OTT-ONE
Részvény / Deviza / Áru Az ijedtség után korrigált a forint, öt részvényt vett az élő legenda 
Eidenpenz József | 2022. november 16. 12:23
A tegnap esti nagy forintgyengülés máris a múlté, a devizánk értéke majdnem a kedd déli szintre erősödött vissza. A Barátság leállása miatt a Mol a nap vesztese itthon, de a lengyel tőzsde még nagyobbat esett a rakétatámadás másnapján. Öt érdekes részvényt vett a guru, a Revolut nyugtatja a befektetőit.
Részvény / Deviza / Áru Ez már a kriptó-tél? Sújtják-e a szankciók az OTP-t és a Richtert? 
Eidenpenz József | 2022. január 24. 12:12
A tőzsdék folytatják a lejtmenetet, bár Amerikában látszik valami kis reménysugár. A kamatemelési hullám mellett az orosz-ukrán feszültség is fejfájást okoz, egy brókercég a szankciók Richterre és OTP-re várható hatását elemzi. Már a felét elveszítette értékének a bitcoin a csúcshoz képest.
Makro / Külgazdaság Ismét tetemes bírságot szabott ki az MNB 
Privátbankár.hu | 2022. január 24. 10:24
Az MNB összesen 111 millió forint bírságot szabott ki az OTT-ONE Nyrt.-re a tiltott piaci manipulációra, a bennfentes információ haladéktalan nyilvános közzétételére, illetve a rendkívüli tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt.
Részvény / Deviza / Áru 360 felett az euró ára, a Daimler az európai tőzsdék motorja 
Eidenpenz József | 2021. április 16. 12:34
Rekordot rekordra halmoznak a tőzsdék, a Dow Jones indexet ma a német DAX követi a sorban. Jó gyorsjelentések érkeztek mindkét kontinensről, a Daimler vagy az amerikai nagybankok sokat lendítettek a hangulaton. Csúcson a katalizátor-fémek árfolyama, a kriptó-őrület pedig a második vonalban folytatódik.
Részvény / Deviza / Áru Két magyar részvénnyel is trükköztek: bennfentes kereskedőt fogtak Budapesten 
Privátbankár.hu | 2020. december 29. 10:36
Az MNB összesen 25 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki két magánszemélyre a bennfentes kereskedelem, illetve bennfentes információk jogosulatlan közzétételének tilalmára vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt.Az EST MEDIA (most Delta) és az OTT1 papírjaival üzleteltek szabálytalanul.
Részvény / Deviza / Áru Eldördült a startpisztoly, jön a céges adatdömping  
Privátbankár.hu | 2019. július 16. 10:25
Az USA-ban elindult a negyedéves jelentési szezon, amely igen kedvezően indult, a piacok viszont úgy tűnik inkább várakozó állásponton vannak. Sem az Egyesült Államokban, sem az európai nyitásban nem láttunk komoly elmozdulást az indexekben.
Részvény / Deviza / Áru A második negyedéves gyorsjelentési szezon indulása a fő fogás a heti befektetői menüben 
Csabai Károly | 2019. július 15. 11:10
Az örökzöld téma, azaz az amerikai-kínai kereskedelmi viszály mellett kétségtelenül ez a július harmadik hetében várható legfontosabb fejlemény. Amelyet ugyanakkor más események is színezhetnek, külföldön a július 25-ei (EKB) és 31-ei (Fed) kamatcsökkentési várakozások, idehaza pedig például, hogy a 4iG mellett egy újabb, a Budapesti Értéktőzsdén szereplő informatikai cég, az OTT-One rukkolhat elő egy nagy bejelentéssel.
Részvény / Deviza / Áru Mit keres egy magyar tőzsdei cég a kolumbiai hadsereg standján? 
Eidenpenz József | 2019. június 14. 15:53
Mi jön a televízió után? Többek között streaming-videószolgáltatásokon dolgozik az OTT One, de Kolumbiában is az ő technológiájukkal deríthetik fel a drónok a kokacserjéket és műtéteket is közvetíthetnek majd. A tőzsdei cég ősszel rézvényeladásra készül. A cél a rangos Prémium kategóriába kerülni, és valamikor intézményi tőkét bevonni.
Részvény / Deviza / Áru Drágul az olaj, erősödik a cseh korona 
Fellegi Tamás | 2017. november 24. 11:19
A világ tőzsdéin csend honol, mivel Amerikát a hálaadás és a fekete péntek köti le, így nincs, aki pörgesse a piacokat. Az olajat ellenben veszik lelkesen, a cseh koronát is, és még a forint is tovább gyógyul. A török líra viszont újabb mélyponton, az euró erősödik a dollárral szemben.
Pénzügyi szektor Büntetett az MNB: 2 millió forintba került a pontatlanság 
Privátbankár.hu | 2017. január 6. 11:08
Több szabálytalanságot is találtak.
Részvény / Deviza / Áru Javították a hibákat – visszaengedett egy céget a tőzsdére a jegybank 
Privátbankár.hu | 2016. július 11. 08:35
Az MNB mától visszaállította az OTT-ONE részvények tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó eleget a jogszabályi előírásoknak.
KKV Új világ: így lesz egy garázscégből milliárdos óriás 
Privátbankár.hu | 2014. október 9. 10:36
Az állandó online összeköttetés, a technológia folyamatos evolúciója és a relatíve alacsony beszállási költségek lehetővé teszik, hogy a kezdő garázscégek olyan üzletekbe fogjanak, ami ezidáig csupán a nagyok kiváltsága volt. Az új üzleti modelleknek köszönhetően a nulláról indulva hajmeresztő növekedést és tulajdonosaiknak gyors meggazdagodást jelentő cégek már szinte minden piaci szegmensben jelen vannak. Az internetre alapuló bizniszek új generációjának kulcsszava az OTT (over-the-top).
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG