fontossá vált az egyszerűsítés a könyvelési és bérszámfejtési feladatokkal kapcsolatos adminisztráció területén - a felhő pedig itt is segít.
KKV Ne ragadj a földhöz: vidd a felhők közé az irodádat!
Privátbankár.hu | 2014. február 6. 12:05
Iroda egy felhőben: a legmodernebb csoportmunkát, levelezési-, IP videokonferencia megoldásokat és Office alkalmazásokat kínálja a Vodafone Office 365 szolgáltatása - egyre több gép is a Vodafone segítségével kommunikál egymással.
Biztosítás Felhőszakadás: már 9 megyében adtak ki figyelmeztetést
Privátbankár.hu | 2013. június 5. 12:02
A várható felhőszakadás miatt a korábban jelzetthez képest még több megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára.
Vásárló Gépezd magad: Így profitálhatsz a Google öngóljából
Eidenpenz József | 2013. április 28. 08:01
Miután a Google Reader nevű hírolvasó szolgáltatás július 1-től megszűnik, világszerte több millió felhasználója keresi a lehetséges utódját. A legesélyesebb jelölt a Feedly, amely szép is, okos is, ráadásul egyelőre szépen együttműködik elődjével, de még van jó pár kérdőjel körülötte.
Vásárló Sandy után a Kürt menti az adatokat
Privátbankár.hu | 2012. október 31. 13:30
A korábbi természeti katasztrófákhoz hasonlűan a Kürt Adatmentési csapata felajánlotta segítségét a Sandy hurrikán által sújtott keleti területeknek, hiszen ott találhatók a Google, Amazon és Facebook legnagyobb felhő alapú szerverparkjai.
KKV Milliókat fektet a felhőbe az állam
Privátbankár.hu | 2012. október 29. 14:04
Kisebbségi tulajdonrész megvásárlásával első lépésben 58 millió forintos tőkeemeléssel, későbbi fejlesztési stádiumokban további 58 millió forinttal segíti a miskolci MobilEngine információtechnológiai cég nemzetközi terjeszkedését a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA).
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos