<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Jutalék
Pénzügyi szektor Jajj az OTP-nek! Megsaccoltuk, mekkora extraprofit-adó sújthatja az egyes bankokat
Csabai Károly | 2022. május 26. 18:33
Eszerint a Csányi Sándor által irányított hitelintézetnek a bankszektorra kivetett 250 milliárd forintos extraprofit-adónak több mint az egyharmadát kellene befizetnie.
Ingatlan A lakásvásárlás járulékos költségei – ezekről se feledkezz meg!
Privátbankár.hu | 2019. január 24. 20:23
Ha valaki megtalálta álmai lakását, gyakorta csak az ingatlan vételárára figyel, holott számolnia kellene a járulékos költségekkel is. Célszerű költségvetést készíteni, mert a pár tízezer forintos egyszeri összegektől kezdve akár többmilliós tételek is adódhatnak.
Pénzügyi szektor Mekkora jutalékkal dolgoznak a hitelközvetítők?
Privátbankár.hu | 2018. február 13. 11:51
Pénzpiaci közvetítőknél vizsgálódott az MNB. Volt, ahol bírságoltak.
Karrier Ennyit lehet keresni az Euronicsnál és a Media Marktnál
Privátbankár.hu | 2016. november 3. 11:08
Dolgozói körkép arról, hogy mennyit lehet keresni a két láncnál.
Részvény / Deviza / Áru Nagyon nyomulnak a külföldiek – a magyar brókercégek fele el fog tűnni?
Eidenpenz József | 2014. október 8. 10:30
A DEGIRO nevű holland brókercég tíz másik ország után Magyarországon szeretné felkavarni az állóvizet az online brókercégek piacán, szolgáltatása ma indul. Szerintük az európai brókercég-piac komoly koncentráció előtt áll, a cégek jelentős része hamarosan el fog tűnni, így nálunk is. Interjú Niels Klokkal, a cég egyik alapító tagjával.
Biztosítás Ennyi biztosító nem él meg az országban? Nagy változások jönnek
Privátbankár.hu | 2014. február 4. 13:55
Több törvényi változás is felbolygatja idén a biztosítók piacát: jobban megéri nyugdíjcélra takarékoskodni, felpöröghetnek a cégvezetői felelősségbiztosítások, és megfékezik a jutalékvadász értékesítőket is. Kevesebb lesz a biztosító is.
Adó Árfolyamgát, cafeteria, cigipapír: keményen nyomják a Parlamentben
Privátbankár.hu | 2013. december 17. 11:59
Egyebek mellett az adótörvényeket, a biztosítási törvényt és az árfolyamgát igénybevételének szabályait is módosította az Országgyűlés kedden.
Biztosítás Jutalék helyett bukta: az egyszerződéses ügynökök vesszőfutása
Zsiborás Gergő | 2013. május 23. 14:56
A válság miatt sokan állnak biztosítási ügynöknek, legtöbbjük egy szerződést köt, a saját magáét, azt is csak azért, mert a cég megköveteli. Ha a díjat nem tudja fizetni, bukja a jutalékot is, fizethet, mint a katonatiszt. A jogalkotó is felismerte, hogy a rendszert meg kell tisztítani a "piramis" jellegű elemektől.
Pénzügyi szektor Patthelyzet: mindenképpen ráfizetnek a banki ügyfelek?
Füstös Móni | 2013. március 28. 06:10
A bankszektor a tranzakciós illeték után most egy újabb szabályozástól tart: az interchange díj, vagyis a bankközi járulék szabályozásától. A szektor szereplői számára nem vitás, hogy a járulékot is át fogják terhelni az ügyfelekre, vagy így vagy úgy, a baj, hogy a szabályozás hiánya is káros lehet a fogyasztóknak. Nincs jó döntés az ügyfelek szempontjából.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG