Money
Személyes pénzügyek Havi tízezrekkel tehető most olcsóbbá a meglévő lakáshitel 
Privátbankár.hu | 2023. november 23. 10:58
Érdemes számolgatni és utánajárni azoknak, akik a kamatplafon előtt vettek fel hitelt, elképzelhető, hogy sokkal kisebb törlesztőket is fizethetnének.
Személyes pénzügyek CSOK Plusz: nagyon nem lesz mindegy, melyik bankhoz megyünk 
Privátbankár.hu | 2023. november 19. 11:43
Akár százezres tételt jelentő különbségek is lehetnek a különböző ajánlatok között
Személyes pénzügyek A Fekete Péntek környékén jönnek a személyi hitelhez kapcsolódó kedvezmények 
Privátbankár.hu | 2023. november 17. 07:16
A CIB, a Raiffeisen és az UniCredit Bank is jóváírási akciókat hirdetett, ami röviden annyit tesz, hogy meghatározott összegű hitelfelvételnél akár több tízezer forintot is jóváírnak a kölcsönfelvevő bankszámláján. Az akcióhoz várhatóan további bankok is csatlakoznak, de a népszerű vásárlási szezonban nemcsak a választott terméket, hanem a pénzintézetek ajánlatait is tanácsos összehasonlítani, mert nem mindig a legakciósabb a legkedvezőbb is egyben.
Ingatlan Kisebb önerő, de több hitel kellhet majd az ifjaknak az első hajlékhoz 
Privátbankár.hu | 2023. október 20. 10:47
Jövőre várhatóan a mostani 20 százalékkal szemben már 10 százalékos önerővel is vehetnek lakáshitel segítségével lakást az első hajlékot tervező fiatalok. A körükben népszerű, garzonlakások átlagára Budapesten 34,8 millió, a vármegyeszékhelyeken pedig 9,6-29,9 millió forintos volt. Egy 20 éves futamidejű, 10-30 milliós lakáshitel havi törlesztője például most 80-250 ezer forint a legkedvezőbb konstrukcióknál.
Ingatlan Íme, a kamatplafont alkalmazó bankok listája 
Privátbankár.hu | 2023. október 9. 06:41
Fontos információk azoknak, akik most tervezik lakáshitel felvételét.
Ingatlan Nézze meg, milyen lakást keresnek most a csokosok! 
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 10. 08:59
Alig négy hónapja marad a csokra jogosult családoknak arra, hogy nagyvárosi lakóingatlanba költözzenek a támogatás segítségével. Az ingatlan.com oldalán elérhető Hitelintéző adatai alapján idén a csokos érdeklődéseken belül 50 százalék jutott a lakásokra és ugyanennyi a házakra, míg tavaly a lakások aránya még csak 35 százalékos volt. A legnépszerűbb célpont Budapest a csokos vevők körében, az érdeklődések 44 százaléka fővárosi lakásra irányul. Utána következik Pest és Hajdú-Bihar vármegye 17 és 11 százalékkal. A csokos érdeklődések 94 százalékánál hitelre is szükség van a tervezett költözéshez.
Makro / Külgazdaság Már a kánikula előtt megnőtt a kereslet a klímás lakások iránt 
Privátbankár.hu | 2023. június 18. 11:51
Az előző évekhez képest idén korábban indult növekedésnek az eladó klímás lakásokra történő keresések száma. Április és június eleje között 66 százalékos emelkedés történt. 
Személyes pénzügyek Ha van még egy ingatlanja, olcsóbbá teheti a lakáshitelét is! 
Privátbankár.hu | 2023. május 28. 10:45
Bár a lakáshitel-felvételnél jellemzően kötelező 20 százalék saját erővel rendelkezni, abban az esetben erre nem feltétlenül van szükség, ha egy másik ingatlant pótfedezetként von be az igénylő, és az egyébként meglévő önrészt pedig magas, két számjegyű hozamot nyújtó állampapírba fekteti. Egy ilyen megoldással jelentősen csökkenthető a lakáshitel összköltsége. 
Pénzügyi szektor Hatalmas a versenyharc a babavárósokért  
Privátbankár.hu | 2023. május 2. 14:36
Alapvetően változott meg a lakáshitel-felvevők helyzete. A kamatok megemelkedtek a tavalyi szintekhez képest, ez pedig a bankok közötti versenyt is átalakította. A hitelfelvételt ösztönző jóváírások lényegében eltűntek a piaci lakáshitelek esetében, ugyanakkor a Babaváró hitelre kínált jóváírások akár 100-200 ezer forintos megtakarítást is jelenthetnek a kölcsönt igénylőknek - derül ki a money.hu összeállításából. A piaci lakáshiteleknél a kamatverseny viszont megmaradt, ezért is kulcsfontosságú a hitelfelvevők számára, hogy alaposan körülnézzenek a banki ajánlatok között, ezzel tudnak a legtöbbet spórolni.  
Ingatlan Ha ügyes, akkor drágább lakás is összejöhet a Babaváró segítségével 
Privátbankár.hu | 2023. február 26. 09:23
A money.hu kiszámolta, hogyan.
Személyes pénzügyek Biztos, hogy mindent tud a bankszámlájáról? 
Privátbankár.hu | 2023. január 29. 12:49
Több szempontból is fókuszba kerülnek a mindennapi bankoláshoz köthető kiadások január végén. A jövőben olcsóbb lehet az úgynevezett alapbankszámla.
Ingatlan Új sorozatot indítunk: Mennyit ér az ingatlanom? 
Mester Nándor | 2023. január 25. 19:24
Nagyon megéri minden héten követni az összeállításunkat.
Pénzügyi szektor Temetted az Ubert meg az Airbnb-t? Jobb, ha ezt elfelejted 
Privátbankár.hu | 2017. június 27. 12:39
Robbanás előtt áll a közösségi alapú gazdaság, az igazi átalakulás csak most jöhet. Ezt nem valamelyik sharing economy-cég mondja, hanem a Mastercard.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG