<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Nordtelekom
Részvény / Deviza / Áru Az ég felé tör az olaj, erősödik a dollár, harmatgyenge a forint
Fellegi Tamás | 2018. május 9. 10:24
Az amerikai elnök által meghozott döntés, miszerint kilép az Iránnal kötött megállapodásból, pánikszerű olajár-emelkedést hozott, de a dollár is elszállt. A tőzsdék viszont alig reagálnak, a BÉT-en is csak a kisebb papírok esnek. Gyenge a forint, de még tartja a másfél éve meglévő támasz szint.
Részvény / Deviza / Áru Erősödik a svájci frank, gyenge a forint
Fellegi Tamás | 2018. február 26. 11:08
A részvénypiacok emelkednek, halványul a hónap eleji összeomlás emléke. A BUX is erősödik, főleg a Molnak köszönhetően, esik azonban az Opus és a Konzum. A Nordtelekom a tőkeemelés szintjéig emelkedik 8 százalékkal. A svájci frank újra erősödik, nem úgy a forint, kissé a cseh korona is gyengül.
Részvény / Deviza / Áru Gyenge a forint, szakad a Mol, tépik a Nordtelekomot
Fellegi Tamás | 2018. február 23. 11:00
A részvénypiacok nem túl vidámak, ami érthető is, miután Amerika minden nap lenn zár a napközbeni felpattanás után. Európa kicsit esik, a BUX nagyot, élen a Mollal, de limittel ugrik a Nordtelekom, miután magas áron emel tőkét a cég. Nem tudja összeszedni magát a forint.
Részvény / Deviza / Áru Csúcsdöntésekkel indult 2018 – ez a tőzsde éve lesz?
Privátbankár.hu | 2018. február 1. 13:16
Újabb szintet ugrott a BÉT, remekül teljesítenek a kisebb részvények – lesznek még érdekességek idén a tőzsdén.
Részvény / Deviza / Áru Hirtelen gyengülni kezdett a forint - esik az olajár
Fellegi Tamás | 2018. január 30. 10:50
Míg a cseh korona és a lengyel zloty nagyokat erősödik és kicsiket korrigál, a forint csak aprókat erősödik, és elsőként gyengül vissza. A dollár erősödött, az olaj hosszú idő után először esni tudott. A BUX esik, gyenge a Mol és az OTP, de erős a Richter. A kicsik közül a SET és a Nordtelekom gyengül.
Részvény / Deviza / Áru Emelkedik az OTP, csökken a Nordtelekom, jöhet a medveforduló
Fellegi Tamás | 2018. január 26. 10:40
A hét elején nagy erővel kitörő, majd az elmúlt két napban korrigáló OTP ma újra emelkedik, és a Mol is vele tart. Az elmúlt hetek egyik kedvence, a Nordtelekom esik. Európa ma emelkedésnek indult, és továbbra is erős az euró. Amerika szenzációs januárt tud maga mögött, vajon mi történik, ha február másodikán kikukkant a medve a barlangjából?
Részvény / Deviza / Áru Tovább zuhan a dollár, esik az OTP
Fellegi Tamás | 2018. január 24. 10:45
Újabb 3 éves mélypontra érkezett az amerikai fizetőeszköz az euróhoz képest, de jennel szemben is gyengül, a forintról nem is beszélve. A tőzsdei emelkedő lendület ma megszakadt, az OTP korrigál két nap vágtatás után, a kispapírok lendülete is elakadt. 10 százalékkal ugrott meg a Netflix árfolyama, a Google és az Amazon is erősödik.
Részvény / Deviza / Áru Összeomlottak a múlt hét sztárjai, na meg a bitcoin
Fellegi Tamás | 2018. január 17. 11:08
A múltheti vételi őrület most egy igen kiadós visszaesésbe csapott át a pesti börze kisrészvényeiben: esik a SET, a Nordtelekom és a Futuraqua. A Pannergy viszont szárnyal, kapott hozzá egy kis elemzői segítséget. A nagypapírok és így a BUX alig mozdulnak, esik az olajár, erős a cseh korona.
Részvény / Deviza / Áru Hasít az euró, 3 éve robbant a svájci frank
Fellegi Tamás | 2018. január 15. 11:28
Mind a dollárhoz, mind a svájci frankhoz képest 3 éves csúcson az euró, így hozzájuk képest a forint is. Mínuszban a BUX, korrigál a múlt hét sztárja, a Nordtelekom.
Részvény / Deviza / Áru Klimax a parketten, csúcson az euró
Fellegi Tamás | 2018. január 12. 11:01
Tavaly ugyan sokszor meglepődtünk a pesti börzén a kisebb részvények vágtáit és visszaeséseit látva, de a mai nap mind közül egy unikum, angol nevén klimax, csúcsra járás utáni visszazuhanás. A nagyok közül a Telekom esik, Amerika megint nagyot emelkedett, a dollár viszont 3 éves mélyponton.
Részvény / Deviza / Áru Tegnapról mára 50 százalékos nyereség – nem rossz a kamatmentes környezetben
Fellegi Tamás | 2018. január 11. 10:51
Szállnak a pulykák a Budapesti Értéktőzsdén, ahogy szokták mondani, amikor a kisebb, alig ismert cégek részvényei hirtelen a mennybe mennek. Ez történt ma a Nordtelekommal, de a Futuraqa is szépen emelkedik. A BUX nem tud emelkedni, mivel mínuszban a Mol és a Richter, miközben emelkedik az OTP. Újabb, 3 éves csúcson az olajár.
Részvény / Deviza / Áru Visszatér egy szereplő a Budapesti Értéktőzsdére
Privátbankár.hu | 2016. november 9. 10:23
A jegybank ismét engedélyezi a kereskedést a NORDTELEKOM részvényeivel.
Részvény / Deviza / Áru Elég egy kicsit tévedni, és már jön is az ötmilliós bírság
Privátbankár.hu | 2016. június 18. 08:57
A Nordtelekom tényleg félreértelmezett egy törvényt, javítják a hibát - az azonban jól látszik, hogy a felügyelet tényleg keményebben játszik.
Részvény / Deviza / Áru Filléres részvények a tőzsdén: lehet-e rajtuk keresni?
Fellegi Tamás | 2015. február 27. 12:40
A budapesti börze standard kategóriájában (a T kategóriáról nem is beszélve) elszaporodtak azok a részvények, amelyek ára nominálisan túl kicsi. 10-20 forintos, esetenként 10 forint alatti papírokról van szó.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG