<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
MSCI
Részvény / Deviza / Áru Elitklubba válogatták be a Mészáros-birodalom egyik ékkövét
Privátbankár.hu | 2018. május 15. 17:09
Hamarosan fontos nemzetközi részvényindexek értéke is függ attól, hogyan teljesít az Opus a magyar tőzsdén.
Részvény / Deviza / Áru Nagy nap volt a mai a kínai részvénypiacnak
Privátbankár.hu | 2017. június 21. 08:53
Beemelte a kínai belső piacon forgó, A-osztályú részvényeket a világ az MSCI-indexbe a Morgan Stanley.
Részvény / Deviza / Áru Vége a könnyű pénz korának - a legjobbkor gyúrják át a magyar tőzsdét
Fellegi Tamás | 2017. február 24. 12:41
Bikapiac, emelkedő részvények és index – ilyen körülmények között töltötte első évét az immár az MNB, mint 80 százalék fölötti tulajdonos által birtokolt hazai tőzsde. Eltűnőben a brókercégek, új, minőségi részvények és kötvények érkeztek, és a tőzsde reményei szerint még sokkal több fog érkezni a következő négy évben.
Részvény / Deviza / Áru Most már nem abból fog élni az izraeli tőzsde, hogy pénteken zárva van
Fellegi Tamás | 2016. augusztus 4. 14:30
Bármilyen különösnek is tűnik elsőre, eddig vasárnaptól csütörtökig üzemelt az izraeli tőzsde a helyi hagyományokhoz igazodva. Ez azonban ma már fenntarthatatlan a globális kereskedés korában, ahogy ezt a BÉT-en is sokszor érezzük a 4 napos hétvégéken. Izraelben sok a startup, dübörög a gazdaság, itt a változtatás ideje.
Részvény / Deviza / Áru Minden 10 napon múlik? Őrizd meg a hidegvéred és megtérül!
Privátbankár.hu | 2016. július 30. 15:10
A Brexit eldöntése óta erősödött a volatilitás az európai pénzügyi piacokon. Sok befektető azt fontolgatja, hogy eladja részvényeit vagy befektetési jegyeit, és vár a jobb idők beköszöntére. Al-Hilal István, a Fidelity International magyarországi értékesítési vezetője szerint bár nagyon is érthető ez a reakció, a megtérülés szempontjából ez a legrosszabb döntés, amit egy befektető hozhat. Az értékpapír‑befektetések viszonylag magas hozama néhány nap kiugró árfolyam-emelkedéseire vezethető vissza.
Részvény / Deviza / Áru Fontos listáról csúszott le Kína - harmadjára sem sikerült
Privátbankár.hu | 2016. június 15. 16:25
Ismét nem sikerült bekerülnie a hatalmas gazdaságnak az MSCI feltörekvő részvénypiaci indexébe.
Részvény / Deviza / Áru Lehet, hogy nem csak a Nagy Duettből esik ki Norbi?
Privátbankár.hu | 2016. május 31. 10:20
Ma tartja közgyűlését a Norbi Update Lowcarb, ahol elvileg a cég tőzsdei kivezetéséről is döntenek. A hazai börzén egyébként a Mol esik, de csak az osztalékfizetés miatt, így ez a BUX-ra nincs hatással. Az olajár ismét elérte az 50 dollárt, nagyon megerősödött. A kínai tőzsdék index-spekulációk hatására emelkedtek nagyot.
Részvény / Deviza / Áru Ilyen, ha a kommunista párt tőzsdézik
Fellegi Tamás | 2015. július 23. 08:09
A kínai tőzsdei lufi kipukkadt, de az állami szervek nem engedték leereszteni. Megállították egy meglehetősen magas szinten, adminisztratív és pénzügyi eszközökkel, utóbbiból gigantikusakkal. Rövid távon beragasztotta az árakat az állampárt, de mi lesz később?
Deviza / Áru Felhajtják a magyar részvények árát májusban a külföldiek?
Privátbankár.hu | 2014. május 12. 12:31
A Generali elemzői szerint 2014 második negyedévében lényegesen javulhat az amerikai gazdaság teljesítménye, az Európai Központi Bank pedig kommunikációjában tovább egyengetheti az útját az európai „pénznyomdának”, mindez pedig az EUR/USD kurzus tetőzését eredményezheti.
Részvény / Deviza / Áru Álhírt terjesztett a Richterről egy cég - büntetett a jegybank
Privátbankár.hu | 2013. december 16. 11:49
Tiltott piacbefolyásolást valósított meg a Wood & Company Financial Services a.s. a Richter Gedeon Nyrt. részvényeire vonatkozó hamis tartalmú üzeneteivel, s egy ügyfelével a témára vonatkozó félrevezető tartalmú levelezéssel.
Részvény / Deviza / Áru Belehúzott a nyitásban a budapesti tőzsde
Privátbankár.hu | 2013. november 27. 09:41
Kedden óriási forgalom mellett esett a BUX, ma visszajönnek a bluechipek.
Részvény / Deviza / Áru Magyar Telekom: fáj, de legalább túl vagyunk rajta
Privátbankár.hu | 2013. november 26. 17:32
Súlyos terheket cipelt az elmúlt hónapokban a Magyar Telekom, azonban kedden piaczárást követően tisztulni kezdhet az ég a társaság felett - még ha a frekvenciatender további jelentős kockázatokat rejt is magában.
Részvény / Deviza / Áru Ezért emelkedhet a tizedelés után a Richter
Eidenpenz József | 2013. július 12. 10:51
Ha nem a tizedelés, akkor az MSCI-indexbe való újbóli bekerülés növelheti ismét a Richter iránti keresletet. A kisbefektetők számára egyszerűbb lesz megvenni, de aki akarta, annak eddig sem jelentett nagy akadályt a névérték. A külföldi tapasztalatok alapján a jó cégek papírjait szokták hasonlóképp felosztani.
Befektetési alapok Olvadnak a magyar kamatok: mi van a bankbetéten túl?
Privátbankár.hu | 2013. június 19. 13:11
Lassacskán beindulhat a magyar növekedés, bár bőven vannak gazdasági kockázatok is. Az alapkamattal együtt olvadnak a betéti kamatok - hol keressük idén a hozamot?
Részvény / Deviza / Áru Feltámadhat a Richter (videó)
Privátbankár.hu | 2012. november 28. 13:37
A hónap végével elmúlhat az eladói nyomás a Richter piacán, ráadásul jó hír jött a cég új gyógyszerével kapcsolatban.
Részvény / Deviza / Áru Folytatódott a Richter vesszőfutása - itt vannak az okok
Privátbankár.hu | 2012. november 16. 10:39
Folytatódott a Richter esése a budapesti tőzsdén. A háttérben az van, hogy kikerül az MSCI-indexből, emiatt több alapnak is pedig le kell építenie a papírokat.
Részvény / Deviza / Áru Úgy elverték a Richtert, mint szódás a lovát (videó)
Privátbankár.hu | 2012. november 15. 14:25
Hatalmasat zuhant a Richter részvények árfolyama a tőzsdén, mivel a papír a hónap végével kikerül az MSCI-indexből, ezért pedig több százezer részvénytől kell megszabadulniuk az alapkezelőknek.
Részvény / Deviza / Áru Kétszámjegyű nyereség: mivel lehetett a legtöbbet kaszálni a nyáron?
Eidenpenz József | 2012. október 2. 06:50
A harmadik negyedév kedvező volt a magyar részvényeknek, a forintnak és az állampapíroknak is. A tőzsdén az Egis, a Rába és a Mol emelkedett tíz százaléknál jobban. A világindexet és az amerikai kontinenst leköröztük, az oroszokat és a németeket, az ázsiaiakat korántsem.
Részvény / Deviza / Áru Az Erste szerint megúszhatjuk a nagy visszaesést
Privátbankár.hu | 2012. április 12. 14:40
Az Erste elemzői szerint annak ellenére sem lesz mélyebb recesszió, hogy a világgazdasági növekedés tovább lassul és a kockázatok sem múltak még el az államadósság-válság miatt. Hasonló képet mutatnak a feltörekvő piacok, hiszen ott is a növekedés lassulására kell számítani. Az elemzés szerint biztató ugyanakkor, hogy ismét jelentős javulást mutatnak a főbb indexek, valamint a fogyasztói bizalom.
Részvény / Deviza / Áru Vérfürdő után elképesztő feltámadás - török módra
Privátbankár.hu | 2012. február 9. 06:10
2011 utolsó negyedévében a befektetők ütötték-vágták a török tőzsdét: rövid idő alatt 686 millió dollár értékű részvénytől szabadultak meg, és mindenki biztosra vette, a zuhanás tovább folytatódik idén is. Ezek után nem is történhetett más, csak mindennek épp az ellentéte: 25 százalékot emelkedett a tőzsdeindex, fénysebességgel tér vissza a befektetői bizalom.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG