<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
SPÖ
Makro / Külgazdaság Mindegy, ki nyer a sógoroknál, a győztes már megvan
Privátbankár.hu | 2017. október 15. 13:33
Sebastian Kurz és a jobbközép ÖVP a mai választások esélyese, ám tulajdonképpen mindegy, hogy hogy is alakulnak a szavazati arányok, a nyertes mindenképpen eldőlt. Akárki is győz, az ország jobbra fog tolódni.
Makro / Külgazdaság Nem tartják jó megoldásnak a jelenlegi koalíciót az osztrákok
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 27. 13:53
Másfél hónappal az osztrák parlamenti választás előtt továbbra is határozott néppárti előnyt, valamint szoros szociáldemokrata-szabadságpárti küzdelmet jeleznek a legfrissebb közvélemény-kutatás eredményei – derült ki az Österreich című osztrák lap vasárnapi számából.
Makro / Külgazdaság Szijjártó nem bírja a kritikát: visszaszólt az osztrákoknak
Privátbankár.hu | 2017. július 28. 11:47
A külgazdasági és külügyminiszter az SPÖ frakcióvezetőjével rúgta össze a port.
Makro / Külgazdaság Ez volt az utolsó figyelmeztetés Merkeléknek – komolyan veszik?
Káncz Csaba | 2016. május 11. 08:09
Az osztrák és török belpolitikai válság akkor érte el Berlint, amikor az ottani nagykoalíció támogatottsága is mélypontot ütött meg. Az eurószkeptikus német Afd párt a nagykoalíció pártjaitól rabol el szavazatokat. A Szociáldemokrata Párt vezetője a bukás szélén, a bajor konzervatívok pedig Merkeléktől függetlenül készülnek a jövő évi választásra.
Pénzügyi szektor Sokba kerül az osztrákoknak a bankjuk megroggyanása
Privátbankár.hu | 2012. március 6. 13:41
Véglegesítette az osztrák kormány keddi ülésén azt az adó- és takarékossági csomagot, amelynek a célja 2016-ra megszüntetni a költségvetési hiányt. Öt év alatt 28 milliárd euró egyenlegjavulással számol a kormány, ebből 17,3 milliárd eurót a kiadások csökkentésével teremtenének elő, új adókból 9,2 milliárd euró bevételt terveznek.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos