Gyorskölcsön
Pénzügyi szektor Gyengén muzsikál Habony Árpád és Rogán Antal grúz barátainak vállalkozása
Csabai Károly | 2020. november 27. 05:07
A két éve alapított MikroCredit Zrt. több mint 1,2 milliárd forintos negatív eredményt ért el 2019-ben, ez még a 2018-asnál is 200 millióval nagyobb. Miközben a tulajdonosok folyamatosan kölcsönöket és tőkét pumpálnak a társaságba, az Union Vienna Insurance Group függő közvetítője lett, hogy hitelfedezeti biztosítás nyújtásával csökkentse a saját és ügyfelei kockázatát – közölték lapunk érdeklődésére.
Személyes pénzügyek Sürgősen pénzre van szükséged? Ezekbe a csapdákba ne fuss bele
Privátbankár.hu | 2018. február 5. 12:30
A sokak által igénybe vett „gyorskölcsönök” esetében a THM-ben feltüntetett hiteldíjon felül egy sor egyéb, sokszor rejtett költséggel is számolni kell. Ezek a kényelmi szolgáltatások adott esetben tovább növelhetik az ügyfél terheit, legyen szó akár gyors hitelbírálatról vagy épp a késedelmi díjakról. Így az ilyen kölcsönfajta igénylése előtt (is) szükség van az ügyfél előzetes alapos tájékozódására az MNB szerint.
Pénzügyi szektor Spórolt pénz a hitelkártyán, gyorskölcsön az iskolakezdésre
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 16. 10:50
Miközben augusztusban az iskolakezdésnek is köszönhetően megugrott a kereslet a kölcsönök iránt, a folyószámláknál a tranzakciós illeték emelkedése, míg a hitelkártyáknál a pénzvisszatérítés lehetősége és mértéke befolyásolta leginkább a keresések irányát - összegzi az iskolakezdési előtti tapasztalatait a banki piacteret működtető Netrisk.
Vásárló Nem fizetett a túlbuzgó ügyfeleknek a Provident? - a GVH eljárást indított (frissítve)
Privátbankár.hu | 2012. június 6. 07:52
Versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Provident Zrt. ellen, mert felmerült a gyanú, hogy a társaság nem fizette ki az ügyfeleinek visszajáró pénz egy részét - értesült a Magyar Nemzet.
Friss
hírlevél