<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Saab
Makro / Külgazdaság A svédek tehetik még halálosabbá az ukrán rakétakilövőket
Litván Dániel | 2022. december 4. 05:57
Svéd-amerikai kooperációban fejlesztik a HIMARS most Ukrajnában használatos rakétáiknak nagyobb hatótávolságú, pontosabb, de olcsóbb alternatíváját. A Pentagon azt fontolgatja, hogy rendel a rendszerből, élesben először Ukrajnában vethetik be.
Részvény / Deviza / Áru Velünk marad a gyenge forint? Izgalmas szinten a Mol
Eidenpenz József | 2020. október 19. 18:54
Elromlott a délelőtti jó klíma a tőzsdéken a délutáni órákra, Európában az újabb és újabb járványügyi korlátozások, Amerikában pedig a bizonytalan politikai helyzet és a gazdasági mentőcsomag elmaradása rontottak a hangulaton. A BUX azonban szép pluszban tudott végezni. A forint viszont tovább gyengélkedik, kérdés, lép-e erre valamikor valamit az MNB. Nagyot esett a Gripen vadászgépek gyártója.
KKV Elektromos autó lesz a Saab-ból
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 4. 15:35
A nagy hagyományokkal rendelkező svéd autómárka, a Saab elektromos autók névadójaként, mint technológiai bázis kelt életre hamvaiból.
KKV Kínai lesz a Saab autógyár is
Privátbankár.hu | 2012. február 20. 14:11
A kínai Youngman autógyár megvenné a csődbe jutott Saab autógyárat svéd lapbeszámoló szerint. A Senska Dagbladet azt írta, hogy a kínai vállalat 2 milliárd koronát, hozzávetőleg 270 millió eurót kínál a svéd autógyárért.
KKV Bedobta a törölközőt a Saab autógyár
Privátbankár.hu | 2011. december 19. 10:57
Feladta a küzdelmet a finanszírozási forrásokért a Saab és hétfőn csődöt jelentett. Az autógyár április óta nem termelt és november óta nem fizetett bért a Trollhättan-i üzem 3500 alkalmazottjának és több milliárd eurós tartozást halmozott fel beszállítóival szemben.
KKV Kínai lélegeztetőgépen a Saab
Privátbankár.hu | 2011. december 13. 18:06
Azonnali segélyt kap Kínából a csődtől fenyegetett svéd Saab sürgős fizetési kötelezettségeinek rendezésére. A cég szóvivője elmondta: az új tulajdonos, a kínai Youngman autógyár a szükséges pénzt rendelkezésre bocsátotta. A szóvivő az összeg nagyságáról nem beszélt. Azt továbbra sem tudni, hogy a 3500 alkalmazott két hete esedékes bérét mikor tudják kifizetni.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG