Garázs
Ingatlan Már a garázsokat is aranyárban mérik Budapesten
Privátbankár.hu | 2019. április 29. 15:46
Négy év alatt 13 százalékkal több autó lett a fővárosban, ezzel párhuzamosan egyre többen érdeklődnek a garázsok iránt, a kereslet az idén csúcsot döntött. Az eladó budapesti garázsok átlagára éves szinten 36 százalékkal 4,1 millió forintra nőtt, ami a négy évvel korábbi átlag kétszerese.
Ingatlan Eszement drágulás: annyiba kerül egy garázs, mint néhány éve egy garzon
Privátbankár.hu | 2018. július 10. 20:20
A lakásárak emelkedésével párhuzamosan a garázsárak is növekedtek országszerte. A drágulás ma már ott tart, hogy vannak olyan garázsok, amelyeknek az ára majdnem annyi, amennyi egy garzonlakásé 2013-ban volt. A garázs befektetésnek is megfontolandó, a bruttó hozam ugyanis 7-8 százalékos lehet.
Vásárló Így kapja el az orgazdákat a NAV
Privátbankár.hu | 2016. március 11. 09:11
A pénzügyőrök Kőbányán 31 000 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát és 184 kg vágott dohányt találtak egy garázsban. Az ügyben orgazdaság vétsége miatt indult büntetőeljárás.
Ingatlan Drága a parkolás? Vegyél garázst, és add ki - itt a lista az árakról
Privátbankár.hu | 2014. április 14. 11:08
Egyre több helyen várja parkolóautomata a fővárosba ingázó autósokat - aki tud alternatívát kínálni, nagyot kaszálhat. A garázs és a parkolóhely lehet az idei év egyik slágere az ingatlanpiacon a befektetési célú vásárlók körében, egy jó vétellel évi 7-8 százalékos hozam is elérhető.
KKV Helló, '90-es évek! Újra jönnek a garázsboltok
Privátbankár.hu | 2014. február 17. 08:23
A helyi igények kiszolgálására ismét nyílnak a garázsboltok a lakótelepeken, külvárosokban.
Ingatlan Tuti befektetést keresel? Vegyél panelt vagy garázst!
Privátbankár.hu | 2014. február 6. 12:00
Jól indult az idei év a hazai ingatlanpiacon: a bérleti piac pörög, befektetési céllal is érdemes most ingatlant venni. A panellakás és a garázs lehet az elkövetkező időszak slágere.
Biztosítás Van garázsbiztosítása? Álljon ki a garázsból, úgy a tuti
Privátbankár.hu | 2013. április 2. 14:07
Garázsban tartott járművek ezrei úszhatnak el a napokban az ár- és belvízzel, mert csak kevesen tudják: még a külön megvehető garázsbiztosítás is csak limitált fedezetet nyújt a bent tárolt kocsikra és motorokra. A garancia a teljes körű casco, akinek nincs ilyen, az jobban teszi, ha áradáskor a garázsánál védettebb helyre állítja a járművét – figyelmeztet egy biztosítási alkusz. Friss tapasztalat szerint a löszfalak közelsége is kiemelt kockázat lehet a jövőben a biztosítók szemében, mert elképzelhető, hogy a nagy esőben megcsúszott föld miatt idén különösen sok káresetet jelentenek.
Friss
hírlevél