Q2
Vállalat Remekelt Mészáros Lőrinc és Tiborc István korábbi cége
Privátbankár.hu | 2020. szeptember 21. 19:28
Élénk akvizíciós tevékenység mellett, növekvő EBITDA-val zárta az első félévet az Appeninn Nyrt., közölte a társaság. A remek eredményeket felmutató vállalatból idén szállt ki Mészáros Lőrinc és Tiborcz István, ami a mostani számok tükrében különösen meglepő.
Részvény / Deviza / Áru Látványosan nőtt a 4iG
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 28. 09:55
Az állami informatikai tendereken az utóbbi időben kimagaslóan szereplő 4iG remek első féléves eredményekről adott számot. A vállalat az árbevétel és az EBITDA soron is 30 százalék feletti növekedést ért el.
Részvény / Deviza / Áru Pozitív meglepetés az OTP-től
Király Béla | 2020. augusztus 7. 08:12
Az első negyedéves számok után az elemzők óvatos várakozásokat közöltek az OTP eredménye kapcsán. A bank pénteken közzétett beszámolója szerint a konszolidált adózás utáni nyeresége 10 milliárd forinttal haladta meg az elemzői konszenzust. A gazdasági környezet ugyan jelentősen romlott, ám az eredményeket javította, hogy az első negyedéves rekordmértékű tartalékképzés után ezúttal már kisebb összeg elkülönítésére került sor.
Részvény / Deviza / Áru A koronavírus súlyos veszteséget hozott a Molnak
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 7. 06:56
Pénteken tette közzé második negyedéves számait a Mol, amely a második negyedévben 41,5 milliárdos veszteséget szenvedett el. A vállalat ugyanakkor jelezte, hogy a szabad cash flow továbbra is pozitív volt, ami azt jelenti, hogy a veszteségek ellenére is stabil a működésük. A vállalat a második félévre is kedvezőtlen gazdasági környezettel számol.
Részvény / Deviza / Áru Ezt várták a Telekomtól
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 5. 08:23
Nem okozott csalódást legfrissebb negyedéves jelentésével a Magyar Telekom, a vállalat magabiztosabb a kitűzött célok elérésében.
Részvény / Deviza / Áru Szinte csodát művelt a Mol leányvállalata
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 5. 12:03
A szlovák Slovnaft egy éve még durva mínuszban volt, mára viszont szép a nyeresége.
Részvény / Deviza / Áru Ezek a magyarok legújabb kedvencei - de tényleg jól kereshetünk velük?
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 3. 18:02
A nagyágyúk többnyire már közölték a negyedéves eredményeiket. A Facebook, az Apple és Twitter gigavállalatok papírjai a magyar befektetők számára is elérhetők, a nevük pedig jól cseng - van, aki már csak ezért is tart jó néhányat belőlük a portfólióban. Horváth Ákossal, az Erste Bank elemzőjével megnéztük, hogy valóban érdemes-e vásárolnunk a techszektor fenegyerekeitől egy szép hozam reményében.
Részvény / Deviza / Áru Titkolóznak az Applenél - baj van az okosórával?
Privátbankár.hu | 2015. július 22. 12:39
Túlszárnyalta előző negyedéves eredményeit az amerikai hardvergyártó, de az elemzők jobb számokat vártak.
hírlevél
depositphotos