<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Rasszizmus
Vállalat Pénzre váltanák a követőiket, de a netes gyűlölködésből nem kérnek a futballklubok
Marosi Gergely | 2021. május 8. 12:21
Futballklubok, játékosok és szervezetek sora sötétítette el közösségimédia-csatornáit május 1. és 4. között, ezzel tiltakozva a gyűlölködő, illetve rasszista kommentáradat, valamint a különféle platformok szerintük nem megfelelő moderálása miatt. Gesztusnak látványos volt, de ha az összes üzleti és kommunikációs érv a közösségimédiás-jelenlét növelése mellett szól, kivonulni aligha lehet, a teljes megrendszabályozás meg szélmalomharcnak tűnik.
Makro / Külgazdaság Már a Fehér Ház mellett gyújtogatnak - mit csinál eközben Donald Trump?
Privátbankár.hu | 2020. június 1. 09:37
Miután bejárta az egész világot a videó, amelyen amerikai rendőrök intézkedés közben megölnek egy afroamerikai polgárt, Amerika-szerte zavargások törtek ki. Több tucat államban hirdettek kijárási tilalmat, kivezényelték a Nemzeti Gárdát, beindultak a fosztogatások is, a Fehér Ház közelében is gyújtogattak már - Trump elnök mégsem szól a nemzethez, nem próbálja meg lenyugtatni a kedélyeket.
Makro / Külgazdaság Ismét óriási tüntetés lesz Chemnitzben
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 3. 14:31
Több tízezer embert várnak a kelet-németországi Chemnitzben arra a koncertre, amely a rasszizmus és az idegengyűlölet ellen kíván tiltakozni.
Makro / Külgazdaság Polgárháborús állapotok Chemnitzben – mennyire rasszisták a németek?
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 28. 17:00
Hétfőn este a szombati késelés nyomán jobboldali és baloldali tüntetők csaptak össze Chemitz városában, sérültek is voltak. Ma is tüntetések várhatók. A rendőrség beismerte, hogy hibázott, nem volt ekkora tömegre felkészülve. Hogyan jutott ez a város idáig, és mennyire jellemző ez országosan? – teszi fel a kérdést Németország számos lapja.
Makro / Külgazdaság Rasszista programmal próbálkozik a rendőrség?
Privátbankár.hu | 2018. július 26. 15:32
A kritikusok szerint a technológia nagyon pontatlan és diszkriminatív.
Személyes pénzügyek Te melyik robotra lőnél és melyikkel feküdnél le?
Privátbankár.hu | 2018. március 10. 17:06
Egyre ijesztőbb jóslatok jönnek a robotok várható terjedésével kapcsolatban, nem csak az emberek, a robotok számára is. “Robot elleni erőszak”, “robotrasszizmus”, "robo-szexualitás"? Nem árt ismerkedni a fogalmakkal, mert lassan a mindennapok részeivé válhatnak. Most döntsük el, milyen szex-robotot szeretnénk?
Makro / Külgazdaság Ahányszor az az ember kinyitja a száját, megosztja a társadalmat
Privátbankár.hu | 2017. október 6. 18:45
Az USA-ban nem csak politikusok, hanem széles társadalmi rétegek is szervezkednek Donald Trump ellen, például sportolók, nőszervezetek, jogvédők, vagy csak Facebook-csoportok. Az elnök népszerűsége kicsit visszajött az augusztusi gödörből, de változatlanul nagyon alacsony. Nem sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kitölti idejét, mint hogy nem.
Makro / Külgazdaság Győzött az igazság? Trump végre bemosott a rasszistáknak
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 15. 08:48
Az elnök nagy nehezen, de aláírta a fehér fajgyűlölőket elítélő kongresszusi határozatot.
Makro / Külgazdaság Megismerni a terroristát ruhájáról? Van sokkal fontosabb is a burkini-vitánál
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 26. 22:00
Nyugat-Európában tovább tombol a vita a burkini nevű, a teljes testet elfedő fürdőruha miatt. Ezt sokan a muzulmán értékrend melletti demonstrációnak tartják, alighanem tévesen. Ugyanakkor korántsem ez a németek legfontosabb problémája. Egyébként is, megismerni a terroristát ruházatáról?
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos