<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kereskedés
Részvény / Deviza / Áru Csak egy telefon és összedől a kártyavár - tényleg veszélyesek a bitcoin-bálnák?
Privátbankár.hu | 2017. december 29. 12:48
Komoly veszélyek leselkedhetnek a kriptopénz-tulajdonosokra, pár részvényes ugyanis percek alatt romba dönthetné a bitcoint. A kriptodevizák szabályozási környezete még meglehetősen hiányos, így nem feltétlen illegális a bennfentes kereskedés sem. Bár a legnagyobbaknak komoly érdekük megtartani részesedésüket, a kisbefektetők a sötétben tapogatóznak a bitcoin jövőjét illetően.
Részvény / Deviza / Áru Nagy lépés közepes papíroknak: fontos újdonság a budapesti tőzsdén
Privátbankár.hu | 2017. december 12. 17:15
A bluechipeken kívüli világ, a közepes kapitalizációjú részvények forgalmát régóta szeretné erősíteni a BÉT, eddig azonban megnehezítette a kisbefektetők dolgát, hogy csak elvétve akadtak profi elemzések a közepes cégekről, és a kereskedést is megnehezítette, hogy nem mindig volt eladó vagy vevő a piacon. A tőzsde most mindkét problémára talált megoldást: rendszeresen elemeztetik a cégeket és beindult az árjegyzés 10 részvényre.
Részvény / Deviza / Áru Nagy dobás a Mol-tól: ezzel növelnék a forgalmat?
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 26. 08:51
Más nagyvállalatok példájára alacsonyabb névértékkel folytatja a kereskedést a társaság.
Részvény / Deviza / Áru A csúcsdöntések hete volt a tőzsdén - meddig pörög még a BUX?
Privátbankár.hu | 2017. június 18. 13:28
Erős hetet zárt a Budapesti Értéktőzsde, ahol a jelentős forgalomnövekedés mellett a fő részvényindex, a BUX is emelkedésben zárt. A bluechipek forgalma pörgött, Mészáros Lőrinc cégeiből mintha kiveszett volna a báj a befektetők körében. Szemtanúi lehettünk kisebb technikai pániknak és az amerikai kiskereskedelem megtáltosodásának is. De mit hoz a jövő hét?
Részvény / Deviza / Áru Tőzsdeguru akarok lenni, jöhet az első lépés - mit tegyek?
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 28. 18:30
Kezdjük azért a nulladik lépéstől: tanulás, tanulás és még több tanulás. De ha ez megvolt és már viszket a tenyerünk egy jó üzletért, akkor felmerül a kérdés: hol tudok értékpapírokkal, devizával, vagy más eszközökkel kereskedni? Számlát kell nyitni? Hogyan és kinél? Mire kell figyelnem? Lehet átvernek? Rengeteg kérdés merül fel először, Fellegi Tamás pedig válaszol a leggyakoribbakra.
Részvény / Deviza / Áru A hatalmat nem veszik át, de a kereskedést tönkrevágják a török puccsisták
Privátbankár.hu | 2016. július 16. 11:00
Biztos, hogy rossz hatással lesz a péntek éjszakai puccskísérlet a nemzetközi piacokra. A hétfői kereskedés ugyanakkor normális mederbe terelődhet kis idő múltán.
Részvény / Deviza / Áru Két és fél hónap után megkapta a feloldozást Norbi - visszaengedték a tőzsdére
Privátbankár.hu | 2016. július 15. 08:59
A Norbi Update-et visszaengedték a tőzsdére, hogy kivezethessék, egy másik cég pedig pótolta éves beszámolóját, de a könyvvizsgáló ellenvéleményével.
Részvény / Deviza / Áru Ilyen se volt még: akkorát esett a kínai tőzsde, hogy mindenkit hazaküldtek
Privátbankár.hu | 2016. január 4. 09:41
Életbe lépett az új szabály: akkorát esett a kínai tőzsdeindex, hogy lehúzták a rolót, mindenkit hazaküldtek.
Pénzügyi szektor Interneten tőzsdéznél? Így szúrd ki, ha át akarnak verni
Privátbankár.hu | 2015. november 9. 20:03
A korábbinál sokkal gyorsabban és hatékonyabban tud eljárni a jegybank a kétes eredetű online kereskedelmi platformokkal szemben - mondta Binder István, a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivője a Napi Kommentárban. Elengedhetetlen azonban, hogy a befektetők is résen legyenek, hiszen a kecsegtető ajánlatokkal nem csak a neten találkozhatunk.
Karrier A pénzügyi szektor fiatal császárai - tőlük reszkethetnek a nagyöregek
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 23. 17:34
Tőzsdéznek, a világ vezető cégeinél dolgoznak, nem is akárhogy. A pénzügyi világ már régen nem csak a nagyöregek játéka, a listán szereplők nagyon komoly üzleteket ütnek nyélbe nap, mint nap. Hat zseniális harminc alatti fiatal következik.
Részvény / Deviza / Áru Jön, jön, jön a Xetra, de mi az, és miért jó?
Privátbankár.hu | 2013. október 3. 06:09
December elején tervezik bevezetni a Xetra kereskedési rendszert a Budapesti Értéktőzsdén. Mi az a Xetra és miért jó nekünk? Mi a célja vele a tőzsdének? Hogyan változik meg ettől a kereskedés? – kérdeztük Tóth Attila vezérigazgató-helyettestől.
Deviza / Áru Szakad a forint, már 298-nál is járt az euró
Privátbankár.hu | 2013. június 5. 18:02
Az amerikai adatok nem csaltak mosolyt a brókerek arcára, este hat óra felé már egy százalékos mínuszban New York, és beszakadni látszik a forint.
Vásárló Külföldről hozzuk be az öreg használtautókat, a hazait nem nagyon veszik
Privátbankár.hu | 2013. január 21. 17:15
Rontják az import autók a magyarországi gépjárműállomány átlagéletkorát - olvasható a Weltautó felmérésében.
Részvény / Deviza / Áru Nem bír magával, az ünnepek alatt is tőzsdézne? Segítünk!
Privátbankár.hu | 2012. december 21. 07:30
A KBC Equitas összegyűjtötte, hogy mely tőzsdék tartanak nyitva az ünnepek során - lesz, ahol a szokásostól eltér majd a kereskedési idő.
Részvény / Deviza / Áru 288 százalékos hozam a TőzsdeKirály verseny éllovasánál
Privátbankár.hu | 2012. november 28. 09:57
A BudaCash tőzsdeversenyén a top5-ben változatlan a sorrend, és egyelőre Embalu nem talált legyőzőre, pedig nagyon sokan fenik a fogukat a New York-i útra.
Részvény / Deviza / Áru 15 nap, amikor biztos nem tudsz kereskedni részvényeiddel
Privátbankár.hu | 2012. október 25. 12:14
A Budapesti Értéktőzsde 2013-ban 15 munkanapon és három munkanapnak számító szombaton lesz zárva. Itt a lista a napokról, amikor nem lesz kereskedés.
Részvény / Deviza / Áru Enyhén nőtt a BÉT forgalma augusztusban, de így is csak kétharmada a tavalyinak
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 4. 13:29
Augusztusban egy hónap alatt ugyan nőtt 8 százalékot a BÉT forgalma, viszont 68 százalékkal alacsonyabb, mint évvel korábban.
Deviza / Áru A tőkeáttétellel nem csak nyerni lehet - válasszon tisztességes szolgáltatót!
Privátbankár.hu | 2012. április 24. 10:25
A PSZÁF elvárja, hogy a tőkepiaci online kereskedési platformok működését bemutató oktatócégek ne csak a magas tőkeáttételes ügyletek előnyeit, hanem azok kockázatait is ismertessék meg az érintett fogyasztókkal. Ha belevágna az online kereskedésbe, mindig olyan céget válasszon, akinek van felügyeleti engedélye!
Befalap Már százával kaphatók nálunk is a külföldi ETF-ek
Eidenpenz József | 2011. november 10. 06:20
Magyarországon százával lehet már tőzsdén kereskedett befektetési alapok jegyeit vásárolni, amelyek olcsó és hatékony módját jelentik a befektetéseknek. Nemcsak külföldi tőzsdeindexek és árupiaci termékek garmadája van az étlapon, de shortolni és tőkeáttételes pozíciókat felvenni is lehet általuk.
Deviza / Áru Befektetések: legyen körültekintő, aki tőkeáttétellel kereskedik
Privátbankár.hu | 2011. november 8. 10:36
Az online kereskedési platformok növekvő népszerűsége miatt a PSZÁF körülnézett a tőkeáttételes, származtatott termékek lakossági piacán. A felügyelet felhívja a figyelmet: a nagy haszonnal kecsegtető ügyletek nagyobb kockázattal is járnak, amit fontos megfelelően kezelni. Hét hónap alatt 19,4 milliárdot nyertek az ügyfelek a CFD- és devizapiacon, de 22,7 milliárdos veszteséget is realizáltak.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG