<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kereskedési rendszer
Részvény / Deviza / Áru Ingyenes demószámlákon is kipróbálható a devizakereskedés
Privátbankár.hu | 2016. május 17. 09:25
Az ActivTrades az alacsony spreaden kívül nem számít fel más költségeket a kereskedési rendszerében, profi elemző eszközöket kínál, amelyeket a demo számlán is ki lehet próbálni. Magyar nyelven is elérhető az ügyfélszolgálata, a kötelező brit betétbiztosításon kívül pedig félmillió fontig külön biztosítás védi az ügyfeleket. Interjú Alex Puscoval, az ActivTrades alapítójával.
Részvény / Deviza / Áru Tőzsdei csalások fénysebességgel
Fellegi Tamás | 2015. augusztus 19. 08:06
A tőzsdék globális elektronikus hálózatokká válásával újfajta kereskedési módszerek, esetenként csalások jelentek meg. Most megnézzük, mi történik, ha fénysebességgel versenyeznek egymással a kifinomult arbitrazsőrök, mondhatni egérvirtuózok, és hogy zavar-e ez minket, egyszerű befektetőket.
Részvény / Deviza / Áru 5 változás, amit tudnod kell a péntek reggel induló Xetrához
Privátbankár.hu | 2013. december 4. 14:20
A Xetra-rendszer a BÉT-en pénteken reggel indul, amelytől ha a forgalom gyors felfutása nem is várható, de megteremtheti ehhez a feltételeket. Idővel beindulhat egy pozitív spirál. Ez a magyar gazdaságnak is jót tenne.
Részvény / Deviza / Áru Tőzsdézel? Így változik meg az életed
Privátbankár.hu | 2013. október 9. 06:09
A Xetra kereskedési rendszer decemberi bevezetése főleg az online üzletelő magánszemélyeknél hoz látható változásokat, például többféle európai piacon köthetnek üzleteket. Sok befektetőt érinthetnek ugyanakkor a bevezetésre kerülő újfajta megbízástípusok és a kereskedés új módszerei is.
Részvény / Deviza / Áru Már Prága is átállt: beindul a Xetra a tőzsdén
Privátbankár.hu | 2012. november 30. 13:58
A prágai értéktőzsdén is beindul pénteken a Xetra rendszeren keresztül történő kereskedés, így a CEE Stock Exchange Group négy tőzsdéje közül már háromban üzemel a rendszer.
Deviza / Áru Újdonság a Privátbankáron: elindult a Dealbook kereskedési rendszer!
Privátbankár.hu | 2012. július 12. 10:00
Új szolgáltatást indított a Privátbankár: mostantól az ügyfelek részvényekkel, devizákkal, indexekkel és nyersanyagokkal, illetve származtatott termékekkel kereskedhetnek a neves londoni GFT kereskedési platform hazai fejlesztésének köszönhetően. A Dealbookkal egyedülálló biztonság és rendkívül szűk spreadek mellett kereskedhet! (x)
Részvény / Deviza / Áru Exkluzív: állami vállalatokat csábítana a tőzsdére az új vezérigazgató (interjú)
Gáspár András | 2012. május 23. 06:20
Katona Zsolt a tőzsdei kereskedési rendszer zökkenőmentes cseréje mellett egyik legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy a gazdasági-politikai döntéshozókkal az eddigieknél szorosabb együttműködést tudjon kialakítani. A tőzsde új vezérigazgatója a Privátbankárnak adott interjúban elmondta: új kategóriákat vezetnek be a tőzsdén, és hamarosan új vállalatok is érkezhetnek a parkettre. Szeretnének néhány állami mamutot is a BÉT-re csábítani.
Deviza / Áru A tőkeáttétellel nem csak nyerni lehet - válasszon tisztességes szolgáltatót!
Privátbankár.hu | 2012. április 24. 10:25
A PSZÁF elvárja, hogy a tőkepiaci online kereskedési platformok működését bemutató oktatócégek ne csak a magas tőkeáttételes ügyletek előnyeit, hanem azok kockázatait is ismertessék meg az érintett fogyasztókkal. Ha belevágna az online kereskedésbe, mindig olyan céget válasszon, akinek van felügyeleti engedélye!
Részvény / Deviza / Áru Április 25-én kiderülhet, lesz-e váltás a tőzsdén
Privátbankár.hu | 2012. április 16. 10:55
Április 25-ére hívták össze a Budapesti Értéktőzsde 2012. évi rendes közgyűlését. A napirendi pontok között a 2011-es év értékelése, az eredmény felosztása és az osztalék megállapítása, díjazási kérdések mellett a kereskedési rendszer cseréje is szerepel.
Részvény / Deviza / Áru A kereskedési rendszer cseréjéről is szó lesz a BÉT közgyűlésén
Privátbankár.hu | 2012. április 6. 13:22
A Budapesti Értéktőzsde igazgatósága április 25-re hívta össze a társaság éves rendes közgyűlését, amelyen a többi között szó lesz a kereskedési rendszer cseréjéről is.
Deviza / Áru Kereskedés szabadesésben: újdonság a Saxo Banktól (videó)
Privátbankár.hu | 2012. március 9. 16:00
iPhone-ra és Androidra írt kereskedési platformokkal tör be a mobilpiacra a Saxo Bank. Bárhol, bármikor kereskedhetünk - ezt egy 800 méteres szabadesés közben végrehajtott devizapiaci tranzakcióval is bebizonyították
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló