<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Nio
Részvény / Deviza / Áru Megjött a mutáns denevér-NFT, de a forintot már nem hatja meg semmi
Eidenpenz József | 2021. december 31. 12:24
Az év utolsó tőzsdenapján enyhe lecsorgásra van kilátás, a forint a tegnapi kamatemelés után is csak alig erősödött valamit. A Tesla sok autót visszahív műszaki hiba miatt, a NIO árfolyama viszont kimászni látszik a gödörből. Már a Sötétség Hercege is kriptózik, felült az NFT-vonatra.
Részvény / Deviza / Áru Mi lesz veled, forint? Nagy hírek jöttek az elektromos autók gyártóitól
Eidenpenz József | 2021. november 10. 12:13
Pezseg az elektromos autók gyártóinak szektora. Miközben hatalmasat zuhant a Tesla és a Nio, messze túljegyezték a Riviant és az Nvidia is erősít. A BUX kissé süllyed, főleg a Mol húzza le, a forint is gyengül. Az elemzők nagyobb kamatemelésre számítanak, de az MNB lehet, hogy inkább a devizapiacon interveniál majd.
Vállalat Két vállalat is túlszárnyalta a Teslát, persze hogy kínaiak
Király Béla | 2021. október 12. 18:57
Abban ma már mindenki egyetért, hogy az elektromos autók jelenti a jövőt. Az viszont nagy kérdés, hogy ezen a piacon mely cégek lesznek a legnagyobbak. A tőzsdei értékítélet szerint egyértelműen a Tesla a favorit, ám a tradicionális autógyártók is jönnek fel. Arról nem beszélve, hogy van két kínai vállalat is, amelyek igen látványosan nőnek, egyes elemzők őket tartják a Tesla legnagyobb riválisainak.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló