Fogászat
Vásárló 5 ok a fogínyvérzés hátterében, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni 
Márkázott tartalom | 2023. június 28. 09:31
A tökéletes fogsor nemcsak az egészségünk miatt bír kiemelkedő fontossággal, hanem az esztétikai értéke miatt is. Egy hiányos, elszíneződött, láthatóan elhanyagolt mosoly ugyanis hatással lehet az önbizalmunkra, ezen keresztül pedig az emberi kapcsolatainkra, legyen szó a munka világáról vagy a magánéletről. A fogászati problémák, amelyek később komolyabb szövődményekhez vezethetnek, először általában apró jelzésekkel adják a tudtunkra, hogy valami nincs rendben – ilyen lehet például a fogínyvérzés is
Személyes pénzügyek A szép mosoly ára - nagyot drágultak a fogászati kezelések, és még nincs vége 
Elek Lenke | 2022. szeptember 10. 15:34
Sok mindentől függnek egy-egy rendelő árai, de a dráguló nyersanyagok, eszközök és az energia árát előbb-utóbb mindenhol a páciensek fogják megfizetni.
KKV Jó üzlet építeni a magyar fogturizmust  
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 12. 08:27
Egy év alatt csaknem 20 százalékkal nőtt az árbevételük azon fogorvosi rendelőknek, amelyek részt vesznek a magyar fogászatiturizmus-fejlesztési programban - írta a Magyar Nemzet csütörtökön.
KKV Fogászok húzzák ki a Malév Air Tourst 
Privátbankár.hu | 2012. november 29. 12:42
Bejelentették, hogy a Magyar Fogászati Turizmus Szervező Kft. veszi meg a Malév Air Tours Idegenforgalmi és Szolgáltató százszázalékos üzletrészét.
Utazás Magyarország igazi fogászati nagyhatalom (videó) 
Privátbankár.hu | 2012. július 19. 13:01
Miközben Angliában egy fogtömés 150 euróba kerül, Magyarországon mindössze 8-ba - ekkora különbség miatt pedig már megéri ideutazni. A beavatkozások száma alapján az európai fogászati turizmusból Magyarország részesedése 40 százalékos.
Személyes pénzügyek Mire jó az egészségpénztári tagság?  
Privátbankár.hu | 2012. március 21. 13:12
Hiába a válság, egyre többen áldoznak egészségpénztári tagságra - a jobban tervezhető és drágább egészségügyi ellátásokra kiváló megoldást jelenthetnek ezek a kasszák. Egyre nagyobb az igény az újabb ellátások olcsóbbá tétele iránt.
Adó Résen az adóhatóság - a fogászatok fele veszteséges 
Privátbankár.hu | 2012. február 28. 09:00
Az adóhivatal idei ellenőrzési irányelve szerint idén fokozottabb ellenőrzésre számíthatnak a magán-fogorvosi rendelők. A cégadatbázis szerint a revizorok több mint 2500 vállalkozás közül választhatnak, melyek fele veszteséges papíron. A nyereséges fogászatok túlnyomó részének 2 millió forint alatti az éves profitja.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG