<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Juttatások
Személyes pénzügyek Juttatást halmozó képviselők? Hivatali autó és benzinkártya is többeknek kell
Székely Sarolta | 2019. február 20. 15:23
A honanyák fizetése bruttó 891 ezer és 1,7 millió forint között mozoghat. Az átlagot többszörösen is meghaladó fizetésük mellé többféle nagy összegű juttatásban is részesülhetnek. Találtunk 10 olyan képviselőt, aki hivatali autót és üzemanyagkártyát is egyaránt feltüntetett juttatásként.
Karrier Kiderült, mennyit keres Varga Mihály – és mennyit az államtitkárok
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 9. 13:47
Nem rossz biznisz a Nemzetgazdasági Minisztériumnál dolgozni, a havi egymilliós fizetés mellé csinos cafeteria is jár. Feltéve, ha az ember miniszter, vagy államtitkár.
Tippek 10 ok, amiért örökké csak dolgozni akarsz majd
KD | 2015. november 4. 14:01
Mindenki szereti, ha a munkáját megbecsülik. A kávégép a legtöbb munkahelyen ma már alap dolog, ezért a cégek nem is állnak meg itt a munkaerő motiválásában, az ingyen sörtől a vállalati hajóig minden létezik, a határ csak a csillagos ég. Nézzük, hogy mik a legfurcsább és ötletesebb pluszjuttatások!
Karrier Végre magukon spórolnak az állami vezetők
Privátbankár.hu | 2015. július 6. 14:14
Csökkennek a juttatások, például kevesebben lesznek jogosultak kiemelt egészségügyi ellátásra.
Adó Így szabadulhat lakáshitelétől - figyeljen a részletekre is!
Privátbankár.hu | 2014. január 28. 18:00
Egyre több cég és még több munkavállaló érdeklődik a lakáshitel törlesztés kedvezményes adózású támogatásának lehetősége iránt. A méltányolható lakásigényhez kapcsolódó lakáshitelek törlesztését a munkahely adómentesen segítheti, így mindenki jól járhat; a deviza és forinthitelesek egyaránt. Mivel az alkalmazás módja még nem kiforrott, érdemes pontosan utánanézni milyen módon élhetnek ezzel a lehetőséggel a cégek, elkerülendő a későbbi bírságokat.
Adó Jövőre már a cafeteria sem lesz ugyanaz - mi változik?
Privátbankár.hu | 2013. október 21. 09:53
Alapvető változások nem lesznek a béren kívüli juttatások terén, lesznek azonban új kedvezmények és szigorítások is - írja Fata László szakértő.
KKV Idén a vállalatok ötöde befagyasztja a béreket
Privátbankár.hu | 2013. január 18. 15:09
Vegyes bérezési hangulat idén. A vállalatok egyötöde befagyasztja a béreket, a többi cég egyelőre kivár, de a bérnövelést tervezők is az inflációnál kisebb mértékben emelnének.
Pénzügyi szektor Hang és ujjlenyomat alapján azonosíthat a bankkártyánk
Privátbankár.hu | 2012. október 18. 12:06
A MasterCard bevezette az első olyan betéti kártyaprogramot, mely biometrikus azonosítást használ. Az azonosítás beszédhang felismerés és ujjlenyomat minta alapján történik. A rendszer így biztosítja azt, hogy a pénz valóban ahhoz jusson el, akinek szánták. Ez elsősorban olyan fizetési környezetben fontos, ahol gyakori a visszaélés, például Dél-Afrikában.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló