IBM
Vállalat Rég avatott ennyi üzemet Szijjártó Péter 
Privátbankár.hu | 2020. november 30. 18:23
Számos vállalat új egységének átadásán ott volt hétfőn a külgazdasági és külügyminiszter. Volt informatikai központban, autóipari vállalatnál, fémmegmunkáló üzemben és padlóburkolatokat gyártó cégnél is.
Részvény / Deviza / Áru Kiárusítás az egyik legnagyobb műgyűjtőnél, választási cukorka Trump-módra 
Eidenpenz József | 2020. október 8. 19:02
Ma is jó a hangulat a tőzsdéken, amit most főleg az amerikai politika befolyásol, mint Trump újabb erőfeszítései arra, hogy a gazdaságba még a választás előtt pénzt pumpáljon. A magyar tőzsde is emelkedett, a forint erősödött, de ez utóbbira hosszútávon nem mindenki merne fogadni. Az IBM jó nagyot emelkedett, miután egyik üzletágát külön társaságba szervezi.
Vállalat Meglepően nagyot tarolt az IBM 
Privátbankár.hu | 2019. július 18. 08:19
A felhőalapú szolgáltatások iránti keresletnövekedésnek köszönhető leginkább, hogy a vártnál nagyobb lett a negyedéves profit.
Részvény / Deviza / Áru Összeomlás helyett máris nyakunkon a Mikulás-rali? 
Eidenpenz József | 2018. október 29. 18:57
A nagy ijedelem csitulni látszik, ma szépen emelkedett a tőzsdeindexek többsége. Valójában ma is nagyok az ingadozások, egyes gyorsjelentések nagyon jól sikerültek, mások rosszul. Ez a hét még sok ilyen meglepetést tartogat. A BUX erősödött, három részvény együtt menetelt.
Részvény / Deviza / Áru Suttyomban beszivárog az életünkbe a blokklánc és a kriptodeviza 
Eidenpenz József | 2018. október 19. 12:10
Bitcoin-árfolyam ide vagy oda, kriptodevizákkal is, de még inkább az ezeket működtető blokklánc-technológiával rengeteg cég foglalkozik, köztük hatalmas multik is. A blokklánc-technika sokuk szerint olcsó, megbízható és gyors tranzakciókat tesz lehetővé, így beszivároghat a kiskereskedelembe, a szállításba, a bankvilágba, az elektromos autókba és még ki tudja, hová.
Részvény / Deviza / Áru Megőrülnek Mészárosék részvényeiért, csalódást keltett az IBM 
Eidenpenz József | 2018. október 17. 19:01
Óriásit emelkedtek a kormányközeli kézben levő cégek ma a tőzsdén, miközben a BUX lényegében stagnált. A forint stabil, esik az olaj, drágul a cukor és a kávé. A gyorsjelentések rendezik át a részvénypiacokat, miközben a Fed aktáira várnak a befektetők.
Részvény / Deviza / Áru Fél óra alatt tíz százalékot ugrott a bitcoin, mi lehet mögötte? 
Eidenpenz József | 2018. július 18. 14:54
A bitcoin ára gyakran ugrik meg hirtelen és jól látható ok nélkül, most is ez történt. Mindig reménykednek a kriptodeviza-hívők, hogy ez már a fordulat, de az idén egyelőre csalódniuk kellett. Hírekből van bőven, új ETF indulhat, sok guru nyilatkozott pro és kontra, az amerikai Kongresszus pedig megint kripto-meghallgatást tart.
Részvény / Deviza / Áru Halálkereszt és medvecsapda – merre tovább, bitcoin? 
Eidenpenz József | 2018. április 3. 16:40
A bitcoin árfolyama február eleje óta nem látott mélypontra esett, egyes kriptodevizáké tavaly óta nem látott gödörben volt a hétvégén. Ez sok mindennel magyarázható, de igazán nagy sorsfordulónak semmi jele. Vannak különböző mutatók a bitcoin értékelésére, ezek szerint mostanában nem túl drága és nem is túl olcsó.
Makro / Külgazdaság Csatát nyertek Putyinék a technika óriásai ellen 
Privátbankár.hu | 2017. június 23. 14:22
Addig rettegtek a kihallgatásoktól, hogy végül megkapták a szoftverek forráskódjait.
Vállalat Új feje lett az IBM Magyarországnak 
Privátbankár.hu | 2017. február 2. 11:46
Mostantól Rehus Péter az cég országigazgatója.
Vállalat Szokatlan lépés jött Japánból – te kötnél biztosítást egy robottal? 
Privátbankár.hu | 2017. január 5. 17:43
Márpedig egy japán biztosító ügyfelei kénytelenek lesznek, elküldték az összes emberüket.
Vállalat Milliárdos fejlesztés az IBM-nél – a kormány is besegít  
Privátbankár.hu | 2016. június 29. 16:31
3,2 milliárd forintból bővítik a székesfehérvári IT-szolgáltató központot.
Részvény / Deviza / Áru Féktelen költekezésbe kezdtek a cégek: ez dönti be az amerikai gazdaságot? 
Fellegi Tamás | 2015. november 17. 16:00
Amerikában a tőzsdei vállatok rengeteg sajátrészvényt vásárolnak vissza, és sok osztalékot fizetnek. Így a cégek fejőstehénként viselkednek, minden pénzt a részvényeseknek juttatnak, viszont ennek ára az, hogy jóval kevesebbet költenek fejlesztésre, innovációra. Pedig a közelmúltig minden újítás Amerikában született.
KKV Óriási amerikai tőke a magyar sikercégnek - reszkess Power Point! 
Privátbankár.hu | 2014. november 19. 13:51
57 millió doláros befeketetést kapott a Prezi, a felhő alapú prezentációs szoftver, amely különegessége, hogy segít az előadóknak érthetőbben előadni.
KKV Összefog a két informatikai óriás 
Privátbankár.hu | 2014. július 16. 10:25
Együttműködési megállapodást köt az amerikai Apple és az IBM, amelynek keretében az IBM üzleti cégeknek szánt alkalmazásokat gyárt az Apple iPhone okostelefonjaira és iPad táblagépeire.
Karrier Ilyen még nem volt Magyarországon 
Privátbankár.hu | 2014. április 26. 10:58
Írország után Magyarország a második ország Európában, ahol 2015-től mesterképzésen tanítják az adathasznosítást. A képzést az IBM támogatja.
KKV Csalódást okozott a Google és az IBM  
Privátbankár.hu | 2014. április 18. 11:25
Elmaradt az elemzői várakozásoktól a Google negyedéves bevétele. Az internetes óriáscég mellett az IBM gyorsjelentése is csalódást okozott a befektetőknek.
KKV Megvan a tizenhatodik - újabb barátja van a kormánynak 
Privátbankár.hu | 2013. március 12. 15:00
Újabb, ezúttal elektronikai termékeket gyártó céggel kötött stratégiai megállapodást. A tervek szerint növelik új üzemet építenek és növelik a beszállítók számát.
KKV Bratyizós kedvében van a kormány: három barátot szerez ma 
Privátbankár.hu | 2013. február 15. 11:44
Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a National Instruments. A partnerségi szerződést az NI Hungary Kft. debreceni székhelyén pénteken írták alá.
KKV Itt az újabb kormánypartner, ezúttal az IBM 
Privátbankár.hu | 2013. január 11. 13:04
Stratégiai megállapodást kötött a magyar kormány és az IBM Magyarország, az erről szóló dokumentumot Cséfalvay Zoltán államtitkár és Veres Zsolt, az IBM Magyarország vezérigazgatója írta alá.
KKV Ma újabb barátja lesz a kormánynak  
Privátbankár.hu | 2013. január 11. 07:43
Stratégiai együttműködési megállapodást köt a kormány és az IBM Magyarország Kft.
KKV Jönnek az újabb stratégiai partnerek - itt a lista  
Privátbankár.hu | 2012. december 13. 08:16
A kormány szerdán döntött arról, hogy újabb stratégiai megállapodásokat köt magyarországi nagybefektetőkkel, az erről szóló határozatokat a Magyar Közlöny legújabb száma tartalmazza.
Részvény / Deviza / Áru Szépen belekezdett a BUX, egy bank adhatja ma a csattanót 
Privátbankár.hu | 2012. október 16. 09:35
A BUX 0,6 százalékos pluszban nyitott, hasonlóan a nyugat-európai börzék indexeihez. Délelőtt egy hangulatmutató, délután amerikai vállalati jelentések alakíthatják a kereskedést.
KKV Csurog a pénz a multiknak az Új Széchenyi Tervből 
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 13. 17:29
705 millió forintért fejlesztett a Henkel Körösladányban, ennek majdnem fele az Új Széchenyi Terv keretében érkezett, de az Európai Unió is hozzájárult a projekthez.
Részvény / Deviza / Áru Vegyes hírek mozgatják a tőzsdéket-beragadt a forint  
Privátbankár.hu | 2012. április 19. 16:25
Óvatossá vált a kereskedés délutánra. Az amerikai piacok felfelé nyitottak, ugyanakkor törékeny maradt a hangulat. A vállalati hírek jók, makrofronton viszont gond van. Az alaphangulatot a spanyol kötvénypiac adta. A forint piacán maradt az unalom.
Részvény / Deviza / Áru Ezt az öt részvényt szereti Warren Buffet 
Privátbankár.hu | 2012. március 5. 14:42
A milliárdos nagybefektető, Warren Buffet a válság éveiben is előnyben részesítette a részvénypiacokat. Befektetési cége, a Berkshire Hathaway decemberben alaposan be is vásárolt a tőzsdén. Az egyik befektetési blog szerint közép és hosszú távon egyaránt megbízható az az öt részvény, amit előnyben részesített.
Ingatlan A szolgáltató központoknak ismét vonzó célpont lett Magyarország 
Privátbankár.hu | 2012. február 28. 10:47
Magyarország központi fekvésének, jól képzett, nyelveket beszélő munkaerejének és fejlett infrastruktúrájának köszönhetően több mint harminc szolgáltató központ bérel irodát Budapesten, összesen közel 200.000 négyzetméteren. Sőt a legújabb tendencia szerint a fejlődő országokból is visszahelyezik a szolgáltató központokat Kelet-Közép-Európába.
KKV Az IBM kitart Magyarország mellett, ez sem ingyen volt 
Privátbankár.hu | 2012. január 26. 18:57
Az IBM bővítette az egész Európát és Észak-Amerikát kiszolgáló szolgáltató-központjának kapacitását és 250 fővel növelte létszámát Székesfehérváron. Mindez nagyjából kétmilliárd forintba került. Komoly meggyőző érv lehetett, hogy a programot az Új Széchenyi Terv is támogatta. Mindenesetre a cég hosszú távon számol Magyarországgal. A cégnél nemcsak angolul és magyarul beszélnek.
Részvény / Deviza / Áru Befektetési guruk: érdemes a technológiai szektort figyelni 
Privátbankár.hu | 2011. november 23. 13:15
Az idei év harmadik negyedévében Warren Buffett jelentősen növelte befektetéseit a technológiai szektorban IBM részvények 10,7 milliárd dolláros értékű vásárlásával. Soros György Amazon és Motorola részvényekből vásárolt be a harmadik negyedévben.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG