Kínzás
Makro / Külgazdaság ENSZ: az ukránok és az oroszok egyaránt kínoztak foglyokat 
Privátbankár.hu | 2022. november 15. 13:57
Az ukrajnai háborúban orosz és ukrán oldalon egyaránt előfordult, hogy hadifoglyokat kínoztak meg - állapítja meg kedden közzétette jelentésében az ENSZ emberi jogi főbiztosának hivatala.
Makro / Külgazdaság Kísértenek a halottak, újabb menekülthullám fenyeget 
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 7. 14:42
Ma eldőlhet egy újabb szíriai offenzíva sorsa és hárommillió ember élete három elnök találkozóján. Könnyen újabb menekülthullám indulhat, a kérdés, Erdogan török elnök ezt hogyan kezeli. Beengedi-e, továbbengedi-e őket. Közben a szíriai rezsim megkezdte az áldozatai hozzátartozóinak kiértesítését, gyanúsan sok embernek állt le csak úgy hirtelen a szíve.
Makro / Külgazdaság Ezzel zsaroljuk majd az együttműködést megtagadó menekültországokat 
Privátbankár.hu | 2018. március 15. 11:04
Az Európai Bizottság új jogszabályt készít, amely lehetővé teszi, hogy amely országok nem akarják visszafogadni az EU-ból kiutasított állampolgáraikat, azoknak kevesebb vízumot adnak ki. Egy hasonló kísérlet Banglades kapcsán bevált, így általánossá tennék a gyakorlatot. Durva kínzásokról érkeztek hírek Líbiából.
Makro / Külgazdaság Líbia maga a pokol – miért nem tudják lezárni a földközi-tengeri utat? 
Privátbankár.hu | 2017. június 16. 14:35
Az EU két éve próbálja a Földközi-tengerről érkező menekültek számát mérsékelni, de ez eddig szélmalomharcnak bizonyult. Miért nem működnek a tervek? Főleg a líbiai káosz miatt, de Egyiptom és Tunézia sem bizonyult eléggé együttműködőnek. Az interneten menekültek líbiai kínzásáról szóló videók terjednek, 20 ezer áldozat is lehet.
Karrier Szögesdrót, internálás, letartóztatás, menekültverés – pocsék a sajtóvisszhangja a magyar döntésnek 
Privátbankár.hu | 2017. március 7. 13:03
Németországban rossz sajtóvisszhangot kapott a magyar parlament mai döntése, amellyel szigorították a menekültek tartózkodási szabályait, a kérelmük elbírálásáig táborokba kényszerítve őket. Internálásnak, táborokba zárásnak, lecsukásnak nevezik a magyar hatóságok leendő eljárását.
Makro / Külgazdaság Brutális kínzásokra ad engedélyt Trump 
Privátbankár.hu | 2017. január 26. 18:16
A Republikánus Párt szíves-örömest segédkezik ehhez.
Makro / Külgazdaság Putyin nevében? Az ott sem lévő oroszok ezrével kínoznak embereket 
Privátbankár.hu | 2016. május 20. 18:00
Emberi jogi szervezetek ezerszámra dokumentáltak kínzásos eseteket Kelet-Ukrajnában. Több tucat kínzóbörtönt azonosítottak, eltűnésekről is szó esik. Az oroszok hivatalosan ott sincsenek, de tovább szállítják a hadianyagokat és a katonákat.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG