Margarin
Vásárló Az év végére luxuscikk lett a margarin - nagyot drágult az élelmiszer a magyar boltokban 
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. december 7. 15:07
Az áremelkedés mértéke elmarad a történelmi csúcstól, de így is fájdalmas lesz az év utolsó nagybevásárlása: a hipermarketekben közel 14 százalékkal többe került minta-élelmiszerkosarunk, mint egy évvel ezelőtt. Az áruházak között minimális a különbség, így spórolni sem könnyű - itt az év utolsó Privátbankár Árkosár-felmérés eredménye, ráadásként szaloncukor-, narancs- és gesztenye-árkörképpel.
Vásárló Ez döntheti el végleg a vaj kontra margarin háborút 
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 7. 13:15
Eddig is a margarin volt az olcsóbb, de ez most a margarin javára döntheti a mérleget.
Vásárló Hófehér, sárga: milyen színű a jó vaj? Itt a válasz!  
Privátbankár.hu | 2016. január 24. 15:34
Amikor kibontunk egy vajat, mind mást szeretnénk a csomagoláson belül látni: valaki a szép halványsárga színű terméket tartja jónak, mások viszont tiszta hófehér vajat szeretnek a kenyérre kenni. A különbségnek azonban több oka is lehet. Hogy mi? És hogy melyik a jó vaj? Miért lesz magától is sötétebb? Ezekre a kérdésekre is pontos magyarázatot ad a Nébih.
Vásárló Margarinokat teszteltek: ennyi rákkeltő anyagot találtak bennük  
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 13. 14:36
Tizenegy, hipermarketben kapható margarint vizsgáltatott be nemrég a Tudatos Vásárlók Egyesülete. A laboratóriumban vizsgáltnál a termék rákkeltőanyag-tartalmát is megnézték, az eredmény meglepő lett: bár minden margarin átment a teszten, az egyes termékek rákkeltőanyag-tartalma között háromszoros különbséget is találtak.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG