Ferencvárosi Torna Club
Vállalat UEFA-pénzből egyeduralom: lesz-e a Fradiból az NB I Sheriffje? 
Marosi Gergely | 2021. szeptember 19. 06:09
Szeptember harmadik hetében megkezdődött az európai labdarúgókupák csoportköre, a Ferencváros az Európa-liga főtábláján a német Bayer Leverkusennel, a spanyol Betisszel és a skót Celtickel vív meg a továbbjutásért. A Fradi az első magyar klub, mely egymás után háromszor kvalifikálta magát csoportkörbe európai kupában, ezzel jelentős plusz bevételi forráshoz jutott. Ahogy a környező országokban, Magyarországon is erős dominanciát hozhat ez, az UEFA-tól érkező pénz és a megszerzett presztízs hosszú időre elszakíthatja a zöld-fehéreket riválisaiktól.
Makro / Külgazdaság Milliárdokat focizott össze magának a Fradi 
Privátbankár.hu | 2019. december 13. 19:03
Hogy anyagilag mennyire jövedelmező kijutni az európai porondra a hazai csapatoknak, akkor derül ki igazán, ha néha-néha valamelyik NBI-es gárda főtáblára focizza magát.
Vállalat 1,5 milliárd forintot kapott még a Fradi az európai kuparajt előtt 
Privátbankár.hu | 2019. július 31. 17:09
Ezzel az FTC Labdarúgó Zrt.-nél fél éven belül másodszor emeltek tőkét, úgy, hogy a részvényeket azok névértékének százötvenezerszeresén jegyezték le.
Vállalat 129 millióból nyomják a Fradi házi újságját 
Privátbankár.hu | 2019. július 29. 12:15
A Zöld és fehér magazinhoz kapcsolódó munkák árát eredetileg 15 millióval többre becsülték.
Vállalat Elfogyott a Fradi tőkéje, óriási veszteséggel zárt a focicsapat 
Székely Sarolta | 2019. június 1. 08:35
Történelmi veszteséget kellett elkönyvelnie a ferencvárosi focicsapatot működtető gazdasági társaságnak, ami akkora volt, hogy a Zrt. saját tőkéjét is hatalmas mínuszba húzta. Idén megnyerte a bajnokságot a Fradi, a tavalyi gazdálkodás alapján viszont a mezőny legnagyobb vesztese lett a zöld-fehér csapat mögött álló gazdasági társaság, az FTC Labdarúgó Zrt.
KKV Gáz a Fradinál: új szponzort szerzett a klub 
Privátbankár.hu | 2012. március 1. 10:19
A FŐGÁZ mostantól a Ferencvárosi Torna Club két szakosztálya sportolóinak eredményes felkészüléséhez és versenyeihez nyújt anyagi segítséget a klubbal kötött megállapodás értelmében.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG