Garázs
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Felértékelődött városi garázsok 
Mester Nándor | 2023. október 25. 18:40
Kis pénz, kis haszon - mondhatjuk a garázsokról. De biztos – tehetjük hozzá. Főleg azért, mert nem túl nagy a kínálat és az autósok elég nagy része sok pénzt képes megadni azért, hogy fedél alá tegye járművét. Másfél éve ráadásul a társasházak mélygarázsában lévő gépkocsibeállót már külön eljárást mellőzve, önálló ingatlanként el is lehet adni vagy kiadni, ami forgalomképessé teszi ezt a speciális ingatlantípust – derül ki sorozatunk újabb részéből.
Ingatlan Van egy kedvezőbb befektetési terep, mint a lakás 
Mester Nándor | 2022. április 2. 17:16
Nem kell a több tucat millió forint, elég 5-6 is.
Ingatlan Egyes fővárosi és vidéki körzetekben kiváló befektetés lehet a garázs 
Privátbankár.hu | 2021. október 9. 14:45
A szárnyaló benzinárak várhatóan visszafogják az autóforgalmat, sok autónak kell majd biztonságos tárolási lehetőséget keresni. Budapest egyes körzeteiben ma csillagászati árakon lehet garázst venni, de ha valaki jól választ, kellemes hozamot érhet el egy ilyen ingatlan megvételével.
Ingatlan Már a garázsokat is aranyárban mérik Budapesten  
Privátbankár.hu | 2019. április 29. 15:46
Négy év alatt 13 százalékkal több autó lett a fővárosban, ezzel párhuzamosan egyre többen érdeklődnek a garázsok iránt, a kereslet az idén csúcsot döntött. Az eladó budapesti garázsok átlagára éves szinten 36 százalékkal 4,1 millió forintra nőtt, ami a négy évvel korábbi átlag kétszerese.
Ingatlan Eszement drágulás: annyiba kerül egy garázs, mint néhány éve egy garzon  
Privátbankár.hu | 2018. július 10. 20:20
A lakásárak emelkedésével párhuzamosan a garázsárak is növekedtek országszerte. A drágulás ma már ott tart, hogy vannak olyan garázsok, amelyeknek az ára majdnem annyi, amennyi egy garzonlakásé 2013-ban volt. A garázs befektetésnek is megfontolandó, a bruttó hozam ugyanis 7-8 százalékos lehet.
Vásárló Így kapja el az orgazdákat a NAV 
Privátbankár.hu | 2016. március 11. 09:11
A pénzügyőrök Kőbányán 31 000 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát és 184 kg vágott dohányt találtak egy garázsban. Az ügyben orgazdaság vétsége miatt indult büntetőeljárás.
Ingatlan Drága a parkolás? Vegyél garázst, és add ki - itt a lista az árakról 
Privátbankár.hu | 2014. április 14. 11:08
Egyre több helyen várja parkolóautomata a fővárosba ingázó autósokat - aki tud alternatívát kínálni, nagyot kaszálhat. A garázs és a parkolóhely lehet az idei év egyik slágere az ingatlanpiacon a befektetési célú vásárlók körében, egy jó vétellel évi 7-8 százalékos hozam is elérhető.
KKV Helló, '90-es évek! Újra jönnek a garázsboltok 
Privátbankár.hu | 2014. február 17. 08:23
A helyi igények kiszolgálására ismét nyílnak a garázsboltok a lakótelepeken, külvárosokban.
Ingatlan Tuti befektetést keresel? Vegyél panelt vagy garázst! 
Privátbankár.hu | 2014. február 6. 12:00
Jól indult az idei év a hazai ingatlanpiacon: a bérleti piac pörög, befektetési céllal is érdemes most ingatlant venni. A panellakás és a garázs lehet az elkövetkező időszak slágere.
Biztosítás Van garázsbiztosítása? Álljon ki a garázsból, úgy a tuti 
Privátbankár.hu | 2013. április 2. 14:07
Garázsban tartott járművek ezrei úszhatnak el a napokban az ár- és belvízzel, mert csak kevesen tudják: még a külön megvehető garázsbiztosítás is csak limitált fedezetet nyújt a bent tárolt kocsikra és motorokra. A garancia a teljes körű casco, akinek nincs ilyen, az jobban teszi, ha áradáskor a garázsánál védettebb helyre állítja a járművét – figyelmeztet egy biztosítási alkusz. Friss tapasztalat szerint a löszfalak közelsége is kiemelt kockázat lehet a jövőben a biztosítók szemében, mert elképzelhető, hogy a nagy esőben megcsúszott föld miatt idén különösen sok káresetet jelentenek.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG